MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/D/Duravit

Duravit

Duravit leverer fuldendte løsninger til såvel små som store badeværelser og arbejder sammen med nogle af verdens førende designere, som Philippe Starck, Norman Foster, Cecilie Manz, Sieger Design med flere. I mere end 190 år har det været Duravit´s filosofi at introducere r...

Duravit

Duravit leverer fuldendte løsninger til såvel små som store badeværelser og arbejder sammen med nogle af verdens førende designere, som Philippe Starck, Norman Foster, Cecilie Manz, Sieger Design med flere. I mere end 190 år har det været Duravit´s filosofi at introducere revolutionerende ideér og design til det innovative badeværelse. Modet til at kombinere det praktiske med det nye har ført til mange trends, som i dag er standard på badeværelset. Duravit har også haft modet til at følge kundernes krav og ønsker. Gennem æstetisk design og høj kvalitet på alle produkter bringer Duravit liv til badeværelset.
Duravits designer har lavet nogle fine serier. Bl.a. har Philippe Starck designet, flere serier som Starck 1, Starck 2, Starck 3, Me by Starck, Cape Cod og senest den nye møbel serie White Tulip. Serierne Darling New, D-code, Happy D2 og Viu er designet af, Design by Sieger design. Den enkle Architec serie er designet af Frank Huster. Design by Matteo Thun & Antoni Rodriquez har designet Durastyle. Også den danske designer Cecilie Manz har designet en serie, Luv. Udover de kendte design har Duravit selv designet flere serier som Vero, Vero Air, Duraplus, Durasquare og ikke mindst den romantiske/nostalgiske Serie 1930.
Traditionen bag Duravit
En virksomhed med sine århundreders tradition startede engang "småt". Det hele begyndte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn byggede fabrikken, udelukkende fokuseret på fremstillingen af ​​porcelæn. I 1956 udviklede produktionen sig fra fajance til porcelæn, en udvidelse af produktsortimentet til også at omfatte sanitære keramik. Dette gav en platform for fremtidig succes og indførte også den sanitære verden i et nyt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internationalt niveau og har 10 produktionsanlæg med en arbejdsstyrke på mere end 5.000 medarbejdere på verdensplan.
Regionen bag Duravit
En kilde til Duravits enorme styrke, er den dybe forbindelse til Schwarzwald. Det er derfor Duravit er partner og sponsor for Schwarzwald naturpark, et stort naturreservat, der også er Tysklands største naturpark. Derudover gør Duravit alt for at beskytte de naturlige elementer som vand, luft og jord - en proces, der starter med ressourcebesparende fremstillingsmetode.
"Håndlavet"kvalitetssikring
Selv om vi lever i en tid med højteknologi og automatisering, når det kommer til produkter med så høje krav til design og funktion, er kvaliteten fortsat meget afhængig af menneskelige færdigheder. Duravit fortsætter med at opretholde det store håndværk, for at sikre denne høje standard. Dette gælder for fremstillingen af ​​keramik, samt til alle andre produktionsområder på Duravit. Selv med nye produkter tager Duravit indvirkning på miljøet og sikrer, at uanset hvad de fremstiller bruger de naturlige ressourcer. Denne indsats er helt sikkert blevet anerkendt: Duravit AG er officielt blevet certificeret for sit engagement i miljøet i overensstemmelse med ISO 14001.

Duravit vaske

Hos VVSPlaneten sælger vi et bredt udvalg af håndvaske fra det kendte brand Duravit. Duravits vaske har mange monteringsmuligheder. Blandt andet bord- og vægmontering, som stilles på bordet eller monteres på væggen. Der findes også nedfældningsvaske eller underlimningsvaske, som monteres i bordpladen for et enkelt design. De mange forskellige møbelvaske, som passer på de mange møbelserier, findes i et utalt af design, og kan kombineres på mange måder. Vaskene er enten med eller uden overløb, hvis vasken er med overløb, kan vandet løbe ud af overløbet, hvis det kommer for højt op. Hvis vasken er uden overløb, vil vandet løbe udover kanten, hvis bundventilen er lukket og armaturet åbent. De findes med flere valgmuligheder for 1,2,3 eller ingen hanehuller, dvs. de passer til alle håndvaskarmatur. Porcelænsvaskene kan leveres med Wondergliss, som er en belægning, der er brændt ind i vaskene, så vand og aflejringer ikke sætter sig så godt fast, og dermed bliver vaskene nemmere at holde rene. De mange vaske i forskellige designs og monteringsmuligheder, gør at i nemt kan finde en vask som passer til jeres badeværelse om det er lille eller stort.
Har du spørgsmål til Duravits håndvaske, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Duravit toiletter

Hos VVSPlaneten forhandler vi et stort udvalg af Duravits toiletter, både de gulvstående og de ophængte, primært fordi toiletterne leverer en højkvalitets oplevelse. Toiletterne fra Duravit sætter fokus på design og hygiejne. De findes med og uden åben skyllerand, åben skylle-rand vil sige at skylleranden er fjernet, fordelene ved dette er at toiletskålen er nemmere at rengøre, så bakterier og smuds ikke kan sætte sig fast under kanten. Flere af toiletterne er med rengøringsvenlig overflade, wondergliss som gør at kalk og snavs har svært ved at sætte sig fast, fordelene ved dette er at rengøringen bliver nemmere. De har en glasur, HygieneGlaze den er ikke blot en overfladebelægning, men en antibakteriel keramik glasur, som leverer næsten ubegrænset effektivitet.  Bemærk der kan ikke kombineres wondergliss og hygieneglaze. Toiletter og toiletskål findes i hvid eller mathvid porcelæn. De væghængte toiletskåle, kan monteres på forskellige indbygningscisterner. Fordelene er at den bliver skjult i en væg, som giver badeværelset et lettere udtryk og mere rengøringsvenligt rum. Indbygningscisterne behøver ikke at have samme fabrikat som toilettet. 
For at få mest muligt ud af dit toilet, kan vi anbefale at du også skal have det matchende toiletsæde, så komforten er i top. Duravit toiletsæder som passer til deres toiletter, findes i hvid, mat satin hvid og mat antracit. De fleste med soft-close som gør at toiletsædet lukker langsomt, fordelen ved soft-close er at du ikke skal holde ved låget når du lukker det. Nogle af Duravits toiletsæder er både med dæmpet lukning og easy-click off, som betyder at du kan taget toiletsædet af, uden brug af værktøj.  
Har du spørgsmål til Duravits toiletter eller sæder, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Duravit møbler

Hos VVSPlaneten forhandler vi badmøbler fra Duravit. Når du vælger Duravit badeværelses møbler, er du sikker på at få et badeværelsesmøbel som er fremstillet specielt til vådrum og som kan holde til den luftfugtighed der er i badeværelset. De mange møbelserier fra de kendte designer, kan kombineres så de passer på alle badeværelser fra de helt små til de store, da de findes i mange forskellige længder og dybder. Der findes mange varianter i vaskeskabe, højskabe, halvhøjskabe, overskabe og skabe lavet på mål. Der er et utal af farve muligheder, som f.eks.: betongrå, sort eg, hvid mat, mørk valnød, natur eg, basalt mat, grafit mat, mørk kastanje, valdnød, taupe mat og hvid højglans. Disse farver kan man også få bordplade i, her skal de så tilkøbes en bowler vask, eller vask til underlimning/planlimning. I flere serie finders der gulvstående konsoller, som kombineres med en møbelvask i porcelæn. De fleste møbelserier er til montering på væg, dette gør at rummet virker letter, og rengøring bliver nemmere. I de kendte design serie som f.eks. Brioso, Cap Cod, Durastyle, Happy D2, L-cube, Luv og Viu findes der både spejle og spejlskabe, med og uden lys som passer i design og former.
Har du spørgsmål til Duravits badmøbler, spejl og spejlskab kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Duravit badekar

Hos VVSPlaneten forhandler vi badekar fra Duravit. De findes i mange forskellige størrelser, former og monteringsmuligheder. De asymmetriske Paiova badekar er til montering i hjørne og skal indmures. D-code badekar til indmuring er designet af Sieger design. Philippe Starck har designet Starck badekarrene fra Duravit. De findes med afløb i enden eller i midten, så man altid kan finde et der passer til badeværelset. Duravit har en monteringskasse man kan sætte badekarret direkte ned i og montere fliser direkte på. Hvis man ikke ønsker at indmure sit kar, findes der badekarspaneler som passer til de enkelte badekar. Der er også mulighed for at få et fritstående kar, som kan placeres lige hvor man har lyst. Ønskes der ekstra komfort kan der tilkøbes nakkestøtter, som passer til de forskellige modeller. Hos Duravit fremstiller de alt der skal til for at montere deres badekar, det kan eks. være af- og overløbssæt, kantbånd, befæstigelse eller bensæt.
Har du spørgsmål til Duravits badekar, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Duravit douchetoilet

Duravit Sensowash er skylle toiletsæder som findes til forskellig serie, f.eks. et der passer på Me by Starck der er designet af Philippe Starck. Sensowash Slim sædet har forskellige brusefunktioner som almindelig skyl, dameskyl, comfortskyl, justerbar vandstråleplacering og vandstråleintensitet.  Temperaturen kan justeres på både toiletsæde, vand og tørrefunktion. Dette gør man kan få det skyl man ønsker.
Har du spørgsmål til Duravits douchetoiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Duravit tilbehør

Starck T tilbehørsserie fra Design by Philippe Starck er en kombination af funktionelle og organiske former. Fra papirholderen over toiletbørsten til krogene i den nye serie findes i krom og i farven sort mat. Alt Starck T tilbehør overbeviser med høj kvalitet og et velproportioneret designsprog, som ikke forstyrres af nogen synlige dele til monteringen, og derfor passer ind i ethvert badeværelse.
Har du spørgsmål til Duravits tilbehør, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder