MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/E/EMENDO

Emendo

Emendo sauna produkter er fremstillet i Finland. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser og indeholder 100% ægte æteriske olier. De er uden syntetiske parfumer. Emendo går op i bæredygtighed. De øger løbende deres brug af vedvarende- og genbrugsmaterialer i deres pro...

Emendo

Emendo sauna produkter er fremstillet i Finland. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser og indeholder 100% ægte æteriske olier. De er uden syntetiske parfumer.

Emendo går op i bæredygtighed. De øger løbende deres brug af vedvarende- og genbrugsmaterialer i deres produkter og emballage.

Deres saunaprodukter har været på markedet i over to årtier og er berømte for deres birkeblade i deres logo. De er markedsleder indenfor saunaprodukter i Finland. De har stor viden, indenfor de råvarer de bruger i produktionen og har omhyggeligt kvalitetskontrol. De har udviklet en række produkter til saunaer og pleje af kroppen og ansigtet. Deres økologiske produkter er med til at give velvære og balance i en travl hverdag. Produkterne er med at til at få kroppen til at slappe af. 

Hvis du elsker at forkæle dig selv, så gå på opdagelse i vores luksuriøse produkter fra Emendo.

Emendo cremer & sæber

Sæber i duftene tjære, kokos og Himalaya.  

Vi tilbyder også forskellige fodcremer, den ene er en forfriskende fodbalsam, som genopliver trætte fødder og blødgør huden. Fodbalsammen indeholder kølende æteriske olier af eukalyptus, pebermynte og aloe Vera. Den er nærende for fødderne til daglig fodpleje. Den anden indeholder Himalaya salt, som er med til at bevare dens fugtbalance.

Trænger du også til massage, som kan lindre spændinger af dine muskler og bekæmpe træthed. Tilbyder vi massageolier. Der indeholder rapsolie og 100% ægte æteriske olier. Duften af lavendel beroliger sindet, og gør det lettere at falde i søvn.

Emendo dufte

De æteriske olier findes i forskellige størrelse 10ml, 500ml og 1L. De findes også i et hav af dufte som eukalyptus, eucamenthol, mandarin, tjære, appelsin, lime, salmiak og mange flere. Alle olierne er 100% naturlige og økologiske.

Saunaduftene tilfører en behagelig duft og gør saunaoplevelsen mere behagelig. Duftene indeholder 100% æterisk olie og indeholder ikke nogen former for syntetiske parfumer. Blot ved at tilsætte ½ dl saunaduft med vand (3L) og hælder det over de varme saunasten.  Kan du nyde duften af sauna olien, og mærke hvordan kroppen kommer til og slappe helt af.

Saunaolierne på 10ml fås i forskellige dufte som, salmiak, appelsin, mandarin og mange flere. Blot ved at tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand, kan du nyde duften og få kroppen til at slappe af. De æteriske olier er små dråber som har en stor virkning og kan anvendes i massageolier, cremer, tøjvask, til strygning mm. 

Man kan også ved hjælp af de æteriske olier modvirke stress, søvnløshed, muskelbesvær, uren hud og kløe samt meget andet.

Prøv Emendo inhalator + inhalationsolie 5 ml. Indånding af dampen lindrer effektivt symptomerne på forkølelse og hjælper med at åbne en tilstoppet næse.
Inhalatoren er brugervenlig og er egnet til at blive brugt til indånding af damp sammen med inhalationsolie. Inhalationsolien indeholder 100% ægte æteriske olier: eukalyptus, cajaput og pebermynte. Inhalationsolie kan også købes separat. 

Emendo gaveæsker

Vi tilbyder gaveæsker til både ham og hende. Gaveæskerne indeholder forskellige wellness og sauna produkter. Gaveæskerne består af en række luksuriøse produkter, som er velegnet til daglig brug. Du finder bl.a. æteriske olier, sæbe i snor, badesvamp, cremer til ansigtet eller kroppen, fodbalsam samt pimpsten. Produkterne som man finder i gaveæskerne, er alle med til at fremme velvære og afslapning efter en hård dag.

Emendo tilbehør til sauna

Hvis du er på udkig efter tilbehør til din sauna i høj kvalitet, smukt design og ikke mindst gode priser. Så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores sortiment. 

Du finder både saunaspande med øse i træ, saunabørster, saunatermometer, sauna puder og håndklæder, hovedstøtter i træ, eukalyptus kviste og meget mere.

Du finder også en sauna vaskemiddel 500 ml, som er lavet af miljøvenlige ingredienser.  Vaskemidlet indeholder 100% ægte æteriske olie af eukalyptus, som naturligt renser overflader og efterlader en frisk duft. Dette vaskemiddel er velegnet til forskellige former for rengøring.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder