MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Håndvasken/Håndvaskarmaturer

Håndvaskarmaturer

Hos vvsplaneten.dk finder du flere forskellige håndvaskarmatur både i stil, farve og funktion der vil passe til dit badeværelse. Vandhanen til badeværelset skal opfylde alle dine behov og ønsker, og her er der rigtig mange muligheder som: Vandhanen til montering i vasken, s...

Håndvaskarmatur

Hos vvsplaneten.dk finder du flere forskellige håndvaskarmatur både i stil, farve og funktion der vil passe til dit badeværelse. Vandhanen til badeværelset skal opfylde alle dine behov og ønsker, og her er der rigtig mange muligheder som: Vandhanen til montering i vasken, som er den mest almindelig i private hjem. Armatur til montering i væggen, hvor du har en tud og et greb, hvor du åbner/lukker og stiller temperaturen. Har du en vask der er monteret på en bordplade, kan du finde et armatur der er højt og som kan monteres i bordpladen, og dermed få vand i vasken. Er der vandtilgang i vægen over vasken, kan der købes et armatur med en cc afstand på 15 cm, hvor der er greb og tud. Har du brug for ekstra højde under dit håndvaskarmatur, kan de købes med en ekstra høj tud (udløb), så der er mulighed for at skylle hår eller fylder en spand. De fleste køber en vandhane til badeværelset med 1 greb, dette gør det er let at stille temperaturen og mængden af vand. Vandhaner med 2 greb kan være lidt svære at få blandet den rette temperatur og vandmængde. Noget af det nye er Select knappen. Her styrer du vandet med et tryk på en knap. Tryk let på knappen, så løber vandet, tryk igen og vandet stopper. Det skaber funktionel klarhed og stor bevægelsesfrihed ved håndvasken. Du trykker blot let, måske med armen eller albuen, på betjeningsknappen øverst på vandhanen for hurtigt at åbne og lukke for det værdifulde vand, mens du børster tænder eller barber dig. Muligheden for et berøringsfri armatur, hvor du ikke skal røre noget af armaturet, når du vasker hænder, gør at snavs og bakterier ikke kommer på armaturet. De findes både til montering i vask og i væg. Her er vandhaner med infrarød sensor den helt rigtige løsning. Sensoren registrerer, når du fører hænderne ind under hanen og tænder derefter automatisk for vandet. Når sensoren ikke længere registrere nogen bevægelse, slukker den automatisk efter nogle sekunder. Noget af det nye, er de kan tilsluttes bluetooth, og du kan indstille det berøringsfri armatur fra din mobiltelefon. De findes både til batteri og til el-tilslutning, og selvfølgelig i rigtig mange stilarter og overflader. Nogle af de mange producenter, har det der kaldes et bidet armatur, dvs. man får et helt almindeligt et-grebs håndvaskarmatur, hvor der er tilsluttet en bruseslange med håndbruser. Håndbruseren har en åbne og lukke funktion, den placeres i en holder på væggen mellem vask og toilet. Bidetbruseren betjenes via håndvask armaturet, så har man ikke langt fra håndvask til toilet, har man mulighed for at bruse sig som hvis man havde et bidt. Dette sparer på pladsen, da det ikke kræver et bidet.

Vil man gerne have noget nyt, kan der vælges farvede armatur, på VVSplaneten finder i alle de aktuelle farver, der er populære i dag. Det kan enten være malede overflader eller den utrolige holdbare PVD-behandling. En PVD-behandling er hård og ridsefast, så vandhanen holder sig pæn i mange år frem. PVD-processen sikre at overfladen er optil 3 gang hårdere end en krombelægning, derved får armaturet en uovertruffen slidstyrke og ridsfasthed, der gør den 10 gange mere modstandsdygtig over for ridser og slid. De mange farver som krom, mat krom, rustfri stål, messing i både blank og børstet, blank og børstet kobber, mat sort, mat hvid, gunmetal (er er som farven sort krom), børstet bronze, rødguld i både børstet og mat, poleret eller børstet guld optik eller en af de andre flotte nye farver og overflader gør du kan indrette badeværelset som du drømmer om og altid finde vandhaner der passer både i stil og farve. De mange producenter har lavet hele serier i de forskellige overflader, både til vaske, brus, badekar og tilbehør, så i altid kan få en komplet og ens armaturserie til jeres badeværelse eller toilet.

De mange forskellige brands, gør der også er mange stilarter, lige fra det mest romantiske til der mere moderen og enkle. Flere af producenterne har udover deres egene designcenter, også kendte designer til at designe deres produkter. Det kan f.eks. være Philippe Starck, Claus Rantzau, Arne Jacobsen, Urquiola, Jakob Jensen, Poul Flower og mange flere af de kendte designer. De fleste producenter har fået mere end en designpris, både på designer ude fra og for deres eget design. På VVSplaneten finder du alle de kendte brands som, Hansgrohe, Grohe, Damixa, Cassøe, Børma, Oras, Qtoo, Ideal Standard og Vola. Alle i en super kvalitet, så god at nogle af producenterne derfor giver helt op til 10 års garanti. Nogle fabrikanter leverer en bundventil med sammen med vandhanen, det kan enten være som løft op, der monteret på armaturet, eller som push up, der er en selvstændig enhed, hvor man åbner og lukker ved at trykke på bundventilens top i bunden af vasken. Er der ikke bundventil med armaturet, skal man huske at bestille den separat, hvis der ikke er en med vasken. Har man en vask uden overløb, skal man bruge en bundventil der ikke kan lukkes, den finder i også på vvsplaneten. Bundventiler til ethvert behov findes selvfølgelig også i alle de flotte farver og overflader.

Har man et handicap eller lidt svage hænder/finger pga. gigt eller lignende, kan det være svært at åbne og lukke en vandhane, her er der mulighed for et ergonomisk håndsvaskarmatur. Det kan være et af de mange berøringsfri vandhaner eller et af de mange der findes med et længere greb, eller et handicap greb, der gør det nemt at åbne og lukke evt. med en albue eller armen.

Er det lidt svært at overskue det store udvalg, og få sammensat det perfekte til hele badeværelset, har vi lavet pakker der indeholder: komplet brus med både hoved og håndbruser, håndvask armatur og universal push up bundventil. De findes fra Cassøe i farverne børstet messing, blank messing og matsort.

Har du spørgsmål til håndvask armatur, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 4257 1110 eller info@vvsplaneten.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder