MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/K/Kriss

Kriss

Kriss leverer til VVS branchen i hele Skandinavien. De har alle typer håndklædetørrer, lige fra de helt tidsløse standard til de flotte og mest fantastiske designs og farver. De mange forskellige, leveres til centralvarme eller el tilslutning. De matchende ventilsæt findes ...

Kriss

Kriss leverer til VVS branchen i hele Skandinavien. De har alle typer håndklædetørrer, lige fra de helt tidsløse standard til de flotte og mest fantastiske designs og farver. De mange forskellige, leveres til centralvarme eller el tilslutning. De matchende ventilsæt findes i overflade og modeller som passer i stil og farve til håndklædevarmeren. Deres mange muligheder i form og farver, gør den kan placeres i bryggerset, til den våde flyverdragt, som skal nå at tørrer til næstes dags morgen, den kan sidde i dit køkken/alrum til viskestykker og håndklæder og selvfølgelig til badeværelset. Så både behov og ønske om design altid kan findes så den passer til lige jeres bolig. Der skal til vælges ventilsæt eller elvarmeelement til håndklædetørre til centralvarme. Køkkenarmatur med forbrusere er fremstillet i syrefast rustfri stål. 

Håndklædetørrer til central/ fjernvarme

Hos VVSPlaneten forhandler vi et bredt udvalg af håndklæderadiatorer til centralvarme primært fordi de leverer en højkvalitets oplevelse til en fornuftig pris. Kriss håndklæderadiatorer giver dig stor velvære, da det er en fornøjelse at tørre sig med et varmt håndklæde. Den hurtige tørring af håndklæderne er også en fordel, da de ikke skal vaskes så ofte. 

Til det lille badeværelse eller hvor der ikke er meget vægplads er Vega håndklædetørrer med lodrette rør perfekt, den giver et moderne udtryk. Den findes i tre forskellige størrelser samt overflader. Den mindste har to rør og højden 142 cm og bredden 10,6 cm. Den mellemste har 4 rør og højden 142 cm og bredden 25,7 cm. Den største har 5 rør og højden 142 cm og bredden 33,2 cm. Alle de lodrette rør har monteret 2 stk. kroge. De fås i farverne krom eller mat sort. 

Zenit håndklædetørrer har også lodrette rør, men er en kombination af runde og firkantede rør, som gør den helt unik. Den findes i krom og i størrelserne 142 cm x 26,5 cm og 142 cm x 34 cm.

Polaris håndklædetørrer er en meget minimalistisk og moderne design, der passer ind i de fleste badeværelser. Den findes i krom og mat sort i størrelserne 80x50 cm, 125x580 cm og 125x60 cm. I den børstede findes den i 80x50,3 cm, 80x60,3 cm, 112,2x50,3 cm og 112,2x60,3 cm.

Håndklædevarmeren Space er super enkel og samtidig funktionel. De mange rør gør den tørre håndklæder utrolig hurtig. Den passer ind alle steder, da den leveres i et væld af størrelse.  Den findes feks. i en højde på kun 51 cm og med en brede på 90 cm, så den kan sættes under vindue, over badekar eller hvor der ikke er meget plads i højden. Den findes i krom, blank hvid og enkelte størrelser i matsort.

Apollo håndklædetørre er tilpasset den enkle, skandinaviske stil med færre og mere harmonisk fordelte rør. Den fremstilles med både buede og lige vandrette rør. Den buede model, er der ekstra meget plads mod væggen, til tykke håndklæder eller andet der fylder, i målene 78x60 cm, 118x50 cm, 118x60 cm og 158x50 cm i overfladerne krom og blank hvid. Den plane fylder minimalt ud i rummet og er derfor perfekt til de smalle badeværelser. Den fås i målene 78x50 cm, 118x50cm og 118x60 cm også i krom og blank hvid.

Venus håndklædetørrer er et flot design med runde rør, hvor de lodrette samt øverste og nederste rør danner en flot ramme. Dette giver en helt speciel effekt og elegance i fornem udførelse. Produceres i rustfri stål enten poleret eller børstet. Målene er 117,5 cm x 50 cm.

Håndklædetørren Sigma har en skarp og utraditionel form i udtryk med rektangulære rør og tilslutning i bunden. Rammen den har i siderne, bund og top gør den enkel at se på. Den findes i størrelserne 132x60 cm og 150 x 60 cm og farverne matsort eller mathvid.

El-håndklædevarmere

Kriss tilbyder et bredt udvalg af elektriske håndklædevarmer, der kan anvendes overalt i boligen, fra badeværelset, køkkenet, entreen, bryggerset til kælderen – lige hvor du har brug for tørreplads. Forbruget er meget lavt, og da mange af modellerne kan styres på enten effekten eller via en timerfunktion, så kan man selv være med til at holder strømforbruget yderligere nede. En elektrisk håndklædevarmer er desuden et godt alternativ til at installere en ny håndklædetørrer på et centralvarmeanlæg, da man slipper for at skulle lave ny rørføring i gulv og væg.

Uno er en moderne håndklædetørre i minimalistisk design. Den har 2 drejelige kroge øverst og enten en eller to faste kroge. Den har trinløst varmeregulering og kan evt. monteres med skjult kabel. Den findes i 2 størrelser. 91 x 3 cm (15W) i farverne poleret rustfri stål (blank) og rustfri stål. 148 x 3 cm (20W) i farverne poleret rustfri stål (blank), rustfri stål, mat sort og forgyldt rustfri stål. 

Flex U er en robust og funktionel håndklædevarmer med 180 grade svingbare arme. Flex U leveres i 2 breder 45cm og 65 cm og kan derfor indpasses overalt. Er lige anvendelig i det lille som i det store badeværelse. Flex U leveres med Momento II styring med timer funktion og som noget nyt med en APP, der kan reducere dit strømforbrug betragtelig. Flex U er til el opvarmning og monteret med Momento II styring med mulighed for 1 programmerbar 6 timers drift, samt 1 engangs-aktivering af 6 timer. Desuden kan man styre Flex 1 med en app til Android eller Apple enheder, der giver mulighed for at sætte alle de timere man vil, samt som noget helt nyt: at kunne justere varmen fra 100% helt ned til 20%. Flex 1 kan også varme kontinuerligt døgnet rundt eller blot tændes og slukkes efter behov.

Flex 1 er en funktionel håndklædetørrer til hele huset. De fleksible svingarme på Flex 1 håndklædetørreren, gør den kan anvendes overalt i hjemmet. De simple former gør den passer ind i ethvert hjem. Flex 1 leveres med 3, 4, 5 eller 6 svingbare arme. Flex 1 håndklædetørreren kan benyttes alle steder hvor der er mulighed for tilslutning til almindelig 230V strøm og installeres med enten skjult kabel direkte i væggen eller med synligt, rundt kabel og stikprop til en stikkontakt. Flex 1 er til el opvarmning og monteret med Momento II styring med mulighed for 1 programmerbar 6 timers drift, samt 1 engangs-aktivering af 6 timer. Desuden kan man styre Flex 1 med en app til Android eller Apple enheder, der giver mulighed for at sætte alle de timere man vil, samt som noget helt nyt: at kunne justere varmen fra 100% helt ned til 20%. Flex 1 kan også varme kontinuerligt døgnet rundt eller blot tændes og slukkes efter behov.

Ventiler / elvarmeelement

Tilslutning af håndklædetørrer kræver enten ventilsæt eller elvarmeelement. Kriss har hvad der skal bruges til jeres håndklædevarmere om det er til vandbåren opvarmning, elektrisk opvarmning eller en kombination. Ventilsæt findes enten som termostat eller manuel betjening. Termostaten gør at den holder den konstante varme. De findes i runde og firkantede modeller, så man altid kan finde en der passer til jeres håndklædetørrer. De fleste ventilsæt er inkl. tilslutningsrør og rosetter. 

Corner ventilsæt er vinkelløbende hjørneventiler som passer til alle håndklædetørrer. Corner ventilsæt kan leveres som manuel betjening, hvor du selv justere gennemstrømningsmængden. Med retur termostat som føler på returvandet, og som rumtermostat som føler på temperaturen i rummet. De findes i farverne krom, sort, hvid og børstet.

Cylinder ventilerne findes i krom og hvid. Det er ligeløbende og leveres til enten manuelle styring eller til rumtermostatstyrede.

Twin ventilsæt med manuel regulering er til 50mm centerafstand, og er vinkelløbende. De leveres med tilslutningsrør og vægflanger. OBS: der er fremløb i højre side, og er ikke vendbar.

Nuvo og Nuvo 2 er til elektrisk opvarmning. De passer til alle håndklædetørrer med lodrette, runde rør og med ½” gevind. På Nuvo kan du på displayet indstille håndklædetørrerens vandtemperatur, og derved opnå netop den overfladetemperatur, du ønsker. Derudover kan du med en fjernbetjening, indstille håndklædetørren til rumopvarmning, og til den rumtemperatur du ønsker. Nuvo har endvidere en elegant kabelskjuler, som nemt monteres hvis man ønsker skjult kabelføring. IP44 godkendt som gør den må bruges i vådrum.

Køkkenarmatur

Skandi Semi Pro køkkenarmatur er til montering i bord. Håndbruseren har omstilling mellem normal og spulestråle. Den fremstilles i børstet rustfri stål, som er utrolig nem at vedligeholde i et køkken, det sikre lang levetid, passer på vores drikkevand og er genanvendeligt.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder