MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/H/Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe blev grundlagt i 1901 i den tyske by Schwarzwald. De har siden været førende indenfor vandhaner til køkken og bad og alt hvad der hører til et lækkert bad i enten brus eller badekar. Virksomhedens grundlægger Hans Grohe havde så mange gode idéer, at han spillede e...

Hansgrohe

Hansgrohe blev grundlagt i 1901 i den tyske by Schwarzwald. De har siden været førende indenfor vandhaner til køkken og bad og alt hvad der hører til et lækkert bad i enten brus eller badekar. Virksomhedens grundlægger Hans Grohe havde så mange gode idéer, at han spillede en central rolle for udviklingen af det private badeværelse. De har deres eget design center, hvor de hele tiden udvikler nye produkter, det både design og funktion. Deres design serier AXOR er skabt i samarbejde med internationalt anerkendte designere og fremstilles i Tyskland. Så hvis du kan lide smukt design og topkvalitet, er Hansgrohe lige noget for dig. Hansgrohe produkterne som vandhaner til håndvaske, armaturer til brusere og badekar. Bruser som håndbruser, hovedbrusere og brushoveder, showerpipes og brusesytemer. Til køkken vandhaner og vaske i et utal af stilarter, funktioner og farver.

Hansgrohe køkkenarmatur

Fra Hansgrohe kan du finde køkken vandhaner som passer til lige jeres behov og stil i køkkenet. De har lave køkken armatur, høje med en lige eller buet tud, der gør der kan sættes en stor gryde under. Ønskes der udtræk, der gør det er nemt at rengøre bradepander eller skylde vasken efter brug, har de mange forskellige muligheder. Det kan være enkelt, hvor det har samme stråle som tuden, eller der kan ændres til et lækkert brus for mindre tryk til rengøring af eks. grøntsager. De findes i Hansgrohe design eller i en af de kendte AXOR designer som Philippe Starck eller Citterio. De fleste Axor produkter findes i 10 forskellige eksklusive specialoverflader, i børste overflade findes farverne messing, guld-optik, sort krom, rød guld, nikkel, ståloptik og bronze. I de polerede også kaldet blanke overflader findes krom, guld-optik, sort krom og rød guld. Disse overflader er PVD behandlede og er ekstremt modstandsdygtig og dermed lang levetid. De fleste køkkenarmatur er til montering i enten bordplade eller vaske, men enkelte findes til montering i væg. Stilen afgør du selv, de har alt fra den helt stilrene til den meget klassiske med krydsgreb.

Hansgrohe armatur til bad

Hansgrohe har vandhaner der gør du hver dag kan nyde smukt designede, brugervenlige og ofte økonomiske produkter med lang levetid. Deres vandhaner til vaske er alle med vandsparer perlator, der gør at der kun kommer 5 liter vand i minuttet hvor et køkken armatur giver 9 liter i minuttet. Dette betyder der er langt mindre vandspild, når man glemmer at lukke for vandet. Ønsker man kendt design skal man kigge efter AXOR produkterne, de er alle designet af kendte designer som eks. Antonio Citterio, Patricia Urquiola eller Phoenix design. Også Hansgrohes eget design center, har flotte produkter. Alle har vundet flere priser for design og funktion. Har man en tradition vask, kan der leveres armatur som passer til enten et eller flere hanehuller. Ønsker man en anderles løsning, er armatur til indbygning i væg, helt perfekt. Her er rengøring nemmere, da armaturet sidder i væggen, og vaske er derfor nemmere at tørre af. Ud over de eksklusive farver i Axor serien, findes de flest armatur i krom, børstet sort krom, mat sort, mat hvid, poleret guld-optik eller i kombination krom/hvid. Så vælg selv hvad der passer til lige netop dit badeværelse.

Hansgrohe bruse og badekars armatur

Hansgrohe har et kæmpe udvalg og bruseløsninger. Her er alt fra det helt enkle med en termostat og et brusesæt. Håndbruseren kan være lille og slank til den helt store løsning på hele 150 mm i diameter. Ønskes der wellness kan bruseren leveres med flere forskellige stråletyper som SoftRain, IntenseRain, turboRain, RainAir, massage eller hvad man ønsker af lækkert brus. Hansgrohe Showerpipes har hovedbruser helt op til 460 mm og ned til 160 mm i diameter. Flere har forskellige stråletyper, så man vælger selv hvilken type vand der skal komme fra hovedbruseren. Alle har en løs håndbruser, også her er der flere forskellige muligheder. Ønsker man selv at sammensætte sin bruseløsning, kan de fleste bruser, bruseslanger, brusestænger og termostater købes separat. Dette gør også man kan skifter håndbruser og slange, uden at skulle skifte termostaten. I alle serierne findes der også løsninger til badekar. Det kan være termostat med kar tud og brusesæt, men også showerpipe med badekar tud, kan leveres. Karløsninger kan være enten til montering i væg eller i badekars kanten. Selectra håndbruseren skifter man stråletype ved et tryk på select knappen, dette gør det nemt at skifte stråletype, selv når man har sæbe på hænderne. Select tryk har de også på deres termostater, både til indbygning og frembygning.

Hansgrohe køkkenvaske

Hansgrohe har køkken vaske i forskellige materialerne som rustfri stål eller SilicaTec granit. De findes med en eller 2 vaske, med eller uden drypbakke. Monteringsmulighederne er nedfældet, underlimet eller med universal kant. Hansgrohes køkken vaske er superflotte med et Hansgrohe køkken armatur monteret i.

Hansgrohe tilbehør

Tilbehør fra Hansgrohe kan du vælge at bruge deres universal tilbehør eller design tilbehør. Det kunne være Axor designerne eller fra deres egen design serier. Her findes alt til badeværelset som kroge enkelte eller dobbelte, papirholder med eller uden låg, toiletbørste, sæbeskål eller sæbedispenser, håndklæder holder eller håndklædestænger, barber/kosmetikspejl med forstørrelse. Til vasken har de design vandlåse og dækkapper til stopventiler, der giver en flot afslutning under vasken. Bundventiler findes med push up, det gør man kan lukke/åbne for vandet i vasken ved et let tryk på bundventilen.

Rengøring af Hansgrohe produkter.

Ved rengøring af Hansgrohe armaturer og brusere må der kun bruges rengøringsmidler, der er anvist til rengøring af armaturer og bruser. Dette må gerne være baseret på citronsyre. Der må aldrig benyttes rengøringsmidler med saltsyre, myresyre, fosforsyre, kaustisk soda, klorin, eddike eller eddikesyre, da disse kan forvolde skader på produktets overflade. Ved anvendelse af sprayflasker, må der aldrig sprayes direkte på armaturet eller bruser, da der kan ske indtræning af rengøringsmiddel i produktet, spray i stedet på en klud eller svamp og tør af. Forebyg at kalk og snavs sætter sig fast, ved regelmæssig rengøring. Overholdes disse regler, har i et produkt der holder i mange år. Er skade sket og vandhanen er utæt, eller termostaten ikke virker kan du købe reservedele i mange år, og dermed sikre i jer et godt og holdbart produkt.

Har du spørgsmål til Hansgrohe kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder