FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Cassøe toiletter (5)

FILTER

Cassøe toiletter

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Cassøes væghængte toiletter primært fordi toiletterne leverer en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. De væghængte toiletter fra Cassøe sætter fokus på design og hygiejne. De er alle med åben skyllerand (rimless), det vil sige at skylleranden er fjernet, fordelene ved dette er at toiletskålen er nemmere at rengøre, så bakterier og smuds ikke kan sætte sig fast under kanten. Spring toilettet er med rengøringsvenlig overflade som gør at kalk og snavs har svært ved at sætte sig fast, fordelene ved dette er at rengøringen bliver nemmere. Toiletskålene findes i hvid, mat hvid og sort porcelæn. De væghængte toiletskåle, kan monteres på forskellige indbygningscisterner. Fordelene er at den bliver skjult i en væg, som giver badeværelset et lettere udtryk og mere rengøringsvenligt rum. Indbygningscisterne behøver ikke at have samme fabrikat som toilettet. 

Fordelene ved et væghængt toilet fra Cassøe:

  • Pladsbesparende – Et væghængt toilet fylder mindre end et gulvstående, fordi cisterne kan bygges ind i væggen. Denne løsning passer ind i alle badeværelser uanset størrelsen. 
  • Hygiejnisk – Cassøes væghængte toiletter er med rengøringsvenlig glasur, som betyder at kalk og aflejringer har svære ved at sætte sig fast og dermed nemmere at holde rent. Samtidig er det løftet fra gulvet, så man nemt kan gøre rent under og omkring det væghængte toilet. 
  • Unikt design – Cassøes væghængte toiletskåle er med skjult ophæng, som gør rengøringen nemmere. Samtidig giver det toiletskålene et flot og enkelt design med rene linjer, da man slipper for synlig montering. De væghængte toiletskåle passer ind i alles stilarter alt fra den romantiske til den moderne stil. 

For at få mest muligt ud af dit toilet, kan vi anbefale at du også skal have det matchende toiletsæde, så komforten er i top. Cassøes toiletsæder som passer til de væghængte toiletskåle, findes i hvid, mat hvid og mat sort. Alle med soft-close som gør at toiletsædet lukker langsomt, fordelen ved soft-close er at du ikke skal holde ved låget når du lukker det. Spring toiletsædet er både med soft-close og easy-click off, som betyder at du kan taget toiletsædet af, uden brug af værktøj.  

Har du spørgsmål til Cassøes væghængte toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.