MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Toiletter/Cisterner & betjeningsplader

Cisterner & betjeningsplader

Hos VVSPlaneten forhandler vi et stort udvalg af indbygningscister. Cisternen er indbygget på et stativ, der udgør en ramme som er til at arbejde med. Indbygningscisterne er en skjult installation enten i væggen eller en halvvæg, hvori cisterne kan monteres, i forbindelse m...

Cisterner

Hos VVSPlaneten forhandler vi et stort udvalg af indbygningscister. Cisternen er indbygget på et stativ, der udgør en ramme som er til at arbejde med. Indbygningscisterne er en skjult installation enten i væggen eller en halvvæg, hvori cisterne kan monteres, i forbindelse med montering af et væghængt toilet. Du kan få indbygningscisterner der er høje eller lave, eller som kan være placeret i et hjørne. De populæreste indbygningscister er uden tvivl Geberit og Grohe, men du finder også Laufen og Roca, som også har udviklet rigtig gode indbygningscisterne.

Når man skal udvælge en cisterne, er der 2 ting der skal tages stilling til højden og hvilken betjening man ønsker f.eks. bestemt farve eller udtryk, da det skal være fra samme mærke som cisternen. De mærker vi sælger er alle godkendt og har en solid historik.

Der findes 3 forskellige højder på indbygningscisternerne:

  • En høj model på 112 cm – Denne cisterne kalder man for en frontbetjent cisterne, det betyder at den skal have betjeningsplade da det er via denne plade cisternen serviceres.
  • En mellem model på 100 cm – Denne cisterne er præcis den sammen som den lave model. Den meget vigtige forskel er dog at man vælger en betjeningsplade, så går denne plade fri i højden af toiletlåget når det er slået op - dette er meget praktisk.
  • En lav model på 82 cm – Denne cisterne er både top og frontbetjent. Den kan bruges til frembygnings, altså uden på eksisterende væg. Det giver mulighed for at få små knapper som betjening og ikke en plads på selve cisternen. Hvis man vælger de små knapper, så skal toppen af cisternen blot lukkes med en ”løs” plade som fuges fast, da man skal kunne tilgå cisterne fra toppen.

En fordel ved de nyeste indbygningscisterner er at man også har tænkt på at dæmpe lyden fra skyllet. Det vil sige, at når man skal op og tisse i løbet af natten, så er der mindre sandsynlighed for at vække resten af huset.

Betjeningsplader

Uanset om i har valgt en simpel indretning med minimalistiske og rene linjer eller om i går efter et mere rustikt og klassisk udtryk på badeværelset, så kan i finde en trykplade der komplimenterer resten af jeres badeværelsesindretning. I udvalget ovenover finder du alt fra hvide helt simple løsninger til krom, messing og børstet stål samt alt derimellem. Alle trykknapperne har de forskellige typer af skyl. Et lille og et stort så i kan minimerer vandforbruget. Man skal dog huske at betjeningspladen skal passe til den valgte cisterne.  Du finder bl.a. betjeningsplader som passer til de populære cisterner fra Geberit og Grohe.

Derudover kan du vælge iblandt et hav af forskellige betjeningsplader og hvis du ikke selv ønsker at sammensætte en løsning, kan du vælge en af vores populære pakkeløsninger, så bliver det ikke nemmere.

Er du stadig i tvivl om hvilken løsning der passer til jeres badeværelse? Så kan du kontakte vores kundeservice over mail eller tlf. hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Står du også og mangler et nyt toilet, så finder du et stort udvalg inde på vores webshop under kategorien toiletter.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder