MENU
logo
icon-search

Geberit cisterne & betjeningsplader

Indbygningscisterner fra Geberit er klassikeren i moderne badeværelsesinstallationer og bliver installeret over hele verden. De er kendt for deres utrolige fleksibilitet og holdbarhed. Hver enkelt cisterne testes for tæthed inden levering. Der garanteres at der kan leveres ...

Geberit cisterner og betjeningsplader

Indbygningscisterner fra Geberit er klassikeren i moderne badeværelsesinstallationer og bliver installeret over hele verden. De er kendt for deres utrolige fleksibilitet og holdbarhed. Hver enkelt cisterne testes for tæthed inden levering. Der garanteres at der kan leveres reservedele i 25 år, dette er en god sikkerhed da den er indbygget i væggen. Fleksibiliteten er stor, da de findes i 3 forskellige højder. Duofix Omega som er i 2 højder, 82 eller 98 cm høj og er enten front eller topbetjent. De har en højde der gør de evt. kan placeres under et vindue, eller anden forhindring i rummet. De har et stort udvalg af tryk, både små og store. Duofix Sigma har en højde på 112 cm og er frontbetjent. Hvis man ønsker, må den lukkes helt inde, eksempelvis i stedet for en kasse på ca. 120 cm høj, kan der laves en væg fra gulv til loft, dette giver mere ro i rummet specielt hvis det er i en niche. Geberit trykplader har samme navn som cisternerne, så det er nemt at finde et tryk og cisterne der passer sammen. Geberit indbygningscisterner har dobbeltskyld og er fabriksindstillet til 3 og 6 liter

Geberit betjeningsplader

Geberit betjeningsplader findes i et utal af design og materialer. Vælger du armaturer i de nye farver, er betjeningspladerne i de smarte metalfarver et perfekt match. Geberit betjeningspladerne i glas, betonlook, naturlig Mustang-skifer eller sort valnød passer til alle stilarter. Du vælger selv hvad der passer til dit drømmerbadeværelse. Sigmatryk er til Sigma cisternen som er frontbetjent og 112 cm høj. De firkantede trykplader findes med firkantede knapper – Sigma 30 som findes i farver og med en lille designstribe nederst på knapperne. Sigma 50 er lavet af enten glas, sten, plastik eller metal, de små og enkle knapper findes i enten krom eller rustfri. Den mere eksklusive Sigma 70 er fremstillet i enten glas eller stål, den har ingen knapper, men på virkes ved et tryk på selve pladen. Sigma 01 er fremstillet af plast og knapperne er runde og går ind over hinanden. Sigma 20 og 21 er med 2 runder knapper som sidder ved siden af hinanden.  Hvis man ikke vil have dobbeltskyl, har man mulighed for stop-and-go-skyl, der har en stor knap til aktivering. Berøringsfri skyl får man hvis man vælger Sigma 80, her skal der dog være en el tilslutning.

Omega betjeningsplader er næsten de samme som Sigma tryk, dog er de firkantede lidt mindre. Her er der til gengæld mulighed for helt små tryk, som kan placeres op til en 1,7 meter fra midten af cisternen. De små fine Omega 70 i enten glas eller metal, er firkantede og har en størrelse på kun 11x5 cm. Ønsker man det runde look, er Omega 01 et godt valg. De er med eller uden kanter og med fint polerede kanter eller de flyder ind i hinanden.  I vælger selv hvad der passer i stil og ønsker. Finder du ikke noget der passer, har du mulighed for selv at designe din trykplade, med lige de overflader du ønsker. 

Har du spørgsmål til Geberit cisterne og betjeningsplader, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset så tjek da lige resten af Geberits sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder