MENU
logo
icon-search
cart-icon

Fragt og levering

Når du handler hos VVSplaneten.dk har du to muligheder for levering:

BEMÆRK: Varer kan ikke afhentes uden forudgående ordre/bestilling.

*Bemærk venligst, at nogle varer på hjemmesiden er ikke på lager eller de står på et fjernlager og kan derfor ikke bestilles til samme dags afhentning. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for at høre mere - ring på 42 57 11 10 eller skriver en email på info@vvsplaneten.dk.

Såfremt en bestilt vare er i restordre, vil du blive kontaktet af vores kundeservice med info derom.

Skulle det bestilte produkt være udsolgt eller udgået i vores varesortiment, vil vi forsøge at finde en erstatning, eller ophæve købet i samråd med jer som kunde.

En ordre er først gældende når betalingen er gennemført på VVSplaneten.dk

(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)

VVSplaneten.dk kan ikke gøres ansvarlig for håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen. Vælges det, at varen må stilles, har du selv ansvaret for varen.

Skulle du ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med dig. Du hæfter selv for genleveringen, der vil blive sendt et leveringsgebyr ud.

Hvis varen stadig ikke kan leveres, vil pakken blive afleveret i en pakkeshop til afhentning.

Hvis du har spørgsmål til din pakke, skal du selv kontakte fragtfirmaet: Når pakken er afsendt fra os og først kommende fragtmand har pakken i deres besiddelse.

Levering til Grønland og Færøerne:

Ønsker du levering til Grønland eller Færøerne, kan du kontakte vores kundeservice via info@vvsplaneten.dk for at få oplyst pris og leveringsdetaljer.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder