FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Om vvsplaneten

Vores kerneværdier

Hos VVSplaneten kan du være sikker på, at du og dine ønsker altid vil være i fokus. Vi bestræber os på konstant at yde en personlig og nærværende kundeservice, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de varer, vi forhandler.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og ønsker du et unikt udtryk til dit køkken og badeværelse, er du kommet til det rette sted. Vi sørger for hele tiden at være opdateret indenfor tidens trends og vi får ofte nye, nordiske designervarer hjem, som du kan blive inspireret af.

Kontakt VVSplaneten

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til os. Vi er VVS-eksperter og kan helt sikkert hjælpe dig på rette vej.

Står du overfor et større projekt og skal have renoveret dit badeværelse eller køkken, vil vi også altid gerne give et samlet tilbud.

Du kan kontakte vores kundeservice på +45 42 57 11 10 eller Send en e-mail til os!

Udstilling i Herning

Som virksomhed er vi dybt forankret i det herningensiske lokalmiljø, og vi har et stort udstillingslokale på 250m2 lokaliseret i Herning i Midtjylland. Her er du altid velkommen til at komme forbi og blive inspireret, og ved du på forhånd, at du er på udkig efter en bestemt vare, kan du med fordel ringe i forvejen, så stiller vi den gerne frem til dig. Du finder os på:

Lillelundvej 28

7400 Herning

Vi klarer monteringen for dig

Hvis du har brug for hjælp til montering af dit nye køb, står vores dygtige og faguddannede personale altid klar med en hjælpende hånd. Læs mere om montering på JydskVVS.

Prismatch og skaffevareservice

Hos VVSplaneten samarbejder vi med adskillige grossister for at kunne give dig de bedste og billigste priser på vores varer. Falder du alligevel over en vare, som har en høj pris i forhold til vores konkurrenter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os via mail, så kan vi prøve at matche prisen eller finde et alternativ, du bliver tilfreds med.

Fandt du ikke det produkt, du ledte efter, så kontakt os her Send en e-mail til os! eller ring 42571110. Vi sætter nemlig en ære i at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, og vi er ikke tilfredse, før du er. Det kan være forbundet med et gebyr at få det helt rigtige produkt hjem til dig, men det vil altid fremgå på det fremsendte tilbud.

 

Hurtig levering

Når du handler hos VVSplaneten, leverer vi som regel dine varer indenfor 1-3 hverdage. Oftest vil produkterne blive leveret samlet, men det kan ske, at de kommer ad flere omgange. Sker det, vil du altid kun skulle betale porto én gang pr. ordre. Ved levering til ikke-brofaste øer kan der bliver pålagt et gebyr ved levering.

Vi tager forbehold for, at leveringstiden kan vare længere, hvis det er en vare, vi skal bestille hjem, eller hvis et af produkterne går i restordre.