MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/#/QTOO

QTOO

QTOO fremstiller eksklusive badeværelsesarmaturer og tilbehør i et tidløst dansk design. De har en bredt udvalg af armaturer bl.a. indbygningsarmatur til badeværelset eller køkkenet samt tilbehør. QTOO tror på et liv med smukt design, enestående kvalitet, miljøansvar og løs...

QTOO – armatur og -tilbehør i dansk design

QTOO fremstiller eksklusive badeværelsesarmaturer og tilbehør i et tidløst dansk design. De har en bredt udvalg af armaturer bl.a. indbygningsarmatur til badeværelset eller køkkenet samt tilbehør. QTOO tror på et liv med smukt design, enestående kvalitet, miljøansvar og løsninger som gavner vores helbred. Deres produkter har en lang levetid og forbliver smukke i hjemmet. Se vores store udvalg af QTOO produkter.

Bæredygtig tankegang

QTOO’s produkter er lavet af rustfrit stål som er et 100% genanvendeligt materiale. Produkterne har en ekstraordinær lang levetid og forbliver smukke med et minimum af vedligehold. Der bruges ingen kemikalier i forarbejdningen af rustfrit stål og der er heller ingen forurenende overfladebehandlinger. De har vandbegrænsende luftblandere som standard i alle deres produkter, for at reducere vandforbruget. QTOO er CSA-certificeret, hvilket er en garanti for, at produkterne lever op til de strengeste vandbesparelsesstandarder.

QTOO håndvaskarmatur

QTOO vandhaner er fremstillet i samarbejde med det danske designstudie Hans Thyge & co., som er specialiseret i design og indretning.  QTOO håndvask vandhaner kan leveres til montering i vask eller bordplade, og som indbygning i væg, dette gør at du altid finder en vandhane som passer til lige netop dit badeværelse. QTOO er fremstillet i rustfri stål, og har ingen overfladebehandling der kan slides af, det giver lang holdbarhed og gør at QTOO yder 10 års garanti på deres kvalitetsprodukter. QTOO fremstiller bad armaturerne i enten mat børstet eller blankpoleret rustfri stål.

QTOOs nye farver findes i blank og børstet messing, blank og børstet kobber eller Charcoal også i enten blank eller børstet PVD overflade. PVD overfladerne er hårde, dette gør de er ridsefaste og holder sig pæne i utrolig mange år. De nye farver gør du altid kan finde et håndvask armatur som passer ind i dit eksisterende bad, eller i et helt nyt badeværelse, med tidens nye farver og materialer.

Det matsorte pulverlakerede stilrene vægarmatur fra QTOO, findes med en 190 mm elle 250 mm tud, dette gør du kan finde netop det som passer til din vask eller bordplade med topmonteret vask.

Har du spørgsmål til QTOO håndvask armatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

QTOO køkkenarmatur

QTOO Dansk designede køkkenvandhaner er stilrene og enkle. QTOO er fremstillet i rustfri stål, som giver ekstraordinært rent drikkevand med færre tungmetaller, dette gør også at det er blyfrit og allergivenligt. Det er utrolig nemt at holde rent, og overfladen kan ikke slides af. Dette er praktisk i køkkenet hvor der nemt kommer sprøjt fra vask og madlavning. QTOO yder 10 års garanti på deres kvalitetsprodukter. QTOO fremstiller køkken armaturerne i enten mat børstet eller blankpoleret rustfri stål. Der findes en løs pind (greb) der er 90 mm, som nemt kan skiftes og gøre det nemmere at betjene armaturer med en hånd.

QTOO har også fremstillet køkkenhanerne i deres nye flotte farver i messing, kobber eller Charcoal som leveres i enten blank eller børstet PVD overflade. Den PVD behandlede overflade er op til 3 gange stærkere end en krom overflade, hvilket gør at den er meget egnet til køkkenvasken, pga. dens rengøringsvenlige overflade.

QTOO Curva serien, har en meget høj tud, som gør det er nemt at få en stor gryde eller spand under udløbet. Til det lavt placerede greb, findes der ekstra tilbehør, nemlig et greb i en længde på 90 mm, som gør det nemt at betjene armaturet med en hånd. Det findes i deres populære rustfristål enten i mat børstet eller blankpoleret. Hvis det passer bedre i stilen, har de også det matsorte pulverlakerede, som passer super godt til et sort/hvid køkken. QTOO har flere flotte og enkle køkkenarmatur, så du finder helt sikkert et som passer både til din stil og dit køkken.

Har du spørgsmål til QTOO køkkenarmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

QTOO kararmatur

QTOO kararmaturer kan kombineres efter individuelle ønsker.  Om badekarret har integreret vandpåfyldning eller fyldes med vand fra en tud, vil du kunne finde en løsning, som passer lige netop til dit badekar. Det kan være til brus eller badekar, med elle uden termostat. Fordelen ved termostaten er at temperaturen holder og ikke bliver varmere eller koldere end den temperatur du har stillet den til. Dermed udgås skoldning. Der skal anvendes greb og tude til indbygningsdelen, de findes i alle QTOO flotte farver og enkle design.

Brusesystemer til indbygning

QTOO leverer komplette bruseløsninger til indbygning med flotte og enkle hovedbruser som har en diameter på hele 300 mm. I sættet fra QTOO får du også en håndbruser og bruseslange i bedste kvalitet. Der medfølger indbygningsdel med lækagesikring, greb, slangeudtag og rosetter. Denne løsning er til dig som vil have QTOO indbygningssæt i de flotte overflader som, matsort pulverlakeret, blank og børstet messing, blank og børstet kobber eller Charcoal også i enten blank eller børstet PVD overflade.

QTOO gør det muligt selv at sammensætte sin bruseløsning. Du vælger selv om din hovedbruser skal være Ø20 cm eller Ø30 cm, om du vil have vandet til hovedbruser fra loftet eller fra et udtag i væggen. Dette gør at du har frihed til at vælge lige det som passer til dit brusested. Om du vælger termostat eller ej, er helt op til dig. QTOO armatur er produceret i rustfri stål, som gør det holder i mange år. Det giver et udtryk af kvalitet og luksus, samtidig er der behageligt at betjene. Det findes i enten mat børstet eller poleret rustfri stål, så du kan finde lige det som passer i stilen.

Har du spørgsmål til QTOO brusesystemer, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Brusesæt

QTOO brusesæt er et flot dansk design fra Hans Thyge og Co. QTOO brus findes i flere forskellige løsninger. Du kan vælge ud fra hvilket behov du har. Det helt enkle med en hovedbruser og et åbne lukke greb, gør dit bad utrolig enkel, og rengøringsvenlig. Vælger du et sæt med hoved og håndbruser, får du en følelse af luksus hver gang du går i bad. QTOO termostat løsninger er for dig som, ønsker at kunne nyde badet, uden temperaturen ændrer sig. Du vælger selv dine løsninger, men uanset hvad du vælger, får du et kvalitets produkt fra QTOO.

Har du spørgsmål til QTOO brusearmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indbygningsarmaturer

QTOO har indbygningsarmatur til badekar. Kararmaturerne er i et flot dansk design, som gør at det passer til de fleste badekar. QTOO komplette sæt består af, indbygningsdel og lægkagesikring, en 190 mm tud, i et enkelt og stilrent design. En håndbruser som passer i stilen, og greb som er lette at betjene, da pinden vender nedad. De findes i QTOOs forskellige PVD behandlede overflader, som messing, kobber eller Charcoal enten som mat børstet eller blank poleret.

Du kan også selv sammensætte dit badekar armatur, efter dit behov eller ønske. I det flotte holdbare rustfri stål, har du mulighed for selv at designe dit badekararmatur. Du kan vælge mellem flere forskellige tude i forskellige længder, med eller uden termostat. QTOO rustfristål findes i både den mat børstede og den blank polerede overflade.

Har du spørgsmål til QTOO indbygningsarmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

QTOO tilbehør til brus

Hos VVSPlaneten finder du QTOO tilbehør til brusebadet, f.eks. loftsarm som gør du får vandet fra den store hovedbruser fra loftet, alternativ kan du få en vægarm, som gør at du får det skønne brus fra vægen, bruseslanger i forskellige overflader, og andet tilbehør, alt sammen i QTOOs kendte Danske design og kvalitet.

Bruseslanger

QTOO bruseslanger er utrolig funktionelle. De har alle antitwist omløbere, som gør de ikke snor, og derfor altid vil hænge pænt i brusenichen.  Den praktiske QTOO bruseslange med silikonebelægning, på deres mat børstede og polerede slange, gør den nem at rengøre. Hvis den silikonebelagte bruges til badekar, vil den ikke ridse karet. QTOO gør den rå stil komplet med en bruseslange i mat børstet eller poleret rustfri stål. Ønsker man en bruseslange i plast, fremstiller de også det i farverne matsort, mat børstet og mat hvid.

Hovedbruser

QTOO hovedbruser er helt enkel i design, og giver et let udtryk i brusenichen. Om du vælger den lille på Ø20 cm eller den store på Ø30 cm, får du et utrolig lækkert brus. Den flotte finish i den børstede rustfri stål, eller den poleret rustfristål gør det bare endnu mere eksklusivt.

Det store brusehoved fra QTOO, finder du også i deres komplette brusesæt, som findes i alle QTOOs farver, blank eller børstet messing, blank eller børstet kobber, blank eller børstet Charcoal eller måske du vil vælge den matsorte. De har alle antikalk gummidupper, som gør det nemt at fjerne kalk og snavs ved rengøring.

Håndbruser

QTOO dansk designede håndbruser er enkel i sit udsende, og findes i rustfri stål i enten mat børstet eller blank poleret. Den cylinderformede håndbruser har gummidupper som gør den nem at rengøre for kalk og snavs. Den enkle håndbruser fra QTOO, finder du også i deres komplette brusesæt, som findes i alle QTOOs farver, blank eller børstet messing, blank eller børstet kobber, blank eller børstet Charcoal eller måske du vil vælge den matsorte.

Brusetilbehør & reservedele

Her finder du QTOO Circle loftarm eller vægarme. Loftsarmen gør du kan placere din hovedbruser fra loftet, hvor i brusenichen du ønsker. Midt i bruset eller i den ene side, du bestemmer selv. Også hvor langt du vil have den fra loftet, den findes i målene 100, 200, 300 eller 400 mm længde. Vægarmen leveres i enten 300 eller 400 mm længde, dette gør at du kan vælge lige præcis den hovedbruser du kunne tænke dig.

Du finder også vægudtag med holder til håndbruser, som ligeledes findes i mat børstet eller blank poleret rustfri stål. Det enkle udtag med integreret plads til parkering af håndbruserne, gør det bliver enkelt og funktionelt.

Har du spørgsmål til QTOO tilbehør til brus, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

QTOO tilbehør:

Badeværelsestilbehøret fra QTOO fuldender badeværelset og sikrer, at hele udtrykket er det samme. Det cirkulære minimalistiske design passer perfekt til armaturerne, og giver en følelse af helhed i rummet. Her finder du alt hvad du har behov for eks. bundventil, toiletbørste, papirholder, sæbedispenser, kroge og andet badtilbehør.

Bundventil

Bundventilerne fra QTOO er med push-up, som gør at du kan lukke for afløbet, hvis du vil fylde vand i din vask. QTOO Push-open bundventilerne kan bruges til vask med eller uden overløb, som gør den passer i alle standardvaske. De findes i børstet krom og krom. Den integrale push up, leveres i mat børstet eller poleret rustfri stål og er med antibakteriel Easy clean. Den findes også med en porcelæns top med antibakteriel cataglaze i farverne blank hvid eller matsort. Easy clean og cataglaze gør den mere rengøringsvenlig, så kalk og sæberester ikke sætter sig fast. QTOO bundventilerne findes også som fast åben, dvs. at der ikke kan lukkes vand i vasken.

Greb

QTOO Circle greb er i et moderne og minimalistisk design i perfekt harmoni med funktionelle og innovative løsninger. De er fremstillet i massivt rustfristål, som fuldendes den nøje, afstemte geometrisk linje. De 3 grebstyper kan kombineres med resten af QTOO produkterne, og findes i mat børstet, poleret og mat børstet med compose hvidt corina pind på kun 12mm. Miksergrebene blander du selv vandet, modsat termostaten som holder temperaturen på det der er valgt. QTOO har også omskifter greb i samme materialer, hvor du kan skifte mellem f.eks. hoved og håndbruser.

Håndklædeholdere

QTOO dansk designede håndklædeholder, er perfekte når håndklæderne skal tørre. Håndklædestangen er udført i rustfri stål og findes som mat børstet eller poleret. QTOO Uno håndklædestang findes i enkelt eller dobbelt. Den dobbelt gør at der er plads til 2 håndklæder. Bredden på hele 60 cm, gør der kan være et håndklæde uden det skal foldes sammen.

Kroge & knagerækker

Uno krogsæt fra QTOO er dansk designede fra designstudie Hans Thyge & Co. Det minimalistiske og enkle gør de passer ind på netop dit badeværelse. Vælg dem med tap eller med slids, uanset hvad får du en krog som kan holder næsten alle håndklæder. Rosetter i 50 mm, gør at de er nemme at montere og de sidder altid godt fast på væggen. De findes i mat børstet eller poleret rustfri stål.

Sæbedispenser

QTOO Uno sæbedispenser er minimalistiske i design, og passer perfekt til QTOO håndvask armatur. Den kan monteres på væggen enten i brus eller ved håndvasken. Den fritstående kan bruges overalt i huset, hvor der vaskes hænder, det kan f.eks. være i køkken, bryggers eller badeværelse. Den polerede eller mat børstede overflade gør at du kan finde lige den der passer til din stil.

Toiletbørster

QTOO tilbehørs serie Uno har også toiletbørster. Vil du have den fri af gulvet, så det er nemt at gøre rent, er den QTOO væghængte et perfekt valg. Den findes i mat børstet eller blank poleret rustfri stål. I samme materialer findes den fritstående. Til begge kan der bestilles løse børstehoveder, som gør at den har en utrolig lang levetid.

Toiletpapirholder

Denne moderne og minimalistiske papirholder fra QTOO der er designet af Hans Thyge Raukjær passer på alle badeværelser uanset stilart. Den monteres med 2 skruer, som gør den sidder fast på væggen, og ikke bliver løs med tiden. Dette gælder også reservepapirholderen, som har plads til en      

Tude

QTOO danske design er stilren luksus, kombineret med rå trend i massivt rustfrit stål. Dette giver et billede og en fornemmelse af kvalitet og lang levetid. Da tudene er fremstillet i massivt rustfri stål, gør det dem rengøringsvenlige og allergivenlige. De findes i forskellige størrelser og passer til både køkkenvask, håndvask på badeværelse eller til badekarret. Kombineret med QTOOs andre produkter fås den perfekte løsning til bad og køkken.

Vandlåse til håndvask

Den stilfulde QTOO vandlås, komplettere badeværelset med sit minimalistiske design. Den passer under alle standardvaske, og findes i krom og børstet krom. Hvis dit badeværelse er holdt i hvidt og sort, kan du finde den stilrene QTOO vandlås i matsort, så den passer ind i dit moderne badeværelse.

Har du spørgsmål til QTOO tilbehør, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder