MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Toiletter/Alle toiletter

Alle toiletter

Et toilet er ikke bare et toilet. Her er der et kæmpe udvalg, det kan være væghængte- og gulvstående toiletter. Væghængte kan være til montering på indbygningscisterner eller med synlig cisterne, til montering på væggen. Gulvstående toiletter kan være med P eller S lås, S-l...

Toiletter

Et toilet er ikke bare et toilet. Her er der et kæmpe udvalg, det kan være væghængte- og gulvstående toiletter. Væghængte kan være til montering på indbygningscisterner eller med synlig cisterne, til montering på væggen. Gulvstående toiletter kan være med P eller S lås, S-lås er når afløb er i gulvet, P-lås er når afløbet er i væggen. Ønsker man mere luksus kan der vælges et Douchetoilet, som findes med flere forskellige funktioner. De ergonomiske findes fra flere forskellige producenter. De mange valgmuligheder er alle i god kvalitet og produceres rundt i verden for de kendte leverandører som: Grohe, Geberit, Ifø, Laufen, Duravit, Catalano, Cassøe, Gustavsberg og Villeroy og Boch. Her finder du helt sikkert et der passer til dig, både mht. behov, design og funktion.

Gulvstående toiletter

De mange gulvstående toiletter findes i forskellige højder som standard mellem 42-44 cm. Ønskes der en ekstra høj model er der enkelte som laver dem i 46 cm højde. Har man ikke meget plads på badeværelset, kan der købes toiletter der er korte, og dermed ikke fylder så meget i rummet. De fleste har en rengøringsvenlig overflade, som eks. Wondergliss, Keratect, Ceramic plus, Laufen Clean coat eller hvad de enkelte producenter kalder det. Den rengøringsvenlige overflade gør der ikke sætter sig kalk og aflejringer så godt fast, og dermed er neme at fjerne igen. Flere af de gulvstående toiletter, har lukket s-lås, dvs. det er lukket af ned mod gulvet, dette gør det er nemt at holde rent for støv. De nyere modeller har åben skyllerand, dvs. der er åbnet op hvor vandet komme ned i kummen, her er det meget nemmere at komme til at gøre rent, da skyllekanten er væk.  Til alle toiletter findes der sæder der er specifik fremstillet, så det passer perfekt til toilettet. Det kan være fra en designer, eller en bestemt serie fra en producent. Ønsker man ikke producentens sæde har Pressalit, som regel sæder der passer. Toiletsæder findes i forskellige farver og med forskellige funktioner som softclose der gør sædet lukker langsomt og quick release der gør sædet kan tages af for nemmere rengøring, uden brug af værktøj.

Væghængte toiletter

Vælger man en hængskål, der skal monteres på en cisterne, får man et let og flot udtryk, og samtidig bliver rengøring nemmere. Et vægtoilet monteret på en indbygningscisterne er et godt valg til både nybyg og renovering. De mange muligheder der er for at vælge lige den toiletskål og det toiletsæde der passer til jer, kan kombineres med alle indbygnings cisterner. De nyere toiletskåle har turboskyl, dvs. vandet i skålen kun kommer fra et hul i stedet for flere, og skålen er lidt anderledes i bunden. Det gør det virker som en tornado når der skylles ud, og giver et utrolig godt skyl der gør kummen ren, det er næsten lydløst i forhold til de traditionelle skyl. Toiletskålene der er lukket udvendig og med usynlig montering, er flotte og enkle, der passer ind på alle badeværelser. Også her er der mulighed for overfladebehandling og åben skyllerand, som på de gulvstående toiletter. De enkle og flotte toiletskåle findes i hvid, mat hvid og sort, alle i porcelæn. Der er selvfølgelig toiletsæder der passer til alle de væghængte toiletter, både i farve, stil og facon.

Douche toiletter

Det bliver mere og mere populært at vælge douchetoilet. Det er nemt og enkelt at bruge, og er for alle uanset alder. Rengøring med vand, er uundværligt til den daglig hygiejne. Vand rengør blidt, og alligevel grundigt, dette gør du føler dig renere og mere frisk hele dagen. Doucheforløbet startes ved at trykke på en knap, douche armen bevæger sig fremad og ud i en skrå vinkel, få sekunder senere bliver man skyllet. Strålens styrke og vandets temperatur kan stilles på forhånd, så det er let at bruge. Nogle douchetoiletter har også mulighed for tørrefunktion med varmluft, denne kan også indstilles. Der er mulighed for at stille hele forløbet en gang, og derefter skal man kun trykke på en knap og man får temperatur, styrke mm. som ønsket, den kan selvfølgelig stilles til flere brugere. Der findes douche toiletter til alle, uanset om man ønsker det enkle med skyl, eller den mere luksuriøse der har både skyl, tørrefunktion, natlys og automatisk åbne/lukke på toiletsædet. Alle skal monteres på cisterne, det eneste det kræver mere end en almindelig hængeskål, er strøm.

Væghængt toilet med synlig cisterne

Har man ønske om et væghængt toilet med synlig cisterne, har både Ifø og Gustavsberg dette. De har dobbelt cisterne, dvs. en inder cisterne er i plast og ydercisternen i porcelæn, dette gør der aldrig kommer konden på cisternen. Enkelte har åbenskyllerand, som gør det nemmere at holde selve kummen ren. Deres rengøringsvenlige glasur, gør kalk og andet smuds ikke sætte sig så godt fast, og det er nemt at holder ren. For at få et væghængt toilet med cisterne, kræver det man har afløb i væggen og ikke i gulvet. Den største fordel ved væghængt toilet, er at gulvet er nemt at holde rent, da der ikke er noget der står på gulvet. De har alle 2 skyl, der gør de er vandbesparende.

Er det svært at sammen sætte toilet og sæde, har vi pakkeløsninger, der gør det er nemt at købe, skål og sæde så det passer perfekt sammen. De findes i forskellige fabrikater og modeller, med rengøringsvenlige overflader som Wondergliss, Keratect og ceramicplus. Det er ikke kun toilet og sæde, men også douche toiletter i finder som pakkeløsninger.  Så find den pakke der passer til jer og jeres behov, så skal der kun findes indbygningscisterne og betjeningsplade. Her er der mulighed for at finde en betjeningsplade der passer både til toilettet og resten af jeres badeværelse. Ønsker man ikke en indbygget cisterne, kan der vælges Monolith fra Geberit, som er en frembygnings cisterne, der kun er 10,6 cm dyb, og dermed giver mere plads i rummet. Monolith findes i forskellige højder og farver, så alt kommer til at passe i det nye eller renoverede badeværelse.

Har du spørgsmål til toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder