MENU
logo
icon-search

Geberit vaske

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så tjek Geberit håndvaske. Det uanset om du skal bygge nyt, renovere dit badeværelse elle blot skifte vasken. Håndvaske fra Geberit findes i et utalt af design og varianter, med en række smarte funktioner, som eksempelvis prak...

Geberit vaske

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så tjek Geberit håndvaske. Det uanset om du skal bygge nyt, renovere dit badeværelse elle blot skifte vasken. Håndvaske fra Geberit findes i et utalt af design og varianter, med en række smarte funktioner, som eksempelvis praktisk aflægning plads, der giver mere plade i badeværelset. Mange gange er håndvasken placeret midt i badeværelset, og det første man ser. Er der ryddeligt omkring vasken, har det en positiv betydning, når du træder ind på badeværelset. Med det store udvalg Geberit har i håndvaske, kan du altid finde en som passer til dit familiebadeværelse, gæstebadeværelse eller et sted til velvære, uanset størrelse og stil. Mange af Geberit vaske har Keratect der er en special glasur der sikrere mange års beskyttelse af den keramiske overflade. Keratect brændes på som en speciel glaser, der er næsten uden porre og her en ekstrem glat overflade, der er smudsafvisende og derfor let at holder ren.

Geberit Renova

Geberit Renova håndvask er klassikeren, til badeværelses løsninger i alle prisklasser. Håndvaskene findes i 3 størrelser og i organiske former. De lidt anderledes klassiske design gør at Geberit Renova passer ind i ethvert rum. Ud over de smarte løsninger til særlige krav, får serien nemt et ældre badeværelse til funkle igen. Geberit Renova Plan er fremstillet af porcelæn, med et kantet design og alsidige badeværelsemøblet, i forskellige smukke designmuligheder. Vaskene fremstilles i forskellige størrelse og design. Vælg selv om du vil have et eller to armatur i vasken, eller et indbygningsarmatur i vægen over vasken. De kan leveres både med og uden overløb. Renova serien har mange kombinationsmuligheder, så du kan finde lige det du mangler. Har man ikke meget plads er Renova compact vasken det rette valg. Her findes blandt andet en vask hvor dybden er reduceret, og kanten hvor armaturet er placeret i er på siden i stedet for på bagsiden, dette giver mulighed for indretning af helt små badeværelser eller gæstetoiletter. Da alle Geberit Renova vaske skal placerer på skabe, har de selvfølgelig mange muligheder i størrelser og farvevalg i Geberit Renova skabe, både som vaske skabe og sideskabe.

Geberit Icon

Geberit Icon håndvaske findes i flere forskellige højder, 15,5 cm og den klassiske på 9 cm, en reduceret LightRim med højden 5,25 cm og en helt smalle og lette SlimRim på kun 1,5 cm i højden. Det fine runde vaskebassin er en flot kontrast til den firkantede vaskebordplade. De er udført i Geberits kvalitets porcelæn, og er i samme kvalitet som alt andet fra Geberit. Den komplette badeværelsesserie Icon fra Geberit, har rene linjer og et flot design, der gør det kan bruges i næste alle badeværelser eller gæstetoiletter. Icon serierene består bland andet af: porcelæns vaske og toiletter, møbler og spejle, der kan kombineres som man har behov og ønsker.

Har du spørgsmål til Geberit vaske, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset så tjek da lige resten af Geberits sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder