MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/D/Danfoss

Danfoss

Danfoss blev grundlagt den 1. september 1933, af Mads Clausen i Nordborg. Siden har virksomheden vokset sig fra at være en solovirksomhed til en af verdens førende leverandør af innovative og energieffektive løsninger. Passion for innovative kundeløsninger har været forankr...

Danfoss

Danfoss blev grundlagt den 1. september 1933, af Mads Clausen i Nordborg. Siden har virksomheden vokset sig fra at være en solovirksomhed til en af verdens førende leverandør af innovative og energieffektive løsninger. Passion for innovative kundeløsninger har været forankret hos Danfoss siden Mads Clausens allerførste opfindelser. Fra den termostatiske ekspansionsventil til køleanlæg, til en af ​​verdens første radiatortermostater til regulering af varme, til verdens første masseproducerede frekvensomformere, helt frem til nutidens telematik, der bruges til præcisionslandbrug. Danfoss teknologiske fremskridt gør, du får muligheder for helt nye komfortniveauer ved hjælp af intelligente styringer og integrerede løsninger. Danfoss udvikler hele tiden nye løsninger, der sikrer jer et behageligt indeklima, høj energieffektivitet, miljømæssig bæredygtighed og lavere varmeudgifter, hertil også nem installation, service og ikke mindst vedligeholdelse. Om du bygger nyt eller renovere, har de adskillige applikationsmuligheder til Smartvarme og rumtemperaturregulering, forsyning af varmt brugsvand, gulvvarme, og energimåling.

Danfoss termostater

Danfoss er nok mest kendt for sine termostater, der er af høj kvalitet. De sidder monteret i de fleste boliger, enten på radiatorer eller gulvvarme. Danfoss ventiler findes i tre størrelser og passer til termostaterne: RA23mm, RAVL26mm og RAV34 mm. RA og RAVL skal fastgøres med spændebånd, hvor den nyere RA monteres med snapkobling. De findes i flere forskellige modeller, lige fra den klassiske til den mere moderne digitale termostat med display. Danfoss termostater er både funktionelle og flotte. Dette gør de passer ind i alle boliger, og man lægger ikke mærke til dem i hverdagen. Vælger man den nyere Danfoss Ally, får man alle fordelene ved et smart home varmesystem, som kan styres i en enkel og brugervenlig app. Køber man Danfoss Ally Starter Pack, får man 1 stk. Ally gateway som er styringen og 1 stk. elektronisk radiatortermostat. Herefter købes det antal termostater der skal bruges, og de kobles sammen med gatewayen. Alt kan styres fra den gratis app der følger med fra Danfoss. Danfoss har også manuelle termostater, der enten måler på fremløb eller returløb, kan monteres på radiatorerne eller håndkældetørren.

Danfoss gulvvarmesystem

Danfoss Icon er perfekt til udskiftning af varmestyringen i renoveringer eller ved nybyg. Dens design og brugervenlighed passer ind i alle boliger. Icon er avanceret gulvvarmestyring, som indeholder rumtermostater, masterregulator, udvidelse moduler og forskelligt tilbehør. Der er mulighed for at købe en komplet pakkeløsning, hvor du vælger hvor mange kredse du har, og så får du alt hvad der skal bruges. Det er nemt at skifte til Danfoss Icon. Der skal ikke ændres på gulvarmeslanger eller tappes vand af anlægget. Det hele foregår ved at udskifte den eksisterende gulvvarmestyring med den nye Icon. Herefter skal der blot skiftes rumtermostater. Danfoss Icon har også funktioner som natsænkning af temperaturen, feriemode hvor temperaturen sænkes i ferien og flere muligheder. Dette styres fra Danfoss Icon appen på eks. mobiltelefonen, dette gør også det kan styres uden for huset. Danfoss er den perfekte løsning til nyt eller en opgradering af eksisterende gulvvarmestyringen.

Danfoss ventilationsanlæg

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et godt ventilations anlæg, som forhindrer der kommer kondens på vinduerne, skimmelsvamp og andre skadelige stoffer, derimod at der kommer frisk luft døgnet rundt, uden at lufte ud. Danfoss Air er helt sikkert et godt valg, ikke kun til nybyg, men også til installation i eksisterende bolig. Da det er et behovsbaseret ventilationssystem, passer Danfoss Air-systemet til alle boliger. Det justerer automatisk ventilationen, både på varme dage og kølige nætter selv i ferien hvor du ikke er hjemme. Det hele styres af Air Dial trådløst betjeningspanel, der er en diskret trådløs fjernbetjening, som giver mulighed for at tilkoble forskellige køle-/varmeflader for at øge ventilationsanlægget komfortniveau. Danfoss tilbyder et stort udvalg af tilbehør til Air ventilationsanlæg med varmegenindvinding, det kunne være Air Dial fjernbetjening, vandlås, luftfiltre, diverse fittings og installationsværktøj.   

Danfoss varmtvandsbeholder/varmeveksler

Danfoss varmtvandsbeholder opvarmer en mængde vand, der holdes på en bestemt temperatur. Når der skal bruges vand, åbnes hanen og der tappes vand direkte fra varmtvandsbeholderen, der kommer automatisk nyt koldt vand i beholderen som opvarmes og er klart til næste tapning. Varmvandbeholderen findes i flere forskellige størrelser. Dette er den mest traditionelle ved centralvarme. Har man fjernvarme, vil en Danfoss Redan varmeveksler være et oplagt valg. En varmeveksler sikrer varmt brugsvand hele tiden, da det først opvarmes når det skal bruges. Dette gør også miljøet belastes mindre og der spares på varmeregningen. Hvad du skal vælge? her er det afgørende om du har central varme som gas eller olie, eller er tilkoblet fjernvarme.

Danfoss tilbehør

Tilbehør til radiatortermostater kan være: ventiler, rumtermostater, sædeventiler eller termostater. Til gulvvarme finder i eks. fremløbstermostat, gulvvarmemanifold, Icon app modul, og diverse fittings.  Til Danfoss ventilationsanlæg kan i blandt andet finde: Udsugningsventiler, manifold, indblæsningsventiler, filter og alt andet der skal bruges til ventilationsanlæg. Til varmtvandsbeholder og varmeveksler findes der et utal at af tilbehør det kan eks. være: returløbstermostat, ventiler, termostatelement, sædeventiler, ventilationsunit, vandvarmer, pladeunit og meget andet.

Danfoss

Danfoss levere tekniske løsninger, som giver mulighed for at bruge ressourcerne på en ny og smartere måde. De leverer både til private boliger, byggerier, køle og varmeindustrien og mange flere.  De lover pålidelighed, kvalitet og innovation i et kæmpe udvalg af produkter og løsninger i deres 3 segmenter.

 Danfoss Climate Solutions udvikler teknologier, der gør vi kan få mere ud af fremtiden. De reducerer CO2-udledningen i boligen og den bliver til et behageligt sted at være. De nyeste og smarte opvarmningsløsninger til boligen, så i får højest mulig komfort til lavest mulig omkostninger.

Danfoss Power Solutions er en global leverandør af mobilhydraulik til byggesektoren, landbruget og andre markeder. Det er et segment under Danfoss-koncernen og leverer drivkraft til vores foranderlige verden.

Danfoss Climate Solutions er køleautomatik de er eksperter i udviklingen af nutidens og fremtidens teknologier. De leverer produkter og løsninger til brug i food retail, aircondition, industrikøling og kommerciel køling. Deres omfattende program omfatter ventiler, følere, elektronik og pumper.

Som i kan se har Danfoss et kæmpe sortiment, i kan se hele sortimentet her. 

Har du spørgsmål til Danfoss og deres produkter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder