MENU
logo
icon-search
cart-icon

Returnering

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Du skal give os besked herom inden du sender pakken retur. Dette skal ske på mail info@vvsplaneten.dk

Du skal betale udgifterne i forbindelse med varens returforsendelse. Vi sender dig gerne en returlabel. men det er dig som køber der betaler for den, beløbet bliver fratrukket dit returbeløb.

Produkter der returneres efter 14 dage bliver fratrukket 20% i returfradrag.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: badekar, brusevæg, toilet, møbler eller andre store varer.

Udgifterne for returnering forventes højest at beløbe sig til ca. 700,00,- pr. palle / enhed

Bemærk: Varer som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke returneres. Hvis der er tale om en skaffevare tages der 50 % i returgebyr.

Varens stand, når du sender den retur:

Varens stand er dit ansvar fra det tidspunkt, hvor den er leveret. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du må gerne prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Såfremt produktet har været monteret, tilbagebetales beløbet ikke. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage uden skader eller anmærkninger.

Hvis du nægter at modtage eller ikke afhenter en pakke i en pakkeshop, kan det ikke betragtes som fortrydelse af et køb. Fortrydelse kan kun ske ved, at give udtrykkelig besked om, at man ønsker at fortryde købet. Hvis du fortryder købet, efter vi har fået pakken retur, så vil der påløbe et håndteringsgebyr på minimum 200 Kr. og Maks. 1000 Kr. modregnet købsbeløbet. 

Ved genfremsendelse hæfter du selv for forsendelsen.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder