MENU
logo
icon-search
Forside/El/Tavler, kabelskabe & DIN-skinne materiel/Kabelskabe, plast- & metalkasser

Kabelskabe, plast- & metalkasser

KabelskabeKabelskabe har forskelligt udseende alt efter, hvad de bruges til. Fælles er dog, at de stort set altid er placeret op ad hække, ved indkørsler eller på gadehjørner. Det er nemlig strategiske placeringer, da kabelskabe faktisk nærmest er livsnerven fra forsyningsse...

Kabelskabe
Kabelskabe har forskelligt udseende alt efter, hvad de bruges til. Fælles er dog, at de stort set altid er placeret op ad hække, ved indkørsler eller på gadehjørner. Det er nemlig strategiske placeringer, da kabelskabe faktisk nærmest er livsnerven fra forsyningsselskaberne til forbrugerne. Kabelskabe bliver nemlig brugt til el-, tele-, fiber- og TV-installationer. De skal derfor yde masser af beskyttelse til kablerne og kan af den grund modstå store belastninger fra det omgivende klima og miljø. Ja, de er sågar designet til at kunne modstå slag, spark og endda lette påkørsler.

Hos VVSplaneten finder du også et stor udvalg indenfor metalskabe, teleskabeplast- & metalkasser, hulstanser og meget mere til din EL-installation.

Kontakt os endelig med spørgsmål eller forespørgsler på varer, vi sidder altid klar til at hjælpe.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder