MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/G/Grohe

Grohe

Grohe er en af verdens førende forhandler af sanitære løsninger og et globalt brand, som er dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har Grohe været dedikeret til deres fire brandværdier: teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Disse v...

Grohe

Grohe er en af verdens førende forhandler af sanitære løsninger og et globalt brand, som er dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har Grohe været dedikeret til deres fire brandværdier: teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Disse viser alle Grohes forpligtelser til at skabe fantastiske oplevelser og til at lavere ”Pure Freude en Wasser”. Grohes produktions-, innovations- og design faciliteter er placeret i Tyskland og de er stolte af ”Made in Germany”- mærkatet.

Alle Grohes fabrikker gør brug af en høj præcisionsteknik i selve produktionen, for at sikre, at den konsekvent høje Grohe standard overholdes. Derfor kan Grohe forsikre dig om at deres produkter lever op til de mest kompromisløse krav i form af funktionalitet og håndværk. Mange eksklusive projekter i hele verden har Grohe produkter installeret, hvilket bevidner om at Grohe også er arkitekternes og designernes fortrukne valg.  

Grohe armaturer

Grohe har et bredt sortiment af armaturer til badeværelset og køkkenet. Fælles for alle vandhaner er deres enkelte design, uden for mange steder, hvor der kan sætte sig kalk og snavs. Ikke nok med at Grohes vandhaner er flotte at se på, så gør det enkelte design dem også nemme at betjene og utroligt lette at holder rene og pæne. Badeværelsesarmaturer fås i mange forskellige stilarter og populære farver bl.a. messing, kobber og sort. Så det er muligt at finde lige nøjagtig det håndvaskarmatur som passer ind i dit hjem.

Grohes køkkenarmaturer er i et praktisk og flot design, du finder både lave modeller med en svingtud og høje L- og C-formede modeller, som giver en masse plads under vandhanen. Køkkenbatterierne findes i flotte designs og rengøringsvenlige overflader, så du nemt kan tørre vandhanen af, så den altid er fri for snavs og kalk. Køkkenarmaturerne fås bl.a. i farver som krom, matsort, messing og kobber. Så du har mulighed for at skabe en sammenhæng i køkkenet. Grohe har også udviklet Grohe Red og Grohe Blue, som er vandhaner der giver mulighed for at samle praktiske funktioner som f.eks. at kunne tappe kogende vand direkte fra den sammen vandhane, som du bruger til almindeligt brugsvand eller at kunne tappe kildefrisk, filteret og dejligt nedkølet koldt vand direkte fra den sammen hane, som du bruger til almindeligt brugsvand. Grohes gennemtænkte design og funktioner som f.eks. svingtud med stor radius og udtrækstud på flere af modellerne, giver dig en meget nemmere hverdag i køkkenet. Både når det omhandler de små opgaver, som at fylde en stor gryde eller spand og når det kommer til de praktiske ting såsom at ordne grøntsager og andre ingredienser til madlavningen.

Grohe toiletter

Grohe har et bredt sortiment af toiletter i forskellige design, så du kan finde lige præcis det toilet der passer ind i dit badeværelse. Du finder både væghængte toiletter og traditionelle gulvstående toiletter. Et væghængt toilet fra Grohe går rengøringen letter, fordi du ikke skal manøvrere gulvkluden rundt om toiletstolen eller kæmpe for at holde kringelkrogene i S-låsen rene, pæne og støvfrie. De nyeste toiletter fra Grohe er uden skyllekant, som du kender fra de traditionelle toiletter. Skyllekanten er fjernet, fordi man har taget hensyn til hygiejnen. Uden skyllekanten er det nemlig ikke længere muligt for skidt, fedt, smuds og bakterier at samle sig under skyllekanten, det giver et rene toilet og en nemmere rengøring.

Grohe har også udviklet douchetoiletter, som tilfører toilettet en bidet-funktion, som giver dig en mere hygiejniske afslutning på toiletbesøget. Med denne løsning har man mulighed for at reducere papirforbruget i verden. Du finder flere forskellige modeller i sortimentet, som er med til at tilføje den ekstra luksus i hverdagen.

Grohe brus & badekar

Grohe tilbyder en række forskellige løsninger til brus & badekar. Grohe brusesæt er det helt rigtige valg til dig, som ønsker sit eget wellness-center hjemme i sit eget badeværelse til afslapning og selvforkælelse. Med en Grohe brusesystem har du mulighed for at vælge mellem forskellige strålemønstre på både top- og håndbruseren. Uanset hvilket materiale, designtradition og budget du har, finder du et brusesæt fra Grohe, der passer perfekt. Du finder både brusesystemer i klassisk design, kubistisk design eller en med mere runde og afrundede former. Grohes brusesæt har et rengøringsvenligt design, fordi med SpeedClean-teknologi gør den det nemlig nemt og fjerne kalkrester fra dyserne i brusehovedet, du skal blot kører hånden hen over dyserne, så renses kalken af. Grohes Starlight krombelægning sikrer dig en flot og ridsefast overflade på din bruser. Udover dette gør den glatte overflade det svært for kalk og snavs at sætte sig fast på overfladen. Grohe brusesystemer er også designet uden kringelkroge, rette hjørner og andet, hvor kalk og snavs nemt kan sætte sig og få lov til at gro fast.

Brusearmaturerne fra Grohes fås i flere forskellige designserier, der alle taler til danskernes smag med et meget enkelt og rengøringsvenligt design. Du finder også deres brusearmaturer i flere forskellige farve, så den kan passe ind i resten af udtrykket på badeværelset.

Grohe tilbyder også en bredt udvalg af forskellige kararmaturer. Kararmaturerne opfylder Grohes nøgleord: design, teknologi og kvalitet. Kararmaturerne findes i alle Grohes overflade bl.a. messing, kobber, sort og krom. Så du kan finde netop det kararmatur, der matcher til resten af hjemmet.

Grohe tilbehør

I Grohes sortiment finder du også en lang række tilbehør, i sammen designserier og farvenuancer som resten af Grohes sortiment. Du finder både bundventiler, håndklædeholdere, kroge, knagerækker, reserve papirholder, stopventiler, kuglehaner, sæbedispenser, toiletbørster, toiletpapirholdere og meget mere.

Har du spørgsmål til Grohe, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder