MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/S/Sanibell

Sanibell

  Sanibell har mere end 40 års erfaring inden for udvikling og produktion af vaske, spejle, spejlskabe og badeværelsesmøbler. Deres design inspiration kommer fra den skandinaviske, hvilket gør det nemt at finde et møbel fra Sanibell, som vil passe perfekt til jeres badevære...

 

Sanibell - alt i badeværelsesindretning

Sanibell har mere end 40 års erfaring inden for udvikling og produktion af vaske, spejle, spejlskabe og badeværelsesmøbler. Deres design inspiration kommer fra den skandinaviske, hvilket gør det nemt at finde et møbel fra Sanibell, som vil passe perfekt til jeres badeværelse. konkurrencedygtig pris.

Møbler & vaske

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Sanibell møbler og vaske primært fordi møblerne og vaskende levere en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Med et stilrent møbel eller vask fra Sanibell, går man aldrig galt i byen. Møblerne og vaskende er kendetegnet ved deres enkelte og stilrene design, uanset hvilket møbel eller vask du står og mangler.

Du finder også flere varianter, overflader og farver blandet andet hvid, mat hvid, mat sort, ideal eg, cabana eg, porcelæn, sten mm., så du kan finde lige nøjagtige det møbel samt vask, som passer perfekt til dit badeværelse uanset din stil og dine præferencer.

Møbelpakker

Sanibells møbelpakker er opdelt i forskellige pris- og kvalitetssegmenter bl.a. serierne Proline og Basic Line.

Proline er et tidssvarende design. Proline baderumsmøbler er udført i et moderne design og i en kvalitet som sikrer en lang levetid. Serien fås i mange overflader bl.a. hvid, mat sort, ideal eg mm. og desuden med et udvalg af tilbehør i sort stål, så du kan sammensætte et ”State of the art” design i dit projekt. Med vaske i 2 forskellige tykkelser og 4 forskellige bredder i materialerne porcelæn, polystone og sten er det kun fantasien som sætter grænser for spændende sæt og løsninger. Proline serien er som skabt til de projekter hvor en skarp pris og en god funktionalitet er førsteprioritet.

Basic Line er en serie hvor man kan skabe sit eget badeværelse. Vælg mellem håndvaske af porcelæn eller sten og møbler i overfladerne ishvid, whiskey eg eller skotsk eg. Møblerne fra Basic Line findes i flere forskellige størrelser. Så der er rig mulighed for at finde en møbelpakke som, passer præcis til jeres badeværelse. Gør badeværelset komplet med ekstra tilbehør såsom højskab, spejl eller spejlskabe.

Højskabe

Hvis du mangler ekstra opbevaringsplads på dit badeværelse, så finder du også et udvalg af højskabe, som passer til Sanibells møbler. I Proline serien finders der 2 typer af højskabe. Det ene højskab er slank og med 1 låge og det andet højskab er med 1 låge og 5 åbne hylder. Du kan også finde hylder i stål fra Proline, hvor du får yderligere afsætningsplads og et stilfuldt udtryk.

I Basic Line serien finder du også højskabe som passer i stilen med møblerne. Det ene højskab er med greb har en låge der lukker blødt og skabet er opdelt i 4 rum med glashylder. Det andet skab er uden greb har to låger der også lukker blødt, og indeholder også 4 rum til opbevaring. Højskabende leveres selvfølgelig i samme farve som de øvrige møbler i serien. 

Håndvaske

Sanibells håndvaske har flere forskellige monteringsmuligheder. Blandet andet bord- og vægmontering, som stilles på bordet, monteres på væggen eller kombineres med møbler og stålrammer.

De findes i materialerne:

Porcelæn – Overfladen på alle porcelænsvaske består af glaseret, tyndt, glasagtigt lag. Porcelæn er kendetegnet som rengøringsvenlig på grund af den glatte overflade. Basis for porcelæn består af råmaterialer, der forekommer i naturen, såsom ler og kvartssand, og giver materialet dets hårdhed og styrke. Porcelænsvaske er hermed modstandsdygtige overfor stød og slid og vil holde i lang tid.

Akryl – Håndvaske i akryl er syntetiske håndvaske – det samme materiale som vi kender fra f.eks. brusekar. Rengøringen af en akrylvask er meget let, fordi snavs næsten ikke har nogen chance for at klæbe sig fast til den glatte og porefri overflade.

Sten – Stenmaterialet er kendetegnet ved dens brugervenlighed og robuste, rå udseende. Materialet er et naturligt produkt, og derfor vil enhver håndvask og bordplade fremstå unik i forhold til farve og struktur.

Med 6 forskellige vaske og bowler til bordmontering har du masser af valgmuligheder. Porcelæn eller sten, rund eller firkantet, det er op til dig. De kan kombineres med alle baderumsmøbler fra Sanibell.  

Spejle & belysning

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Sanibell spejle og spejlskabe, primært fordi spejlende levere en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Sanibell spejlende findes i et utal af varianter. De runde spejle findes i størrelser Ø60, Ø80, Ø100 og Ø120. De firkantede spejle findes i et utal af størrelser fra 60 til 120 cm. Spejlskabende findes også i 3 forskellige størrelser. Spejlende fås med eller uden rammer. Rammerne er i alu og i farven mat sort.

Spejlende fås med eller uden belysning. Lyset i spejlende kan være med LED felter, som er placeret på selve spejlet eller back light som giver lys bag spejlet.

Man kan tilkøbe lyssensor til spejlet, så man nemt og hurtigt kan tænde eller slukke for lyset via en sensor. Man kan også tilkøbe spejlvarme, som er med til at holde spejlene dugfri f.eks. når man går i bad.

Spejlene og spejl skabene giver den sidste funktionalitet til dit møbelsæt. Til såvel spejle som spejlskabe findes forskelligt tilbehør såsom belysning. Man kan tilkøbe spejllamper til montering på Sanibell spejlende, de er mat sort eller forkromet og med integreret LED belysning, som er med til at give et godt lys over badeværelses spejlet.

Tilbehør

Du finder også tilbehør fra Sanibell bl.a. greb i mat sort som passer til Sanibells underskabe og højskabe. De findes i flere størrelser, så den passer lige nøjagtigt til dit møbel eller højskab. Det mat sorte greb er med til at sætte det sidste touch på badeværelsesmøblet.

Du kan også få fingrene i Sanibells stålhylde til vægmontering, hvor du har mulighed for at sætte ekstra stil på indretningen i badeværelset. Hylderne fås i flere størrelser og kan kombineres på forskellige måder, så du kan få dækket dine behov og ønsker. Hylden har en dybde på 10 cm, så man nemt kan indrette den med alt fra klude til parfumer eller blomster, der er med til at skabe liv på badeværelset.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder