MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/P/Pressalit

Pressalit

Pressalit A/S er en dansk virksomhed med produktion i Ry (Danmark). Siden 1954 har de designet, udviklet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet og siden 1975 har Pressalit også udviklet fleksible badeværelsesløsninger og højdejusterbare køkkener for mennesker som har...

Pressalit

Pressalit A/S er en dansk virksomhed med produktion i Ry (Danmark). Siden 1954 har de designet, udviklet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet og siden 1975 har Pressalit også udviklet fleksible badeværelsesløsninger og højdejusterbare køkkener for mennesker som har nedsat funktionsevne. Dette har gjort Pressalit til en af verdens førende producenter af højkvalitets badeværelsesløsninger. Hos Pressalit er kendetegnet ved deres brede sortiment af produkter, høj kvalitet, fuldendt design og gennemført funktionalitet.

Pressalit toiletsæder

Toiletter er ikke ens og derfor passer et toiletsæde ikke til alle toiletter – langt fra faktisk. Derfor har Pressalit gjort det nemt at finde det toiletsæde, der passer bedst til ens behov og toilet. De tilbyder et bredt udvalg af forskellige toiletbrætter, som passer til mange forskellige toiletskåle fra forskellige producenter bl.a. Duravit, Gustavsberg, Villeroy & Boch og Ifö. På denne måde kan du nemt finde et toiletbræt som passer præcis dit toilet, hvis du har brug for at skifte det nuværende ud med et nyt. Pressalit producerer deres toiletsæder i høj kvalitet til alle de kendte toiletproducenter og også til mange af de mindre udbredte mærker.  

Hygiejnen på badeværelset har en kæmpe betydning, fordi bakterier især trives i det fugtige miljø, som badeværelset er. Derfor går Pressalit op i hygiejne og at det skal være nemt at gøre rent. Derfor tilbyder de toiletbrætter med lift-off og quick- release funktioner. Disse funktioner gør at man nemt kan tage toiletbrættet af, så det bliver nemt og hurtigt at rengøre hele toilettet. På denne måde bliver det også sværere for snavs og bakterier at hobe sig på de steder, hvor man ikke kan komme til. Ud over dette så tilbyder Pressalit også toiletsæder med Polygiene, som er med til at hæmme bakterievæksten og som bidrager til at holde den høje hygiejnestandard.

Der bliver brugt meget tid på badeværelset i hverdagen, derfor er det vigtigt at investere i produkter som matcher ens behov og ønsker. Dette er også gældende når det kommer til design og funktionalitet og ikke mindst kvalitet. Derfor stræber Pressalit sig efter at tilbyde toiletsæder i den bedste kvalitet. Deres toiletsæder har et funktionelt og flot design, som gør rengøringen lettere, men som også passer ind i ethvert badeværelse.

Alle Pressalits toiletsæder bliver designet og produceret i Danmark med bæredygtighed i fokus.

Pressalits holdning er at forskellige farver kan gøre en forskel på badeværelset, derfor har de valgt ikke og begrænse deres toiletsæder til sort og hvid. Derfor er der rig mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver i deres sortiment. Udover farve kan du også finde toiletsæder med forskellige glans bl.a. finder du toiletsæder i mat sort eller i mat hvid. Med Pressalit brede sortiment kan du få fingrene i lige præcis det toiletsæde, som passer til udtrykket i dit badeværelse.  

Pressalit stoler så meget på deres kvalitet at de tilbyder 10 års garanti på deres toiletsæder, så har du har mulighed for at få glæde af det i mange år.

Pressalit badtilbehør

Detaljen på badeværelset er med til at gøre en forskel i indretningen. Derfor kan det være afgærende for rummets udtryk, hvad du vælger af badeværelsestilbehør. Tilbehøret kan være med til at give badeværelset en ekstra kant og personlighed til rummet, det kan være alt fra toiletbørsten til klapsædet, toiletpapirholderen eller håndklædekrogen, der kan gøre den store forskel på badeværelset. Derfor tilbyder Pressalit et bredt udvalg af forskellige slags tilbehør til badeværelset i et tidløst dansk design, som kan bidrage til et unikt udtryk i rummet.

Valget af farve kan have en stor betydning for udtrykket i rummet og heldigvis er det nemt at skifte ud i farverne, hvis du ønsker et nyt udtryk i rummet. Pressalit tilbyder f.eks. funktionelle klapsæder eller Raja klapspand i forskellige farver, som kan bidrage til en flot kontrast i rummet. Ligeledes kan du også finde andet tilbehør i forskellige overflader og farver f.eks. mat sort, mat hvid eller børstet messing, så du har rig mulighed for at sætte dit eget personlig præg på indretningen. Du kan evt. indrette badeværelset med tilbehør og toiletsæde i sammen farve eller vælge materiale og overflader, der matcher hinanden og skaber et stilrent udtryk i rummet. Du kan også vælge badeværelsestilbehør i messing, som vil passe ind i det moderne badeværelse og tilføre en kant til rummet eller du kan vælge tilbehør i mat sort og skabe en smuk kontrast på badeværelset. De finder også det klassiske badeværelsestilbør i rustfrit stål og mat hvid samt i sort krom fra Pressalit, som alt sammen vil passe perfekt til det stilrene og minimalistiske badeværelse.

Pressalits badeværelsestilbehør har et tidløst dansk design, som aldrig går af måde. Pressalit har stor fokus på kvalitet og hygiejne, når de designer deres produkter og dette er også gældende for deres badeværelsestilbehør.

Har du spørgsmål til Pressalit kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder