MENU
logo
icon-search

Spejle & spejlskabe

Hos VVSplaneten har vi et bredt udvalg af forskellige spejle. Vi tilbyder alt fra runde til firkantede og asymmetriske spejle. Derudover har vi også spejle med lys, der giver et rigtig godt look i dit badeværelse, backlight og frontlight, samt kan være meget effektive, da ...

Spejle

Hos VVSplaneten har vi et bredt udvalg af forskellige spejle. Vi tilbyder alt fra runde til firkantede og asymmetriske spejle. Derudover har vi også spejle med lys, der giver et rigtig godt look i dit badeværelse, backlight og frontlight, samt kan være meget effektive, da de sikrer en god belysning på små badeværelser. Desuden finder du også modeller der kan sænkes i lysstyrke, hvilke er særligt praktisk når du bruger spejlet til at kigge i, når du ligger make-up. Er du istedet mere på udkig efter et kosmetikspejl kan vi også være behjælpelig med dette og er badeværelset lidt lille og pladsen trang, kan vi også hjælpe med et spejlskab.

Firkantede spejle

Er du til skarpe kanter og elsker rette linjer på dit badeværelse, og derfor ønsker et firkantet spejl, så har VVSplaneten et bredt udvalg til dig. Vi har både spejle med og uden integreret lys. Ønsker du et spejl med en ramme om, har vi også noget til dig. Vi forhandler spejle fra producenter som Cassøe, Ifö, Duravit, Milobad og mange flere.

Runde spejle

Er du til runde former og bløde hjørner på dit badeværelse, og derfor ønsker et rundt spejl, så har VVSplaneten et bredt udvalg til dig. Vi har både spejle med og uden integreret lys. Vi forhandler spejle fra producenter som Cassøe, Bathstage og mange flere. Har vi ikke det produkt du står og mangler så kontakt vores kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde lige netop det du står og mangler.

ERGOnomiske spejle

På udkig efter et handicapvenligt spejl, her på siden finder du et mindre udvalg af forskellige modeller der egner sig godt på det handicapvenlige badeværelse. Vi har modeller fra Ifö og har vi ikke lige den model du står og mangler så kontakt kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde det du lige står og mangler.

Spejlskabe

Er du på udkig efter et spejlskab eller en spejlhøjskab er du kommet til det rette sted. Hos VVSplaneten har vi et bredt udvalg af forskellige modeller fra leverandører som Cassøe, Laufen og Ifö. Vi har små spejlskabe til væggen, men også store drejeskabe med spejl der giver mulighed for at se hele dit selv billede.

Kosmetikspejle

Vi forhandler tre forskellige typer af kosmetikspejle med eller uden lys og med forstørrelse 3 eller 5 gange. Du finder dem både til montering på væg eller til at stille på bordet. Vi forhandler mærker som Cassøe og Lope handel. Har vi ikke det produkt du står og mangler så kontakt vores kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde lige netop det du står og mangler.

Spejlholdere

Hos VVSplaneten har vi et mindre udvalg af forskelige spejlholdere som kan bruges på dit badeværelse, eller lige der hvor du ønsker at opsætte dit spejl. Vi forhandler produkter fra mærkerne Børma, Damixa, Hansgrohe, Vola og mange flere. 

Har vi ikke det produkt du står og mangler så kontakt vores kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelig med at finde lige netop det du står og mangler.

Belysning

Mangler du noget spejlbelysning så er du kommet til rette sted, hos VVSplaneten har vi også et mindre udvalg af forskellige belysninger til spejle. Vi har lamper fra mærker som Cassøe og Ifö.

Spejllister

Mangler du en spejl liste til opsætning af dit nye spejl, hos VVSplaneten har vi et lille udvalg af spejllister fra Ifö. 

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder