FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Sanibell spejle & belysning (4)

FILTER

Spejle & belysning

Spejlet og et godt lys omkring det, spiller en stor rolle i indretningen af et badeværelse, for hvordan skal du ellers kunne se om makeuppen sidder perfekt, tænderne er børstet grundigt eller om du har fået alle skægstubbene barberet af? Hvis pladsen i badeværelset er trang, er det oplagt at vælge et spejlskab til alle sine produkter, så du altid har dem lige ved hånden.

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af Sanibell spejle og spejlskabe, primært fordi spejlende levere en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Spejlende fra Sanibell er et helt kapitel for sig selv. Sanibell spejlende findes i et utal af varianter. De fås både i runde og firkantede designs i størrelser, som passer til de forskellige badeværelsesmøbler. De runde spejle findes i størrelser Ø60, Ø80, Ø100 og Ø120. De firkantede spejle findes i et utal af størrelser fra 60 til 120 cm.

Spejlende fås med eller uden belysning. Lyset i spejlende kan være med LED felter, som er placeret på selve spejlet eller back light som giver lys bag spejlet. Spejlende med belysning gør det nemt at klare alt lige fra sminken til barbering, ikke nok med det er det også med til og skabe mere lys og størrelse på badeværelset.
Man kan tilkøbe lyssensor til spejlet, så man nemt og hurtigt kan tænde eller slukke for lyset via en sensor. Man kan også tilkøbe spejlvarme, som er med til at holde spejlene dugfri f.eks. når man tager varme brusebade.

Udover Sanibells almindelige spejle tilbyder de også forskellige praktiske og rummelige spejlskabe. Spejlskabende er perfekte til det lille badeværelse, hvor pladsen er trang og til dig der aldrig kan få nok opbevaringsplads på badeværelset. Spejlskabende findes i 3 forskellige modeller. Den første model hedder Comfort, som består af et spejlskab med spejle udvendigt og indvendigt på trælåger, den fås i 4 forskellige størrelser. Den anden model hedder Xcellent, som består af et spejlskab med spejle udvendigt og indvendigt på glaslåger, den fås i 4 forskellige størrelser. Den tredje og sidste model hedder Premium, som består af et spejlskab med integreret LED-belysning og spejl udvendigt på trælåger, den fås også i 4 forskellige størrelser.

Spejlene og spejl skabene giver den sidste funktionalitet til dit møbelsæt. Til såvel spejle som spejlskabe findes forskelligt tilbehør såsom belysning. Man kan tilkøbe spejllamper til montering på Sanibell spejlende, de er mat sort eller forkromet og med integreret LED belysning, som er med til at give et godt lys over badeværelses spejlet.

Hvis du ikke fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien spejle og spejlskabe her på VVSPlaneten.dk

Køb Sanibell hos VVSPlaneten.dk

Hos VVSPlaneten forhandler vi en række Sanibells badeværelsesprodukter, du finder primært deres Proline og Basic line serier, som er bestående af en række eksklusive produkter til badeværelset bl.a. møbler i forskellige materialer og overflader, håndvaske som passer til deres møbler og spejle i forskellige faconer og størrelser, både med og uden belysning samt andet tilbehør til badeværelset.  

Har du spørgsmål til Sanibells produkter, eller vil du bare have et godt råd, så kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Sanibells sortiment ud lige her.