MENU
logo
icon-search

Hansgrohe tilbehør

Hansgrohe tilbehør, skal det være moderne, klassisk eller avantgardist? Du kan helt sikkert bliver inspireret af Hansgrohe design verdener, og finde de helt rigtige produkter. Her kan du vælge at bruge deres universale tilbehør eller design tilbehør. Det kunne være Axor des...

Hansgrohe tilbehør

Hansgrohe tilbehør, skal det være moderne, klassisk eller avantgardist? Du kan helt sikkert bliver inspireret af Hansgrohe design verdener, og finde de helt rigtige produkter. Her kan du vælge at bruge deres universale tilbehør eller design tilbehør. Det kunne være Axor designerne eller fra deres egen design serier. Her findes alt til badeværelset som kroge enkelte eller dobbelte, papirholder med eller uden låg, toiletbørste, sæbeskål eller sæbedispenser, håndklæder holder eller håndklædestænger, alt i deres overflader, forme og farver der er videreført fra deres design, du evt. har valgt i resten af dit badeværelse. De mange overflader i krom, børstet nikkel, mat sort eller hvid, PVD overfladerne i, børste overflade findes farverne messing, guld-optik, sort krom, rød guld, nikkel, ståloptik og bronze i kombination med glas og porcelæn. Hansgrohe badtilbehør er fremstillet i kvalitets materier, for at kunne klare den høje belastning der er ved daglig brug. Toiletbørsteholderen er med metalholder der er fremstillet i messing kombineret med glas og keramik. Denne kombination, er den samme der bruges i sæbeskålene, sæbedispenserne og tandkrusene.  Alt dette findes i Hansgrohe og i Axor serierne fra de kendte designer.

Hansgrohe håndklædeholder muligheder

I ethvert badeværelse skal der bruges håndklædeholder, som findes i et utal af forskellige varianter. Her findes de klassiske med både enkelt og dobbeltkroge, de er helt perfekte til håndvasken hvor der ikke er meget plads. Ønskes udtrykket lidt mere romantiske, kan der vælges en håndklædering. Er der god plads ved vasken, kan der vælges en håndklædestang. Fordelen er at håndklædet hænger løst, og dermed hurtigere blive tørt, dette gør også bakteriedannelen bliver mindre end i det våde håndklæde. Håndklædestangen er også perfekt ved badekar og bruseområde. Hvis der er behov for plads til flere håndklæder, kan man hænge dem over og under hinanden eller evt. lægge sine håndklæder sammen så de ikke fylder så meget. Er vægpladsen minimal kan der vælges en håndklædetørre, hvor der er monteret svingarme som kan fylde ud i rummet, i stedet for på væggen. En god kombination er håndklædehylden med en håndklædestang under, her får du plads både til de håndklæder du ikke bruger og dem du bruger.

Andet tilbehør fra Hansgrohe

Udover kroge og papirholder, har hansgrohe meget andet der kan fuldende dit badeværelse. De har barber/kosmetikspejle til montering på væg. Spejlet er rundt og med forstørrelse og nogen med led lys i spejl kanten. Er vasken monteret på væggen uden skabe eller skuffer under, kan det gøres superflot med hansgrohe eller Axor design vandlåse og dækkapper til stopventiler, det giver en flot afslutning under vasken og fuldende udtrykket i rummet. Bundventiler findes med push up, det gør man kan lukke/åbne for vandet i vasken ved et let tryk på bundventilen. Smukt tilbehør til badeværelse fra hansgrohe, hæver boligkvaliteten ned til mindste detalje. Giv dit badeværelse et løft med kroge og hånklædeholder i høj kvalitet, med eks. sæbedispenser, papirholder, toiletbørste, hylder eller andre flotte og praktiske produkter. Det flotte tilbehør fra hansgrohe, passer med deres tidløse og moderne design til alle hansgrohe armatur og brusere. Ud over sæbedispenser til montering på væg, findes der sæbedispenser til håndsæbe eller opvaskemiddel, der kan monteres i en køkkenvask eller bordplade.

Hansgrohe reservedele

Hansgrohe produkter som armatur og brusere er i super kvalitet og produceret til langvarig brug. Skulle der mod forventning opstår problemer med en vandhane der drypper, findes der keramiske kartouche der kan skiftes. Blot skal der oplyses hvilket armatur der er defekt. Der findes pakninger til alle deres armatur, bruser, tude og andet der kan have brug for nye pakninger. I en tud sider der en perlator, den vil med tiden bliver slidt, hvis ikke den rengøres ofte. De kan købes som reservedele til alle hansgrohe vandhaner både til bad og køkken. Bruger man ikke termostaten i badearmaturet, kan den blive defekt og skal skiftes, så derfor husk at bruge termostaten, selv om i ikke ønsker af ændre temperaturen. Bliver toiletbørsten lidt trist med tiden kan der skiftes børste hoved, dvs. man køber et løs børstehoved og behøver at skifte hele toiletbørsten.  Har man et brusesæt med brusestang, og ikke har plads til en hylde i badet, kan der købes sæbeskåle der kan monteres på brusestangen, den findes i både krom og klar plast. Har man investeret i showerpipes, kan der skiftes både håndbruser og bruseslange, dette vil også være en mulighed, hvis man blot ønsker en anden håndbruser, evt. med flere stråletyper for et mere lækkert brus.

Har du spørgsmål til Hansgrohe kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder