FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Cassøe brusevægge & -døre (9)

FILTER

Cassøe brusevægge & døre

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af brusevægge og døre, primært fordi brusevæggene og dørene levere en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Cassøe har en lang række brusevægge til afskærmning ved bruseren eller badkaret. Gå efter den minimalistiske og praktiske løsning med en brusevæg i rent glas, eller giv dit badeværelse et urban og lækkert look med Cassøes Newyorker brusevægge i sort eller hvidt jern og glas.

Vægge 

Cassøe New York væg findes med mat sorte eller mat hvide rammer/ sprosser. De findes i standardmålene 75, 85, 95 cm og glashøjden 201 cm. New York væggene leveres med klarglas, som betyder at glasset er gennemsigtigt. 

Cassøe Slim væg er en praktisk og designmæssig enkel løsning. Profilen mod væg giver mulighed for justering, og støttestangen kan også bruges som forhængstang. Vægprofilerne og støttestangen er i blank alu. Brusevæggen er i 6 mm hærdet glas enten klart eller isglas. Isglas har et mat udtryk med grønligt skær. Slim væggen findes i standardmålene 70, 80, 90, 100 cm og højden 200 cm. 

Cassøes collection x væg er en minimalistisk løsning, med en glasvæg monteret med beslag i væg og forhængstang. Dette giver et utroligt let udtryk grundet beslagene. De er fremstillet i 8 mm hærdet glas, med blank krom beslag og støttestang. Findes i målene 80,90,100 cm og glashøjde 190 cm.

Cassøes collection 2 væg er en minimalistisk løsning med en glasvæg lavet på mål, monteret med beslag i væg og forhængstang. De firkantede vinkelbeslag findes i farven krom. Det 8 mm tykke hærdet glas, leveres i klar eller isglas mod tillæg kan den leveres med caretec, som er en nano- overfladebehandling, som gør at kalk og snavs har svære ved at sætte sig fast. 

Cassøes duscholux air væg på specialmål i 10 mm hærdet glas, monteres i profil mod væg og gulv. De leveres efter mål og findes i glastyperne klar eller isglas, mod tillæg kan den leveres med caretec, som er en nano- overfladebehandling, som gør at kalk og snavs har svære ved at sætte sig fast. Fordelen ved en 10 mm hærdet glas er at du ikke behøver støttestang, da den kan stå frit i rummet. 

Cassøe spirit walk in står frit i rummet. Fastgjort med blank alu u-profil i gulv og 2 vægstøtter, som monteres til væg. Fordelen ved walk in er at man kan gå ind fra begge sider af glasset. Det 8 mm hærdet glas, findes i klar eller isglas. Leveres både som standardmål og specialmål. 

Brusedøre

Cassøe slim dør til niche er en prisattraktiv løsning til nicher på mellem 90 og 93 cm. Den er med væg profiler som er udført i blank alu og med 6 mm hærdet glas. Døren er med hæve sænke funktion, som gør at den ikke rammer gulvet når den åbnes. Derved undgår du ridser i gulvet/ klinkerne. 

Cassøes spirit dør til niche i 6 mm hærdet glas, findes i standard og specialmål. Brusedøren leveres i klar eller isglas med blanke profiler. Døren kan laves til hul mål fra 60-100 cm, som gør den passer i næsten alle nicher. 

Collection X dør til niche giver et minimum af vedligeholdelse, da den hverken har profiler eller plastlister. Den leveres i standardmålene 70,80 eller 90 cm og i glashøjden 188,6 cm. Det 6 mm klare glas og 2 blanke krom hængsler giver en utrolig lethed til badeværelset. Døren er vendbar, det vil sige at du ikke skal bestille den som venstre eller højrehængt. Døren kan svinge ind og ud, dette lettere rengøringen. 

Grace dør til niche leveres i specialmål med maks. hulmål på 100 cm og en maks. højde på 200 cm. Den leveres i 8 mm hærdet jernfrit glas, som gør at den ikke har et grønligt skær, enten i klar eller isglas. De firkantede hængsler og greb, findes i farverne krom, guld, børstet eller mat sort. 

Collection 2 dør til niche laves kun på specialmål. Her produceres en dør efter dine ønsker og mål til dit badeværelse. Det 6 mm tykke hærdet glas, leveres enten som klar eller isglas mod tillæg kan den leveres med caretec (nano- overfladebehandling). De firkantede hængsler og greb leveres i krom. Plasttætningslister medfølger for optimal stænk-tæthed, som gør at det meste af vandet bliver i brusenichen. 

Collection 2 dør til niche med fast sideglas i specialmål. Det faste sideglas i døren gør, at du kan få en glasløsning til selv store nicher. Men også vindueskarme, møbelsæt eller andet kan gøre, at man med denne løsning kan åbne døren helt op. Brusedøren kan produceres i en max højde 210 cm og med et max hulmål på 180 cm, dørbredden kan max være 90 cm. Vægbeslag, hængsler og greb leveres i krom. Glasset kan leveres i klar eller isglas mod tillæg kan den leveres med caretec (nano- overfladebehandling). 

Hjørneløsninger

Collection 2 hjørneløsning kan laves i 4 forskellige modeller:

  1. En fastvæg + en dør
  2. En fastvæg + en dør med fast sideglas
  3. 2 døre med fast sideglas
  4. 2 døre

Alle 4 modeller laves i specialmål, så de kan passe til netop dit badeværelse. Hængsler, greb, støttestang og vægbeslag leveres i krom og glasset i isglas eller klarglas. 

New York hjørneløsning leveres med sprosser og rammer eller kun med rammer. De findes i farverne mat sort eller mat hvid. Det 6 mm hærdet glas leveres i klar, som betyder at glasset er gennemsigtigt. Sprosserne er lakeret aluminium og sidder på ydersiden og kan klikkes af for let rengøring. Døren er med hæve sænke funktion, som gør at den ikke rammer gulvet når den åbnes. Derved undgår du ridser i gulvet/ klinkerne. Hjørneløsningerne findes med 2 døre eller en fastvæg og en dør. De findes i mange forskellige standardmål, så du kan finde et der passer til dit badeværelse. 

Hjørneløsningen spirit og swing findes i standardmål fra 70 til 100 cm, kan monteres asymmetrisk som betyder at den ikke skal have samme størrelse på begge sider. De leveres i 6 mm hærdet glas, enten klarglas eller isglas. I specialmål er max bredden 100x100 cm til udvendig vægprofil. De kan enten leveres som fastvæg med dør eller 2 døre, som er vendbare. 

Cassøe spirit flexx hjørneløsning kan opstilles på lige væg og i asymmetrisk hjørne. De leveres i standardmålene 67x90 eller 80x95 cm. Profilerne er blank alu og glasset er klar, isglas eller screen som er klar glas med tre matte striber. Dørene med hævesænke funktion, kan svinges 180 grader, som gør at de kan lukkes ind, når bruseren ikke er i brug. 

Grace hjørneløsning leveres både i standard og specialmål. Denne hjørneløsning kan opfylde næsten alles ønsker, da de firkantede hængsler og greb leveres i krom, guld, børstet eller mat sort. Der kan vælges enten klar eller isglas i 8 mm jernfrit glas, som gør at den ikke har et grønligt skær, og derved får et utrolig flot finish. Standardmålene er 70x70, 80x80, 90x90 og 100x100 cm, og højden 200 cm. 

Cassøe slim hjørneløsning findes i 3 modeller:

  1. 2 stk. lige døre
  2. 2 stk. buede døre
  3. En med fast væg + en med dør  

Alle i 6 mm hærdet klarglas eller isglas. Vægprofilerne er justerbare med op til 15 mm, som gør den nemmere at montere ved vægge ude af lod. Dørene er med hæve/sænke funktion, der gør at de kan åbne både ud og ind. De 23 mm vægprofiler er i blank alu. Hjørneløsningen leveres i målene 78,5 x 78,5, 88,5 x 88,5 og 90 x 90 cm. 

Collection X hjørneløsning, er en enkelt løsning i klar glas og med blanke krom hængsler og greb. Løsningen med 2 døre i hærdet glas findes i målene 70 x 70, 80 x 80 eller 90 x 90 cm. Modellen med en fast væg og dør findes i 9 forskellige størrelser fra 70 x 80 til 90 x 100 cm. Der er yderligere mulighed for at bestille dørmagnet, vægmagnet eller bundliste til dør, som er med til at tætne for vandstænk. 

Med Cassøes store sortiment af brusevægge & -døre, har du rig mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien brusevægge & -døre her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til Cassøes brusevægge & døre, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.