MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Brus/Brusekabiner

Brusekabiner

Brusekabiner kan placeres næsten hvor man vil, har man en bolig hvor der ikke er plads på badeværelset, kan den placeres i andre rum som soveværelse, værelse eller hvor man har lyst, blot kræver det at der er afløb i gulvet og vandtilgang i væggen. Det kan også være man har...

Brusekabiner

Brusekabiner kan placeres næsten hvor man vil, har man en bolig hvor der ikke er plads på badeværelset, kan den placeres i andre rum som soveværelse, værelse eller hvor man har lyst, blot kræver det at der er afløb i gulvet og vandtilgang i væggen. Det kan også være man har et bad hvor der ikke er fliser, eller der ikke er vådrumssikret, så er kabinen en god løsning, da den er helt tæt. Husk dog at lufte ud, så der ikke kommer problemer med fugt i rummet der kan give skimmelsvamp. De findes i forskellige mål og design og materialer, så du finder netop den der passer til dig. Også højden er variabel, brusekabiner, de leveres fra kun190,5 cm i højden total og optil 210 cm. Den lave højde på 190,5 cm gør den kan placeres i laverum, som kælder eller under en skråvæg. De har 4 sider hvoraf de 2 bagerste er faste og her kan der monteres brusearmatur og bruser. de 2 sidste 2 sider fungerer som døre og kan enten skydes til siden eller foldes ind. Den sidste del er en bund med afløb, bundventil og afløbsslange, den er som regel hævet op fra gulvet så der er plads til afløb under. Der er fronter til så man ikke kan se afløbet under. Der findes flere forskellige modeller, nogle med hjørne indgang, dvs. man går ind i hjørnet og ikke fra siderne. De kan leveres med enten folde døre eller skydedøre. Skal man bestille en brusekabine, består den af 3 dele. Overdel, bagpanel og bundekar. Nogle er også produceret så de er samlet i et varenummer, her skal man kun tænke på model, størrelse og højde. Brusekabinerne kan levers som ovale eller kantede, i forskellige mål eks. 70x90, 80x80 eller 90x90 så du kan finde den der passer både i mål og design til lige netop dit behov. Udover den er 100% vandtæt er der en fordel mere, den er gennemsigtig, dette gør der kommer lys fra rummet ind så du ikke behøver at have lys over kabinen, samtidig kan du se ud og ind i kabinen, hvis du evt. har børn der skal holdes øje med. De fleste er produceret med hvidlakerede aluminiumsrammer og enten hærdet sikkerhedsglas eller diskretmønsteret styren som er et kunststof produkt. Vedligeholdelse af en brusekabine, bliver nemmere hvis man gør sig til vane at bruge en gummiskraber på glasset og ellers tørre den af hver gang den har været i brug. Sætter der sig sæberester og kalk alligevel, kan der bruges et eddikebaseret rengøringsmiddel som er beregnet til en brusekabine. Benyt altid en svamp eller klud til at påføre rengøringsmidlet og spray aldring direkte på. Alle rengøringsprodukter med slibemidler er forbudt, da det kan ridse både glas og profiler.

Hvis du er på udkig efter andet til bruseren, så tjek da lige resten af sortiment ud lige her.

Fandt du ikke det du lige står og mangler så kontakt vores kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde det du lige står og mangler.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder