FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Emendo cremer & sæber (17)

FILTER

Valgt sortering:

Valgte filtre:

Nulstil

Ingen filtre er valgt

Viser 17 ud af 17 produkter

Emendo

Emendo er et finsk brand som har fokus på sauna- og wellnessprodukter. Produkterne er med til at fremme velvære og afslapningen i en travl hverdag. Virksomheden har en stor viden indenfor de råvarer som de bruger i produktionen og fokusere på at være så bæredygtige og naturlige som overhovedet muligt. Deres økologiske produkter er med til at give velvære og balance i en travl hverdag. Ingredienser i deres produkter er så vidt muligt bestående af 100% ægte æteriske olier og udforsker konstant nye muligheder for at bruge flere fornyelige, genbrugelige og genanvendelige materialer. Hvis du elsker at forkæle dig selv, så gå på udkig i Emendos brede sortiment og find lige nøjagtig det produkt, som du mangler til din spa dag.

Emendo cremer & sæber

Hos VVSPlaneten forhandler vi en række luksuriøse cremer og sæber fra finske Emendo. Du finder bl.a. vores sæber i snor, i varianterne tjære, eukalyptus og kokos, de blide sæber efterlader en behagelig duft til din hud.

Du finder også 2 forskellige fodcremer fra Emendo, den ene er en forfriskende fodbalsam, som genopliver trætte fødder og blødgør huden. Fodbalsammen indeholder kølende æteriske olier af eukalyptus, pebermynte og aloe vera. Den anden creme er en nærende fodbalsam til daglig fodpleje. Den indeholder Himalaya salt, som er med til at nærer huden og bevarer dens fugtbalance. Du kan også forkæle dig selv med vores luksuriøse fodplejesæt som indeholder en forfriskende fodbalsam, pimpsten og en forfriskende fodblødsætning, som er velegnet til daglig brug eller til specielle stunder med forkælelse.

Emendo ansigtsmasker & peeling

Emendo forhandler også forskellige ansigtsmasker og peeling cremer. Du kan f.eks. prøve Emendos tørvemaske, som er en dyb rensende og dybt fugtgivende maske til alle hudtyper. Du skal blot påfør den på en ren og fugtig hud. Lad så tørvemasken virke i den varme sauna, skyl derefter den af med varmt vand. Husk at beskytte bænke godt, hvis den bruges i saunaen, da den kan forårsage pletter.

I Emendos sortiment finder du også en luksuriøs himalaya saltskrub, som hjælper med at blødgøre huden og fjerne skidt og snavs. Du skal blot påfør den på en ren og fugtig hud. Lad så kropskrubben virke i varmen fra saunaen og skyl til sidst saltskrubben af med varmt vand.

Du finder også en forfriskende peeling creme som skal påføreres på en ren og fugtig hud, lad det virke i den varme sauna og skyl derefter den af med varme vand. Peeling cremen er en effektiv måde at forebygge og fjerne urenheder fra huden. Husk at hvis den bruges i saunaen, skal bænkene beskyttes da det kan forårsage pletter.

Du har også mulighed for at finde Emendos luksuriøse himalaya ansigt peeling, som er en fugtgivende peeling til alle hudtyper. Den fjerner blidt urenheder og døde hudceller med naturlige hakkede olivensten.

Du kan også prøves Emendos forfriskende himalaya ler maske. Ler masken er cremet og passer til alle hudtyper lige meget om du har tør, fedtet eller uren hud. Ler masken renser huden og fremmer fjernelse af slagger og reducerer let porerne, mens en cremet base tilføjer fugtgivende egenskaber til ler masken.

Flere produkter til selvforkælelse

Her finder du flere lækre produkter til selvforkælelse fra Emendo. Prøv bl.a. deres rasp pimpsten, som er nem at bruge og en effektiv måde til at blødgøre og rense huden på. Den udglatter gård hud på fødder, hænder og albuer. Pimpsten kan også bruges til at fjerne snavs f.eks. maling, fedt osv. Fra din hud. Husk at brug den på våd hud.

Trænger du også til en god omgang massage, som kan lindre spændinger af dine muskler og bekæmpe træthed, så finder du også afslappende massageolier, som indeholder rapsolie og ægte 100% æteriske olier af lavadin, appelsin, citron og lavendel. Duften af lavendel beroliger sindet, og gør det letter at falde i søvn.

Har du spørgsmål til Emendo cremer & sæber, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til saunaen eller nogle nye wellnessprodukter, så tjek da lige resten af Emendos sortiment ud lige her.