MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/S/Strømberg

Strømberg

Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset. Strømbergs produkter er målrettet mod det nordiske marked, med et stort fokus på materialevalg, design og innovation har de produceret nyskabende produkter med dansk design i over 20 år. Strømberg er b...

Strømberg

Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset. Strømbergs produkter er målrettet mod det nordiske marked, med et stort fokus på materialevalg, design og innovation har de produceret nyskabende produkter med dansk design i over 20 år.

Strømberg er blevet etableret i 1999 i København. Deres fokus var i starten håndklædetørre og derfra er et gået stærkt med udvikling af forskellige produkter. I dag har Strømberg et bredt sortiment af varieret badeværelsesprodukter, du finder både møbler, badekar, bruseløsninger, håndklædetørre og armatur i suveræn kvalitet. Strømbergs produkter bliver produceret i Europa, med de bedste materialer. Strømberg tilbyder 30 års garanti og tryghed på deres sortiment.

Strømberg armaturer

Strømbergs armaturer er designet med rene og tidløse linjer. Ikke nok med det flotte design, så forvandler de enkle og intuitive funktioner på armaturerne dem strakt til moderne klassikere. Strømberg tilbyder både løsninger til badekar, almindelige brusere og håndvaskarmaturer.

Armaturerne fra Strømberg er fremstillet af de fineste råvarematerialer. Armaturerne bliver produceret i EU, hvor hver enkelt komponent gennemgår en streng kvalitetstestning, før slut produktet må forlade fabrikken. Med Strømbergs brede udvalg af armaturer finder du helt sikkert en løsning, som passer til lige dine behov, hvad enten det er indbygningsarmatur med vandpåfyldning via overløb til badekar eller om det er den mere traditionelle hovedbruser/ håndbruser. Armaturerne fås i mange forskellige farvenuancer bl.a. messing og andre moderne farver.

Strømberg badekar & spa

Strømberg har et bredt udvalg af eksklusive akryl badekar i et moderne design. Badekarrene fra Strømberg er designet med glatte overflader og rene linjer samt et elegant design og flot udseende. Alle disse egenskaber bliver forenet i det omfattende og eksklusive sortiment af luksus badekar fra Strømberg.

Lige meget hvilket badekar du vælger fra Strømbergs sortiment, vil du opleve ren nydelse og velvære. Du finder et bredt udvalg af firkantet, fritstående, rektangulære, hjørne og brusebadekar som passer lige præcis til dig og dit badeværelse. Du finder også moderne badekar til indmuring, hvis man ønsker at have fliser udenpå. Hele familien kan få glæde af badekarret – især hos børn er badekar altid et hit. Et af de populæreste badekar fra Strømberg er quantum badekarret. Det ultimative velproportionerede design og det fantastiske udseende på quantum karret gør det til en favorit inden for badeværelsesdesign. Man kan både få badekarret i en dobbelt og en enkelt-endet model.

Mange af Strømbergs akryl badekar er forstærket med Carronite, som er med til at give badekarret varme. Carronite er en højteknologisk og helt unik innovation indenfor forstærkning af badekar. Resultatet af Carronite er et nyt badekar i akryl, som har en styrke og holdbarhed, som man normalt vil forbinde med et traditionelt badekar i støbejern.

Strømbergs spabad

Strømberg spabade bruger den verdensomspændende patenterede system, C-Lenda, som kombinerer kvalitet og de moderne materialer med den moderne teknologi. Dette giver en ultimativ komfort og stil.

Massagesystemet i Strømbergs badekar, er en af de mest teknologiske avancerede til rådighed på markedet. Systemet er nemlig designet til at give den mest komfortable badeoplevelse, fra hurtigt og nem justering af den forfriskende jetmassage til den børnesikrede indsugningsrist. Næsten alle Strømbergs badekar er kompatible med systemet.

Strømberg paneler & fronte

Der er flere muligheder og tilvalg, som er med til at gøre badeoplevelsen endnu bedre. Det kommer også meget an på hvilket behov du har og hvilken stil du ønsker. Strømberg forhandler både paneler og fronte, som passer til deres badekarssortiment. Frontpanelet er en enkel og flot måde at bygge et badekar eller spabad i på. Fælles for frontpanelerne er at det er nemt af afmontere, så man hurtigt kan få adgang ind under karret, hvis der f.eks. skal gøres rent eller man blot skal have afgang til afløbet eller karrets benstativ.

Strømberg tilbehør & reservedele

Strømberg forhandler en række tilbehør til badekarret bl.a. nakkestøtter og flere forskellige af- og overløbssæt, så du kan finde lige nøjagtig det som passer til dit badekar. Strømberg har også udviklet en række bruseafskærmninger, som skiller sig ud fra mængden. Med et åbent sind, masser af erfaring og et indgående kendskab til det skandinaviske marked, har Strømberg skabt er ret usædvanligt udvalg af brusevægge. Brusevæggene er en praktisk og pæn løsning til badeværelset. Brusevæggen fås i flere forskellige dimensioner, så du kan finde den der passer ind i dit badeværelse.

Køb Strømberg hos VVSPlaneten.dk

Som du kan se, tilbyder vi en lang række produkter til badeværelset fra Strømberg. Strømbergs produkter passer ind i de fleste hjem, grundet deres meget enkelte og stilrene designs, som er tilpasset til Skandinavien.

Har du spørgsmål til Strømberg, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder