MENU
logo
icon-search

Cassøe håndklædetørrer og radiatorer

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøe håndklæderadiatorer både til el og centralvarme primært fordi de leverer et højkvalitets produkt til en fornuftig pris. Cassøes håndklæderadiatorer giver dig stor velvære, da det er en fornøjelse at tørre sig med et lu...

Cassøe håndklæderadiatorer

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøe håndklæderadiatorer både til el og centralvarme primært fordi de leverer et højkvalitets produkt til en fornuftig pris. Cassøes håndklæderadiatorer giver dig stor velvære, da det er en fornøjelse at tørre sig med et lunt og tørt håndklæde.

Cassøe el håndklæderadiatorer med svingarme

Valencia er en komplet løsning inkl. varmeelement. Valencia findes i farven poleret rustfri stål. Den fås med 4 arme i størrelsen 62,5 x 44,5 cm og har et forbrug på 30W. Den findes også med 6 arme i størrelsen 82,5 x 54,5 cm og har et forbrug på 39W. Valencia størrelse og at den er med 180 grader svingarme, gør den utrolig fleksibel. Svingarmene kan bruges til håndklæder og er derfor perfekt til det lille badeværelse eller gæstetoilettet. I køkkenet til håndklæder eller viskestykker, i bryggerset kan den bruges til at tørre tøj, flyverdragter eller andet som hurtig skal tørres. Gummistøvler eller vinterstøvler kan nemt sættes ind over armene, og tørre superhurtigt.

Cassøe el håndklæderadiatorer med vandrette rør

Girona er en klassisk håndklædetørrer, så er man mere til vandrette rør, hvor håndklæderne kan lægges på rørene, er det denne du skal vælge. Girona er udført i poleret rustfri stål (blank). Den elektriske håndklædevarmer er komplet og inkl. varmeelement. Bemærk den kan ikke monteres med skjult tilslutning, da der vil være synligt kabel. Dette gør du kan placere den alle steder, bare der er en stikkontakt i nærheden. De findes i størrelserne 65 x 43 cm og er med fire vandrette rør eller i 80 x 53 cm som er med seks vandrette rør. Den har skjult ophæng som gør håndklæderne kan lægges helt ud til de lodrette rør.

Cassøe el håndklæderadiatorer med lodrette rør

Barcelona er en moderne og stilren håndklædetørre i minimalistisk design. De lodrette rør gør den passer ind i alle stilarter. Barcelona er meget anvendelig og fylder minimalt.  Den har 2 drejelige kroge øverst og en fast monteret på det lodrette rør. Højden er kun 91 cm, den findes i 2 forskellige farver poleret rustfri stål ( blank ) og i rustfri stål.  Den har et forbrug på kun 15W. Ønskes der mere tørreplads kan Barcelona håndklædevarmer også leveres i højden 148 cm. Her får i 2 drejelige kroge øverste og 2 faste monteret længere ned på røret. Den har et forbrug på kun 20 W. De fire farver gør i altid kan finde en som passer ind i jeres stil og farverne i rummene. Farverne på Bareclona148 er poleret rustfri stål (blank), rustfri stål, matsort og den moderne blank messing. Den har trinløst varmeregulering og kan evt. monteres med skjult kabel. Det bløde orange led-lys indikerer styrken.  Da den ikke fylder meget, kan den anvendes i alle rum i boligen.

Cassøe håndklæderadiatorer til centralvarme.

Håndklædetørrende til centralvarme fra Cassøe kan alle monteres med ventilsæt eller med el varmelement, hvis ikke der er afsat rør fra centralvarmen.  

Cordoba er med sine mange vandrette rør den bedste til at tørre. Den har en opdeling med 4 vandrette rør som er tætsiddende og derimellem er der super god plads til håndklæderne. Den findes i farverne krom eller mat sort og størrelsen 133 x 60 cm. Den kan bruges til el- eller varmeinstallation, husk at bestille enten ventilsæt eller el-varmeelement.

Cassøe håndklæderadiatorer med lodrette rør

Til det moderne badeværelse er Savona perfekt, den giver et moderne og let udtryk på badeværelset. De lodrette rør gør den ikke kræver meget plads i rummet. De har alle 2 stk fasmontere kroge på hvert lodret rør. Den mindste Savona har to rør og en brede på kun 11 cm og en højde på 142 cm. Ønskes der mere plads til håndklæderne kan den også leveres med 4 vandrette rør og en brede på 26 cm og højden er 142 cm, som gør der kan hænge min. 4 store håndklæder. Den største har 5 lodrette rør og en brede på 33 cm og højde på 142 cm. Farverne matsort og krom, gør den kan passe ind i de fleste badeværelser. Alle Savona håndklæderadiator er enten til el- eller varmeinstallation, dette kræver enten el-varmeelement eller ventilsæt.

Cassøe håndklæderadiatorer med buede rør

Round håndklædevarmer findes i farverne hvid eller krom. De vandrette rør buer ud i rummet, så du har mere plads til håndklæderne bagved, dette er en fordel hvis man har tykke eller flere håndklæder. Den leveres i størrelserne 95 x 50 cm eller 114 x 50 cm. Du kan vælge om den skal tilsluttes til centralvarmen eller bruge et el-varmeelement.

Cassøe håndklæderadiatorer med kantede rør

Square håndklædetørre fra Cassøe har firkantet design, der giver maskulinitet og stil til badeværelset.  I overfladen krom, leveres den i størrelserne 100 cm x 50 cm eller 139 cm x 50 cm. Den matsorte leveret i 139 cm x 50 cm. Den har skjult montering, som gør ophæng, er ud for de lodrette rør, og ikke tager plads på de vandrette rør. Hertil skal der bruges et ventilsæt eller elvarmeelement, begge dele findes i det kantede look, som passer til håndklæderadiatoren.

Cassøe tilbehør til håndklæderadiator

Håndklædetørrer i forskellig farver, kræver ventilsæt eller elvarmeelement i forskellige farver, hos Cassøe har de farver som passer til alle deres tørrer. Rumtermostaten til alle typer radiator, er incl. føler, 1/2” tilslutningsrør og rosetter til væg. Husk fremløb i modsatte side af termostatfølere, som altid skal have ventil til højre. Termostaten gør at den holder den konstante varme, og man skal ikke tænke på at ændre den. Ventilsætte Square som passer til Square håndklæderadiator, er kantet som håndklæde tørrer og i samme overflade. Den har manuel betjening og er er inkl. tilslutningsrør og rosetter.  

Elvarmeelement passer til modellerne Square-firkantet profil, Savona-rundprofil, Cordoba og Round-fladprofil. De fås med eller uden timer. Timer vil sige at man kan indstille den til at varme på bestemte tidspunkter. 

Ønsker du en håndklædetørre uden varme, kan du finde Cassøe kroge, håndklæde stænger m.m. på Cassøe tilbehør & reservedele.

Med Cassøes store sortiment af håndklæderadiator, har du rig mulighed for at finde en håndklædetørre som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien håndklædetørrer her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til Cassøes håndklædetørrer, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder