MENU
logo
icon-search

Cassøe brus

Det skal være en god oplevelse at gå i bad, og det bliver det kun med en ordentlig bruser. Hos VVSPlaneten forhandler vi Cassøe brus som har et bredt sortiment af komplette brusesæt med termostat i høj kvalitet og smukt design, så du kan finde netop den bruser der passer ti...

Cassøe brus

Det skal være en god oplevelse at gå i bad, og det bliver det kun med en ordentlig bruser. Hos VVSPlaneten forhandler vi Cassøe brus som har et bredt sortiment af komplette brusesæt med termostat i høj kvalitet og smukt design, så du kan finde netop den bruser der passer til dig og dit badeværelse.

Giv dit bad et unikt og eksklusivt løft med Cassøes komplette Lago brusesæt i et udvalg af trendy farver. Det store bruse hoved på hele 25 cm i diameter, giver en følelse af wellness. Den enkle og stilrene termostat fuldender det flotte look. Fordelen ved termostaten er at den har en konstant temperatur, som indstilles inden brug. Termostaten er med skoldning sikring, så du undgår mere end cirka 38 graders varmt vand. Den enkle håndbruser er nem at håndtere og kan stilles i højden på brusestangen, så den er også meget velegnet til børn, eller hvis man ikke ønsker vandet, kommer fra et stort brushoved højt oppe. De flotte brusesæt findes i alle de flotte farver, krom, børstet krom, matsort, blank og børstet messing og det nye gunmetal.

Er man mere til den nostalgiske stil, har Cassøe 2 komplette bruseløsninger. Disse er gennemført med 2 krydsgreb, som mixer vandets temperatur, efter eget ønske. Den romantiske håndbruser er justerbar i højden på den faste brusestang. Hovedbruseren i samme stil har diameter på hele 20 cm, som giver en utroligt dejlig bruseoplevelse. De er fremstillet i enten den traditionelle overflade krom eller den nyere bronze overflader, som gør den lidt mere nostalgisk.

Den poplærere Cassøe T4 serie i børstet kobber, har et meget minimalistisk bruse hoved på 20 cm i diameter. Her får du en dejlig følelse af velvære og forkælelse. Sættet indeholder også termostat, bruseslange og højdejusterbar håndbruser i flot slank design.  I samme serie findes brusesættet i rustfri stål, som altid er populær. Den ultratynde hovebruser er 25 cm i diameter, og giver en fantastisk bruseoplevelse. Den højde justerbar håndbruser, bruseslange og den stilrene termostat, gør hele sættet elegant og tidløst.

Er man mere til det kantede findes det også hos Cassøe. Den firkantede termostat, firkantede bruse stang og firkantede håndbruser, fuldendes med et stort firkantet bruserhoved på 20x20 cm.  Hele dette skønne produkt leveres i krom.

Ønsker man en håndbruser med flere forskellige stråletyper, skal der vælges et Cas 370 brusesæt fra Cassøe. Her har men ikke mindre end 5 stråletyper at vælge mellem. Udover den super lækre håndbruser har sættet stort hoved brus på 22 cm i diameter. Hele brusesættet er i krom, og har udover højdejusterbar håndbruser og hovebruser også termostat.

Cassøe har et bredt udvalg af brusere og brusesæt, primært fordi bruserne leverer en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Med en stilren bruser fra Cassøe, går man aldrig galt i byen. Bruserne er kendetegnet ved deres enkelte og stilrene design, uanset hvilken bruser du står og mangler. 

Det kantede bruse sæt i krom har en firkantet brusestang hvor det firkantede bruse hoved kan placeres i valgfri højde. Hele brusestangen har en højde på 70 cm. Den firkantede termostat passer perfekt til det kantede brusesæt.

Cassøe har den populære håndbruser med 5 forskellige stråletyper. Her finder du altid lige den som du bedst kan lide, fra den blide til den hårde massage stråle. Brusestangen er justerbar montering, så evt. tidligere huller kan dækkes. Hele sættet leveres i krom.

Det sorte brusesæt har justerbar montering af brusestangen, så gamle huller kan dækkes. Den runde hovedbruser har mulighed for 3 stråletyper og fuldendes med den mat sorte bruseslange. Hertil kan der tilkøbes en matsort termostat.

Hvad skal i vælge termostat eller mixer. Fordelen ved termostaten er at den har en konstant temperatur, som indstilles inden brug. Termostaten er med skoldning sikring, så du undgår mere end cirka 38 graders varmt vand. Mixeren betjenes med 2 greb, en kold og en varm.

Med Cassøes store sortiment af brusesæt, har du rig mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien brusesæt her på VVSPlaneten.dk

Cassøe kararmatur

Cassøe armatur til badekar findes i flere forskellige varianter. Det komplette kararmatur med termostat, fin og enkel håndbruser, bruseslange og en tud med en længde på 17,5 cm. De findes i alle farverne som på de populære brusesæt, så man ikke skal have forskellige farver på sit badeværelse. De mange farver er krom, børstet krom, gunmetal, mat sort blank og børstet messing. Ønsker man en mikser i stedet for termostat, skal man vælge Newform Ergo. Dette komplette sæt har mikser, bruseslange, håndbruser, vægholder til håndbruserne, og en tud på 185 mm. Disse sæt findes i overfladerne krom og mat sort.

Hvis man ønsker at have både bruse og kar løsning i et, kan dette nemt lade sig gøre med Cassøe komplette brusesæt med kartud. Det store bruse hoved på 20 cm gør bruset til en nydelse. Her medfølger termostat, fin og enkel håndbruser, højdejusterbar hovedbruser og en kar tud med integreret omskifter på 180 mm. Hele sættet leveres i den traditionelle krom overflade.

Har man kun brug for en løs håndbruser, hovedbruser eller bruseslange findes dette også fra Cassøe.

Skal man have håndvask armatur eller tilbehør til f.eks. brusesæt i messing, findes dette også. Det kan eks. være Cassøe Noba håndvask armatur i messing og en push up bunventil i messing. Ønskes et højere armatur, til en af Cassøes bowler vaske, kan det være deres SLEEK som har en højde på hele 284mm, og dermed giver god plads til at vaske hænder. Vil man spare på vandet, kan der vælges et berøringsfri armatur, som selvfølgelig også leveres i messing. For at fuldende det komplette badeværelse kan der vælges den flotte håndklædevarmer Barcelona i messing. Den har lodrette rør og har monteret ekstra kroge, til at hænge håndklæder på. Den er elektrisk og leveres med komplet varmeelement. Cassøe tilbehør som papirholder, kroge, håndklædestænger og toiletbørste findes i alle deres flotte farver som blandt andet børstet rustfri, mat sort, børstet messing, børstet kobber, gunmetal og blank messing. Dermed skal du kun bestille fra et sted, for at få det ens i farver og stil, så du får der perfekte bad som ønsket. Hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv og se under kategorien kararmaturer her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til Cassøes brusere eller kararmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder