MENU
logo
icon-search
Forside/El/Forgreningsmateriel/Rækkeklemmer, dinskinner & opmærkning

Rækkeklemmer, dinskinner & opmærkning

Rækkeklemmer anvendes i elektriske systemer til at forbinde flere ledninger sammen på en sikker og pålidelig måde. De bruges typisk til at organisere og samle ledninger i distributionspaneler, kabelbakker eller elektriske apparater. Rækkeklemmer gør det nemt at t...

Rækkeklemmer anvendes i elektriske systemer til at forbinde flere ledninger sammen på en sikker og pålidelig måde. De bruges typisk til at organisere og samle ledninger i distributionspaneler, kabelbakker eller elektriske apparater. Rækkeklemmer gør det nemt at tilslutte og adskille ledninger uden at skulle lodde dem sammen, hvilket gør vedligeholdelse og reparation mere praktisk. De sikrer også en god elektrisk forbindelse og reducerer risikoen for løse forbindelser eller kortslutninger.

Dinskinne anvendes i elektriske systemer som en montagebase til at montere og organisere elektrisk udstyr såsom sikringsafbrydere, relæer og kontaktorer. Den tillader en nem og sikker installation af disse komponenter ved at tilbyde en standardiseret metode til fastgørelse og tilslutning.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder