MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/G/Geberit

Geberit

Geberit-gruppen har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa indenfor sanitetsprodukter. Geberit er en integreret koncern med en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og derfor er de også i stand til at levere unik merværdi inden f...

Geberit

Geberit-gruppen har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa indenfor sanitetsprodukter. Geberit er en integreret koncern med en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og derfor er de også i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelsekeramik. Bæredygtighed har gennem Geberits årtier været en del af deres identitet. Det betaler sig nemlig både for miljøet, virksomheden, kunderne og partnerne, medarbejder og aktionærerne.

Ressourcebesparende, miljøvenlig og holdbare produkter og løsninger, der har fokus på grøn bebyggelse, samt produktionsprocesser, der er med til at minimerer vand og energiomkostninger, har været en del af Geberits hovedfokus i mange år. Ansvarsbevidst uddannelse, sociale projekter og et fokus på socialt ansvar for vigtige emner er også et fokus hos Geberit. Det viser nemlig hvordan bæredygtig tænkning og handling har en betydning for alle aspekter af deres hverdag.

Geberit toiletter

I Geberits sortiment finder man både douchetoiletter og almindelige toiletskåle. Douchetoiletterne fra Geberit findes i flere forskellige modeller. Kendetegnet ved douchetoiletterne er deres moderne, højteknologiske løsning, der forener toilet og bidet i en og samme løsning, toiletter fås i flere forskellige designs med nem og enkelt betjening, der giver en meget mere hygiejnisk afslutning på dit toiletbesøg.

Ønsker man ikke et douchetoilet, så har du også mulighed for at få en helt almindelig toiletskål fra Geberit. Du finder toiletterne med forskellige funktioner bl.a. Quick Release funktioner, som gør rengøringen hurtigt og let. Du finder også toiletskåle med skjulte beslag og KeraTect overflade, som gør det nemt at holde rent for kalk og aflejringer. Du kan også få toiletskåle med TurboFlush teknologi og indvendig geometri, som sikrer dig et grundigt og støjsvagt skyl.

Du finder også toiletsæder som passer til alle Geberits toiletter så du kan fuldende dit look på badeværelset. Toiletsæderne fra Geberit er næsten alle sammen med soft close, som gør at toiletsæde lukker langsomt. De er også med quick release, som betyder at toiletsæde kan tages af uden brug af værktøj.

Geberit cisterne & betjeningsplader

Du finder også indbygningscisterner som passer både til Geberits og andre producenters væghængte toiletter. Indbygningscisterne fås i en høj og lav model, samt flere forskellige serier med fokus på at spare på vandet og tilbyde praktiske og intelligente funktioner, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere.

Geberit har også udviklet Geberit Monolith cisterner, som er til dig der ikke er helt tryg ved eller har mulighed for at indbygge cisteren i væggen. De flotte høje cisterner i monolitisk design, kan både anvendes til gulvmonterede back to wall skåle eller til de traditionelle væghængte toiletter.

Du kan også få en rækker forskellige betjeningsplader som passer til Geberits indbygningscisterner. Trykpladerne fås i flere forskellige design og materialer, som bl.a. tilbyder smuk, dæmpet LED-belysning med touch-free betjening, smart lugtudsugning med Geberits DuoFresh-modul og meget mere.

Geberit vaske

Vi forhandler også en række vaske fra Geberit du finder både håndvaske til montering på bord eller væg og vaske til montering på skab. Vaske har et enkelt og minimalistisk design, så de passer ind i de flestes hjem. Vaske findes både med hanehul og uden samt med og uden overløb. Håndvaskene fra Geberit findes i et utalt af design og varianter, med en lang række smarte funktioner, som f.eks. praktisk aflægning plads, der giver mere plade i badeværelset. De fleste af Geberits vaske har KeraTect, som er en special glasur der sikrere mange års beskyttelse af den keramiske overflade. KeraTect bliver brændt på som en speciel glasur, der næsten er uden porre og har en ekstrem glat overflade, der er smudsafvisende go derfor let at holde rent.  Med Geberit store udvalg af håndvaske, kan du altid finde en som passer til dit familiebadeværelse, gæstebadeværelse eller et andet sted til velvære, uanset størrelse og stil.

Du kan tilkøbe Geberits vandlås, som er små, flotte kunstværker som gør det muligt at skabe nogle helt nye og meget mere elegante opsætningen af håndvaske på badeværelset.

Geberit underskabe

Geberit underskabe er essentielle, hvis du har brug for skabsplads og opbevaring af dine ting på dit badeværelse. Badeværelset er et område med høj luftfugtighed, derfor bliver da sat større krav til materiale og konstruktionen. Det er nemlig vigtigt at købe skuffer der er beregnet til at stå i et fugtigt miljø, for at være sikker på at de holder sig pæne i længden. Alle underskabe fra Geberit er produceret til dette miljø og du kan derfor med god samvittighed, anvende alle deres underskabe, uanset om det er til et lille eller stort badeværelse. Du finder Geberits underskabe i flere størrelse og farver, så du kan finde lige præcis det underskab som passer til dit badeværelse.

Geberit tilbehør & reservedele

Du finder også et hav af forskellige tilbehør og reservedele fra Geberit. Du finder bl.a. Geberit Mapress, rør og fittings, som er produceret i rustfrit stål, så de kan holde sig pæne og flotte. De finder også Geberit Cleanline, som er afløbsrender der gør det muligt at skabe nogle virkelig flotte og stilrene afløbsløsninger.

Udover dette finder du også en lang række reservedele, bl.a. bundpakninger over ombygningssæt og svømmeventiler til indbygningscisterner og forskellige montagesæt, forlængere, bøjninger og stopventiler.

Du finder også afkalkning og rengøringssæt til Geberits douchetoiletter, så du kan vedligeholde dit toilet, så det kan få en længere levetid.

Køb Geberit hos VVSPlaneten.dk

Som du kan se, så tilbyder vi alt til badeværelset fra Geberit, samt deres Geberit Mapress. Geberit produkter passer ind i de fleste hjem, grundet deres meget enkelte og stilrene designs i høj kvalitet.

Vi har altid gode priser og hurtig levering på Geberits produkter.

Har du spørgsmål til Geberits produkter, kan du kontakt vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder