MENU
logo
icon-search

Geberit toiletter

Douche toiletter fra Geberit findes i flere forskellige modeller som Mera, Sela og Tuma. Når det gælder hygiejne, er Geberit helt i top med udviklingen af AquaClean douchetoiletter. KeraTect er en ridsefast specialglasur, der beskytter overfalden, så der undgås at kalk og a...

Geberit douchetoiletter

Douche toiletter fra Geberit findes i flere forskellige modeller som Mera, Sela og Tuma. Når det gælder hygiejne, er Geberit helt i top med udviklingen af AquaClean douchetoiletter. KeraTect er en ridsefast specialglasur, der beskytter overfalden, så der undgås at kalk og aflejringer sæter sig så godt fast i skålen. Geberti AquaClean har automatisk afkalkningsprogram, der gør det nemt at vedligeholde uanset vandets hårdhed. Mera og Sela modellerne har Rimfree, dvs. det er uden skyllekant som gør det nemt at gøre rent. Samtidig har de TurboFlush skylleteknik, dette skyller mere rent og er mere støjsvagt end et traditionelt skyl. Topmodellen Aqua Mera, adskiller sig ved dets flotte design, og har funktioner ingen andre har, det kan feks. være orienteringslys der gør du kan finde toilettet i mørke, toiletsædevarme, varmlufttørrer, berøringsfri automatisk toiletlåg, der åbner når du kommer tæt på og lukker når du går derfra. Vælger du Sela får du et flot douchetoilet, der passer ind i alle badeværelser uden det fremstår som et douche-toilet. Det har mange funktioner og opfylder næsten alle ønsker og behov for et douchetoilet. Tuma er basismodellen, som er en flot og elegant løsning på et douchetoilet. Det har ikke så mange funktioner, men har alt for at blive skyllet og føle sig ren. Ønskes der ikke et væghængt douchetoilet, findes Mera og Tuma som gulvstående toiletter. Her bruges der Geberit Monolith, som er en cisterne der er monteret uden på vægen, og dermed mulighed for gulvstående når der skal ændres fra et traditionelt toilet til et moderne douchetoilet.  Alle douche toiletterne kræver dog strøm. Alle Geberit modellerne kan styres fra en fjernbetjening eller en AquaClean app. Her kan der kodes et ”program” som man ønsker, så man ikke skal indstille varme, styrker mm hver gang det bruges. Toiletskålen har en diode der blinker når det enten skal afkalkes eller der skal skiftes filter. Dette er supernemt at gøre, og hvis man har appen, kan den kobles med toilettet, så der kommer en anvisning på telefonen.

Geberit toiletter

Ønsker man ikke douchetoilet, har du mulighed for at få en helt almindelig toiletskål. De har Geberit Acanto toilet og toiltsæde. Geberit Acanto Rimfree toilet og toiletsæde med QuickRelease funktion gør rengøringen hurtig og let. Toiletskålen med skjulte beslag og KeraTech overflade, der gør den nem at holder ren for kalk og aflejringer. Geberit ONE vægmonteret toiletskål har TurboFlush teknologi, og indvendig geometri der sikrer et grundigt og støjsvagt skyl. Geberit One toiletsædet er flot og praktisk design med krom design kant der også kan vælges i hvid. Det har selvfølgelig både softclose og quickrealse som gør det nem at renholder. Alle Geberit Aquaclean og Geberit toiletskåle kan montres på alle indbygningscisterne. Vælger man en Geberit indbygnings cisterne kan der vælges mellem rigtig mange forskellige trykknap, så her er der mulighed for at finde lige det der passer til både toiletskål og resten af badeværelset. Geberit laver tilbehør til deres skåle, både afkalkningsmiddel, filter, bøjninger, gummimanchetter, skyllegarniture og alt andet der skal bruges for at vedligeholder eller montere deres produkter.  

Har du spørgsmål til Geberit toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset så tjek da lige resten af Geberits sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder