MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/L/Lunatic mirrors

Lunatic mirrors

Vores Lunatic mirrors er fra den spansk virksomhed Lunatic, der vægter det moderne udtryk højt, når det kommer til designet af deres produkter. De producerer spejl i flere forskellige former, størrelser og med forskellige løsninger på belysning. De firkantede spejle, finde...

Lunatic spejle

Vores Lunatic mirrors er fra den spansk virksomhed Lunatic, der vægter det moderne udtryk højt, når det kommer til designet af deres produkter. De producerer spejl i flere forskellige former, størrelser og med forskellige løsninger på belysning.

Lunatic firkantede spejle

De firkantede spejle, findes i forskellige størrelser og med flere valgmuligheder for belysning. Spejle med backlight eller baggrundsbelysning som nogle kalder det. Dette har lys bag spejlet, som gør det giver et blødt og behageligt lys. Har man flotte fliser bag spejlet, vil de blive oplyst og dermed ser man dem tydeligere. Det er helt perfekt hvis man ønsker et flot og blødt lys, men skal man bruge det til eks. at lægge makeup, skal man vælge med frontlight. Spejle med baggrundsbelysning kan bruges i mange rum i boligen, det kan være i en entre, et værelse eller stuen. De er meget dekorative og give et blødt behagelig lys. Vælger man spejle med led lys, slippe man for at have lamper over eller ved siden af spejlene, det integrede lys er samtidig nemt at rengøre. Led lys har lang levetid, så man slipper for at skifte pære eller lysstofrør. Lunatic frontligth er enten hele vejen rundt i spejlet eller som felter i siden, vælger man felter i siden er der baggrundsbelysning fra toppen og bunden. Dette gør det giver et godt lys til eks. at lægge makeup, det giver et godt lys ud i rummet, og man behøver tit ikke lys i loftet.

Lunatic runde spejle

Lunatic runde spejle har både front og back light. Dette gør de dækker alle behov for lys. Den bløde back light, som giver stemning og hygge, og front light som giver det lys i skal bruge i rummet. De runde spejle kan passe ind i alle miljøer, da de ikke behøver at have samme størrelse om badmøblet under.

Hvordan vælger man spejle

De fleste vælger et spejl der har samme mål som deres bad miljø, det giver rene linjer og en ro i rummet. Hvis ikke det passer skal spejlet som regel være mindre, for at give et flot udtryk i rummet. Belysningen skal passe til behovet. Ønsker man hygge belysning på eks. et gæstetoilet, skal man helt sikkert vælge back light belysningen. Er det et større badeværelse og det skal bruges som belysning i rummet, er det bedst med front light belysning. Alle spejlene er med skjult beslag, der gør der ikke er synlige beslag. Dette gør det mere enkelt i udtrykket og nemmere at tørre af. Det runde spejl er utrolig populær da det har begge belysnings muligheder og passer i alle rum, som badeværelset, gæstetoilettet, entréen, børneværelse kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af det runde spejl.

Vedligeholdelse af spejle

De fleste spejl kan gøres rene med vand tilsat lidt sprit og lidt opvaskemiddel. Bruger man den færdig blandede spejlrens, skal man passer på, da det ikke er godt for spejlets overflade i længden.

Med Lunatic sortiment af spejle, har du rig mulighed for at finde lige det som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien Spejle & spejlskabe her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til Lunatic spejle kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder