MENU
logo
icon-search

Cassøe toiletter

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøes væghængte toiletter primært fordi toiletterne er produceret ifølge europæiske standarder og leveres i højkvalitets produkt til en fornuftig pris. De væghængte toiletter fra Cassøe sætter fokus på design og hygiejne. D...

Cassøe toiletter

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøes væghængte toiletter primært fordi toiletterne er produceret ifølge europæiske standarder og leveres i højkvalitets produkt til en fornuftig pris. De væghængte toiletter fra Cassøe sætter fokus på design og hygiejne. De er alle med åben skyllerand (rimless), det vil sige at skylleranden i skålen er fjernet, fordelene ved dette er at toiletskålen er nemmere at rengøre, så bakterier, kalk og smuds ikke kan sætte sig fast under kanten. Spring toilettet er med rengøringsvenlig overflade som gør at kalk og snavs har svært ved at sætte sig så hurtig fast, fordelene ved dette er at rengøringen bliver nemmere. Alle toiletskålene er lukkede udvendig, dette gør støv og snavs nemt kan fjernes og ikke samler sig i kroge, og giver en flot moderne udtryk. Toiletskålene findes i hvid, mat hvid og mat sort porcelæn. De væghængte toiletskåle, kan monteres på forskellige/eksisterende indbygningscisterner. Hvis det er en eksisterende cisterne, skal boltafstanden dog tjekkes, den er enten 18 eller 23 cm, og man skal sikre sig den er den samme som på den skål der er monteret i forvejen. Derfor skal man have den gamle skål ned, for at se hvilken afstand der er brugt. Så man er sikker på at få den som passer. Fordelene er at cisternen bliver skjult i en væg eller en kasse, som giver badeværelset et lettere udtryk og mere rengøringsvenligt rum. Indbygningscisterne behøver ikke at have samme fabrikat som toilettet. 

Fordelene ved et væghængt toilet fra Cassøe:

  • Pladsbesparende – Et væghængt toilet fylder mindre end et gulvstående, fordi cisternen kan bygges ind i væggen. Denne løsning passer ind i alle badeværelser uanset størrelsen og stil. 
  • Hygiejnisk – Cassøes væghængte toiletter er med rengøringsvenlig glasur, som betyder at kalk og aflejringer har svære ved at sætte sig fast og dermed nemmere at holde rent. Den lukkede skål gør også rengøringen nemmere. Samtidig er det løftet fra gulvet, så man nemt kan gøre rent under og omkring det væghængte toilet. De matchende toiletsæder er med easy-click som gør det nemt at løft af, for nemmere rengøring af både toiletsæde og skål og dermed bedre hygiejne.
  • Unikt design – Cassøes væghængte toiletskåle er med skjult ophæng, som gør rengøringen nemmere. Samtidig giver det toiletskålene et flot og enkelt design med rene linjer, da man slipper for synlig montering. Toiletskålende findes i den traditionelle hvide, der passer ind i alle badeværelser. Den moderne mat hvide som, både er mat udvendig og indvendige gør det hele mere sammenhængende. Den populære mat sorte fuldender det moderne newyorkerbadeværelse.  Til alle de væghængte toiletter kan der leveres toiletsæder til, som passer både i facon og farver. Spring toiletsædet er slimline, som gør det ser let og svævende ud. File toiletsædet, har låg der går udover sæde ringen, og flugter med skålens over kant, dette giver et flot og enkelt udtryk. De væghængte toiletskåle passer derfor ind i alles stilarter alt fra den romantiske til den moderne stil. 

For at få mest muligt ud af dit toilet, kan vi anbefale at du også skal have det matchende toiletsæde, så komforten er i top. Cassøes toiletsæder som passer til de væghængte toiletskåle, findes i hvid, mat hvid og mat sort. Alle med soft-close som gør at toiletsædet lukker langsomt, fordelen ved soft-close er at du ikke skal holde ved låget når du lukker det og er næsten lydløs når det rammer skålen. Spring toiletsædet er både med softclose og easy-click off. Easy-click som betyder at du nemt kan taget toiletsædet af, uden brug af værktøj, og derfor nemmere at gøre toiletsæde og toiletskål rent. 

For at gøre det rigtig nemt har vi lavet en komplet toiletpakke bestående af et væghængt toilet, toiletsæde, trykknap og indbygningscisterne. Pakken indeholder de nødvendige dele der skal anvendes ved montering af det væghængt toilet.

Med Cassøes sortiment af toiletter, har du mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien toiletter her på VVSPlaneten.dk

Cassøe forhandler alt til badeværelset

Danske Cassøe har et bredt sortiment af innovative produkter til bad og køkken. Kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet. De har alt til badeværelset, det kan f.eks. være væghængte toiletter i farverne hvid, mat hvid og sort, indbygningscisterner med forskellige modeller og farver tryk. Bruseløsningerne i glas findes med løsninger til niche, hjørne og lige væg. Deres badmøbler i forskellige materialer og størrelser kan med forskellige vaske løsninger gøre dit badeværelse til det du drømmer om. Håndklædetørrer i moderne design som er med lodrette rør og de traditionelle vandrette rør findes alle i tidens farve trend som krom, messing og matsort og kan bruges til enten el eller varmeinstallation. Hertil findes ventilsæt som passer både i design og farve. Der findes håndklædetørre kun til el i forskellige modeller, enkle med svingarme som gør dem utrolig fleksible og kan derfor anvendes i andre rum end badeværelset. Deres vaske i flere forskellige faconer og materialer gør du kan finde en som passer til lige din stil De kan enten monteres på væg, eller stilles på en bordplade. Spejlene findes med og uden lys samt i forskellige faconer som runde og firkantede. Væglamperne kan monteres enten på væg eller spejl. De har et bredt udvalg af armatur både til bad og køkken i tidens farver som, krom, børstet krom, gunmetal, matsort, blank messing og børstet messing. Vandhanen til håndvasken er nem at betjene. De findes i forskellige højder som gør de passer til alle vaske, uanset om det skal stå i en bordplade eller det er til en bowlevask. De leveres også som berøringsfri , der gør det nemt at betjene og samtidig er vandbesparende. Til håndvask armaturerne findes der push-up bundventiler og vandlåse i samme overflader. Deres tilbehør som kroge, papirholder, toiletbørste mm findes i de flotte farver som Cassøes armatur. Trådkurve til montering på lige væg eller i hjørne findes i overfladerne krom eller matsort. Cassøe brusearmatur findes i forskellig design, alt fra det komplette bruse sæt med både hånd og hovedbruser på ø 25 cm. Til badekarret finder du også komplette sæt med både kararmatur, bruseslange, håndbruser og vægbeslag til håndbruseren. Vandhanen til køkkenet findes i flere forskellige designs, nogle med C-tud andre med L-tud. Der findes flere flotte med udtræk som gør rengøring af køkkenvaske let og giver en fleksibel påfyldning. Sæbedispenserne til montering i bordpladerne, findes i samme farver som køkken armaturerne.  De mange muligheder gør det nemt at vælge fra Cassøe, da det meste til badet findes her, og Cassøe hele tiden arbejder på at udvide deres sortiment med afsæt i fremtidens trends og tendenser.

Har du spørgsmål til Cassøes væghængte toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder