MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Brus/Badeforhæng & stænger

Badeforhæng & stænger

De lettere og billigere løsninger kan være brusestænger med et forhæng. De findes i et utal af muligheder både i forskellige størrelser, løsninger og farver. Van Der P har næste alle muligheder og er superholdbare. Løsningen til lige væg, U-formen på 90x90x90 cm, er med 2 l...

Badeforhæng og stænger

De lettere og billigere løsninger kan være brusestænger med et forhæng. De findes i et utal af muligheder både i forskellige størrelser, løsninger og farver. Van Der P har næste alle muligheder og er superholdbare. Løsningen til lige væg, U-formen på 90x90x90 cm, er med 2 loftstøtter og findes i hvid eller sølv. Skal løsningen monteres i et hjørne, er der en vinkel løsning på 900x900 mm, med en flad skinne på 8x25 mm. Den skal monteres på væg og i loft, findes i sølv eller hvid. Den selvbærende vinkelstang på 90x90 cm passer perfekt ind i et hjørne. At den er selvbærende, gør den ikke skal fæstes til loftet, men blot til de to vægge. Den findes i krom og hvid, der medfølger 12 stk. ringe og 2 selvbærende vægbeslag. Ønskes der en kraftigere alu-profil, skal man vælge serien Profil 5001, den er 15x33 mm og har mange muligheder. Den U-formede er 90x90x90 cm og kan placeres på en lige væg, den monteres på væggen og skal derudover monteres med 2 loftbeslag. Vinkelstangen til montering i hjørne på 90x90cm er en komplet løsning med loftstøtte og gardinringe, findes i farverne sølv eller hvid. Ønsker man en flad skinne i dimensionerne 15x33 mm, har den en længde på 180 cm og findes i sølv eller hvid. Den monteres mellem 2 vægge og leveres med både beslag og gardinringe. Vil man selv tilpasse badeforhængsstangen, findes P-modellen i ø25 mm og 2 meter lang og er inkl. flanger og ringe i messing. Den kan afkortes med rørskærer eller nedstryger, så den er fleksibel og kan tilpasse næsten alle nicher. Den findes i farverne hvid eller krom. Skal der bruges en utrolig fleksibel brusestang, som kan monteres alle steder, er Bend-it den perfekte. Den levers i 2 meter og er klar til montering med 2 vægbeslag, 12 glider og 12 gardinringe, og en komplet loftstøtte på 60 cm. Den kan bøjes i lige den form man ønsker, uden om rør eller anden forhindring, i hjørne eller fra lige væg. Den passer med et standardbadeforhæng på b 180 cm x h 200 cm. Ønskes længden mere end 2 meter, eks. hvis den skal lave som en U-løsning på 90x90x90 cm skal der bruges 2 sæt, der kan leveres samle led. Når man har fundet formen, skal den renskæres i enderne inden montering. Milton Megatherm vinkel badeforhængsstang på 80x80 cm er forkromet, i det komplette sæt medfølger loftstøtte på 50 cm og 16 forhængs ringe. Når der er valgt den rigtige løsning i bruseforhængsstang, kan der vælges badeforhæng i lige den farve og størrelse der ønskes. Er det en u-løsning skal der bruges 2 forhæng. Når der vælges badeforhæng, er der mulighed for at sætte sin personlige stil på badeværelset. Nogle vælger forhænget med motiv og stærke farver, mens andre vælger en ensfarvet der giver ro og som evt. passer ind i resten af badeværelset. Der kan selvfølgelig vælges ekstra gardinringe, glider eller vægflanger. Her er mulighed for at få en løsning, der kan ændres blot ved at skifte forhænget.

Hvis du er på udkig efter andet til bruseren, så tjek da lige resten af sortiment ud lige her.

Fandt du ikke det du lige står og mangler så kontakt vores kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde det du lige står og mangler.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder