MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Toiletter/Væghængte toiletter

Væghængte toiletter

Væghænget toiletter findes både med synlig cisterne og med skjulte cisterne. Vælges der et væghængt toilet med synlig cisterne, giver det et svævende udtryk, det gør det virker lettere i rummet. Rengøring af gulvet er nemt. da der ikke er kontakt med toilettet og dermed ing...

Væghængte toiletter

Væghænget toiletter findes både med synlig cisterne og med skjulte cisterne. Vælges der et væghængt toilet med synlig cisterne, giver det et svævende udtryk, det gør det virker lettere i rummet. Rengøring af gulvet er nemt. da der ikke er kontakt med toilettet og dermed ingen kanter og samlinger. De fleste væghængte toiletter, er med rengøringsvenlig glasur, der gør porcelænet, er nemmere at holde rent for kalk og aflejringer. De nye modeller har åben skyllerand, også kaldet Rimless, det gør det lettere at tørrer kummen af indvendig, da der ikke er kant ned i skålen. Cisternen har dobbelt kappe, den indvendige i plast og den yderste i porcelæn, dette gør den er mere lydløs når det kommer vand i, og der kommer ikke kondens på cisternen. For at kunne monteret et væghængt toilet med synlig cisterne, skal man have afløbet i væggen.

Væghængt toilet til indbygningscisterne, er den mest populære løsning, når det gælder væghængte toiletter. Her er et utal af muligheder både i stil og farver. Der er toiletskål som er designet af bla. Philippe Starck, Bertrand Lejoly, Kartell og Knud Holscher. På VVSplaneten.dk finder du et stort udvalg af de forskellige toiletskåle. Her er med og uden rengøring venlig glasur, med og uden åben skyllerand eller med og uden skjult montering. Skjult montering gør, toiletskålen er helt lukket, og derfor både flotter at se på og nemmere at tørre af. Her monteres skålen på en cisterne der er gem i væggen eller bygget en kasse omkring. Denne cisterne er monteret på et stativ, der gør det nemt og holdbart at sætte en hængskål op. Her skal man huske at toiletskålen og toiletsæde skal passe sammen, og cisternen i væggen og trykknappen skal passe. Så kan man kombinere det, som man ønsker, og få lige det der passer i stil og farver. De forskellige trykplader findes i et utal af farver, størrelser og faconer. Du kan også få dit yndlingsmotiv på trykplader fra Geberit.

Fordele og ulemper ved de 2 løsninger. En af fordelene ved den væghængte løsning med synlig cisteren, er der ikke skal bruges et indbygningsstativ der skal ind i en væg eller bygges en kasse uden om. En ulempe er der skal være afløb i væggen. Nogle af fordelene ved den væghængte skål der monteres på skjult cisteren, er det lette udtryk der giver i rummet og nem rengøring. Cisternen er skjult i en kasse, der kan lukkes med en hylder på toppen, som giver mere afsætning plads. Der er større valgmuligheder, da der findes mange forskellige modeller både på skålen og betjeningspladerene. En ulempe kan være ”kassen” som fylder en del i rummet, dog bliver det ikke mere end et almindeligt gulvstående toilet.

Fandt du ikke det du søgte, så tjek resten af vores sortiment af toiletter på hjemmesiden. 

Har du spørgsmål til væghængte toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder