MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Badekar & spabade/Badekar

Badekar

Hos VVSplaneten har vi med garanti det badekar, du står og mangler – og hvis ikke, skaffer vi det hjem til dig! I vores sortiment finder du blandt andet de elegante firkantede og ovale badekar. Vi har også hjørnebadekar og de fritstående badekar, der i høj grad giver karakt...

Badekar

Hos VVSplaneten har vi med garanti det badekar, du står og mangler – og hvis ikke, skaffer vi det hjem til dig! I vores sortiment finder du blandt andet de elegante firkantede og ovale badekar. Vi har også hjørnebadekar og de fritstående badekar, der i høj grad giver karakter og personlighed til dit badeværelse. Vi forhandler badekar til indmuring og med paneler, og vores badekar kommer i forskellige materialer som akryl, emalje og komposit. Er du på udkig efter en opgradering til det almindelige badekar, forhandler vi også indendørs boblebad og udendørs spabad. De kan med sikkerhed bringe hyggen og afslapningen hjem til dig. Se vores store udvalg af forskellige badekarstyper herunder og tøv ikke med at kontakt os, hvis du mangler rådgivning til dit næste køb.

Indbygningsbadekar

Hos VVSplaneten forhandler vi også et bredt udvalg af forskellige indbygningsbadekar fra Ifö, Danline og Duravit. De smarte indbygningsbadekar kan både bruges, hvor du murer en væg omkring dem, for eksempel i nogle enkle fliser, så den falder flot ind i resten af dit badeværelseslook, men der kan også tilkøbes en front og en gavl, således du får et fint hvidt firkantet badekar. 

Fritstående badekar

De flotte, fritstående badekar finder du overordnet set i to forskellige modeller. En til det romantisk indrettede badeværelse, her vil modellerne med løvefødder tilføre en stor mængde charme og personlighed. Badekarrene i komposit vil passe perfekt til det stilrene badeværelse, hvor looket gerne må være lidt råt, Begge typer af kar kommer fra førende producenter som Stømberg, Ifö og WellMore. Disse typer af badekar vil med sin fritstående placering med garanti give karakter og blikfang i dit badeværelse.

Paneler og fronte

Mangler du en front eller en gavl til dit indbygningbadekar så har VVSplaneten også noget til dig. Vi har en mindre udvalg fra Ifö.

Tilbehør og reservedele til badekar

Hos VVSplaneten har vi et bredt udvalg af tilbehør og reservedele til dit badekar eller dit spa. Vi har alt fra nakkestøtter, til smarte led lys samt vandspillekort der gør hygge i poolen eller spa'et endnu mere sjov og hyggeligt. Men vi har også bensæt samt befæstelsessæt til badekar.

Har vi ikke det badekar, du lige går og drømmer om, så kontakt kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk. Vi er altid behjælpelig med at finde lige netop det, du står og mangler.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder