MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/C/Cassøe

Cassøe

Danskejet Cassøe er en af Danmarks førerende leverandører af kvalitetsprodukter til badeværelset og køkkenet. Med deres store sortiment kan du altid finde noget som passer til netop dit badeværelse.  Her finder du armaturer, vaske og brus med forskellige udtryk og farver, s...

Cassøe giver dig et moderne, funktionelt og minimalistisk badeværelse

Danskejet Cassøe er en af Danmarks førerende leverandører af kvalitetsprodukter til badeværelset og køkkenet. Med deres store sortiment kan du altid finde noget som passer til netop dit badeværelse. 
Her finder du armaturer, vaske og brus med forskellige udtryk og farver, som er med til at give dit badeværelse et personligt og eksklusivt udtryk.

Armaturer fra Cassøe

Armaturet er nok det mest brugte udstyr i hjemmet. Derfor forhandler vi kvalitetsarmaturer fra Cassøe. Funktionalitet og design er kendetegnet ved deres armaturer til badeværelset og køkkenet. Du finder et bredt sortiment af varianter, overflader og farver, så du kan finde det armatur, som passer til dit hjem.

Cassøe håndvaskarmatur 


Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøes vandhaner til badeværelset. Du finder høje og lave armaturer, i mange forskellige overflader som f.eks. messing og sort. Cassøes serie Newform XT er en minimalistisk serie, hvor der er lagt vægt på det enkelte og stilrene design. 
De berøringsfrie blandingsbatterier til håndvasken, findes i et utal af modeller, så i finder lige den der passer til jeres badeværelse. Disse betjeningsfrie armaturer giver en vandbesparelse helt op til 70% pr. år, fordi vandet styres af en infrarød sensor. 
Cassøe køkkenarmatur

Udover alt til badet, har Cassøe et stort udvalg af køkkenarmaturer. Køkkenarmaturerne i serien Newform X-trend, findes med en buet tud, lige tud eller med udtrækstud. 
Alle Cassøes køkkenvandhaner findes med højde tude, som gør det praktisk og nemt i hverdagen, når man skal fylde en stor gryde eller en spand. Den fleksible udtrækstud gør det nemt at rengøre køkkenvasken. 
Cassøe brusearmatur & brusesystemer

Cassøe tilbyder en række komplette brusesystemer bl.a. den stilrene Lago serie, som består af termostat, stort brusehoved og håndbruser i et utal af overflader som f.eks. messing, sort og krom. Ønsker man en mere enkelt løsning kan man vælge en brusetermostat og et brusesæt. 
Cassøes brus findes i en række forskellige stilarter. Du finder alt lige fra det romantiske til det minimalistiske. Ikke nok med det finder du også runde samt firkantede designs, så du har mulighed for at finde netop den bruseløsning som, passer til dit bad. 
Cassøe badekarsarmatur

Cassøes komplette kararmatur er bestående af termostat eller mixer, håndbruser, slange og bruseslange holder. Badekarsarmaturerne findes i alle Cassøes farver f.eks. messing, gunmetal og krom. 
Cassøes tilbyder også en komplet bruseløsning med kartud, så du både kan bruge karet, som badekar og bruseplads. I det komplette sæt medfølger der en hovedbruser, håndbruser og termostat med udløbstud. 
Cassøe håndvaske

Vi tilbyder et bredt udvalg af Cassøe vaske til dit badeværelse. Vælg om håndvasken skal være vægmonteret, bordmonteret eller måske en bordplade med integreret vask. Vaskene findes i porcelæn og solid surface, i farverne hvid, mat hvid og mat grå. 
Cassøe tilbyder også bowlevaske i et utal af farve, former og størrelser. Vi anbefaler at bruge Cassøes høje bowlearmaturer, for at skabe en helhed i badeværelset. 
Cassøe toiletter

Cassøe har lagt fokus på de væghængte toiletter. Designet gør det nemt at holde rent, fordi skålen er helt lukket. Det væghængte toilet fra Cassøes har et æstetisk og minimalistisk udseende, som gør at det passer ind i de fleste hjem. Fordelen ved Cassøes toiletskåle er at de kan monteres på alle gængse indbygningscisterner
I og med toilettet er løftet fra gulvet, gør det rengøringen nemmere. Det væghængte toilet er prikken over i’et på badeværelset, fordi det får rummet til at virke større end det rent faktisk er. 
Cassøe brusevægge & døre

Bruseafskærmningerne fra Cassøes fås i en række forskellige modeller, både med et klassisk og stilrent design men også med et råt og industrielt design. De buede og kvadratiske brusehjørner fås i enten frostet eller klart glas. New York bruseløsninger fås enten med hvide eller sorte sprosser. 
Selv i det lille badeværelse, er det muligt at gå i bad, uden at vandet sprøjter ud over det hele. Med Cassøes bruseafskærmninger har du mulighed for at lukke dørene ind når du ikke bruger dem, dette er med til at give mere gulvplads på badeværelset. 
Cassøe møbler

Vi tilbyder en række forskellige Cassøe møbelserier til badeværelset. Cassøe tilbyder også højskabe til opbevaring af diverse badprodukter m.m. Både møbel og højskab fås i samme design, så det matcher på badeværelset. 
Vaskeskabende leveres med skuffer, så du slipper for at kigge på vandrør og afløb. Skabende kan bruges til Cassøes bordplader med integreret vaske, eller med top plade og bowlevask. Møblerne fås enten med greb eller uden greb.
Cassøe spejle

Cassøes spejle kan bruges i hele huset f.eks. i gangen eller på badeværelset. Spejlene fås i forskellige størrelser og dimensioner. Du finder både spejlende i firkantede og runde designs. Cassøe tilbyder også spejlskabe samt drejeskabe til badeværelset. 
Vælger du et Cassøe spejl er der mange muligheder for belysning. F.eks. Milano spejl med sort alu ramme og indirekte lys. Luca spejl med 4-sidet belysning og back light. Pisa er med sort ramme og indbygget back light. Johannesburg er med front light og back light. Hvis man er på udkig efter et spejl uden belysning, finder du serien plain fra Cassøe. 
Cassøe håndklæderadiatorer

Vi tilbyder Cassøe håndklæderadiatorer til centralvarme eller el-håndklæderadiatorer til strøm. Cassøes håndklædevarmere kan bruges på badeværelset til håndklæder, i køkkenet til viskestykker eller i gangen til våde sko, vådt overtøj m.m. 
Du finder Cassøes håndklæderadiatorer med traditionelle vandrette rør eller lodrette rør med kroge. Men du finder også en håndklædevarmer med fleksible svingbare arme. 
Cassøe tilbehør og reservedele

Vi tilbyder en række Cassøe badtilbehør og reservedele, så du kan fuldføre dit badeværelse 100%. Du finder både toiletpapirholder, kroge, toiletbørster, håndklædestænger og sæbedispenser i forskellige farver, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på badeværelset. Ikke nok med det finder du også brusehylder, hjørnehylder og sæbekurve, til at hænge i badet. 
Køb Cassøe hos VVSPlaneten.dk 

Som du kan se, tilbyder vi alt til badeværelset fra Cassøe, samt deres køkkenarmatur. Cassøes produkter passer ind i de fleste hjem, grundet deres meget enkelte og stilrene designs.  
Vi har altid gode priser og hurtig levering på Cassøes produkter.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder