MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/B/Børma

Børma

Børma by Ideal Standard er totalleverandører af armaturer og komplette badeværelsessortimenter. Børma har i flere årtier væres til stede i danskernes hjem, både med armaturer og brusere. Med deres stærke rødder i dansk designtradition og i samarbejde med den internationale ...

Børma

Børma by Ideal Standard er totalleverandører af armaturer og komplette badeværelsessortimenter.

Børma har i flere årtier væres til stede i danskernes hjem, både med armaturer og brusere. Med deres stærke rødder i dansk designtradition og i samarbejde med den internationale koncern Ideal Standard i ryggen, leverer de produkter af højeste kvalitet, i et smukt og tidssvarende design.

Deres produkter er produceret af kvalitetskomponenter, som er med til at sikrer komfort, funktion og driftssikkerhed langt ud i fremtiden. Børmas armaturer er gennemtænkt helt ned i mindste detalje lige fra skitseniveau, produktion og montering og helt frem til armaturerne bliver åbnet igen og igen og igen.

Fra deres Ideal Standard sortiment levere de ligeledes armaturer, brusesæt, sanitetsporcelæn og møbelsæt, som passer til danskernes stil med sans for funktionalitet og tidløshed. Børmas produkter giver den bedst tænkelige kvalitet og det flotteste design for pengene i alle deres priskategorier. Fælles for alle deres produkter er de strenge krav til kvalitet.

Børma armaturer

Armaturet er nok det mest brugte udstyr i hjemmet. Derfor forhandler vi kvalitetsarmaturer fra Børma. Design og funktionalitet er kendetegnet ved deres armaturer til badeværelset og køkkenet.

Du finder et bredt udvalg af Børmas vandhaner til badeværelset. Du finder både 1 grebs og 2 grebs armaturer med og uden bundventil. Så du netop kan finde det armatur som, passer til dine ønsker og behov. Du kan også finde Børma blandingsbatterier med infrarød betjening – dette giver et mere effektivt og økonomisk vandforbrug, fordi håndvaskarmaturet kun tænder, når du har hænderne i nærheden af det. Det er derfor slut med at glemme at slukke for vandet, når du børster tænder eller sæber dine hænder ind. Ideal Standard har også nogle flottet og praktiske håndvaskarmaturer til indbygning i væggen.

Du finder også et bredt udvalg af Børmas køkkenarmaturer til køkkenet. Børmas køkkenbatterier er kendt for deres høje vandhaner, som giver en masse god plads i håndvasken. Den høje placering af tuden og dens store svingradius, gør det nemt både at rense kød og grøntsager. Ikke nok med det har man også masser af plads til at fylde både store gryder og gulvspanden med vand.

Kendetegnet ved alle Børmas køkkenarmaturer og vandhaner til badeværelset er, at de er udformet i et minimalistisk og enkelt design. Hvilket betyder at der ikke er unødvendige samlinger, stafferinger eller andre steder på armaturerne, der kan samle snavs, skidt og kalk. Hvilket er en kæmpe fordel fordi det er nemt at rengøre vandhanerne i en enkelt og hurtig bevægelse.

Børma brus & badekar

Brusearmaturerne fra Børma er ligeledes designet i det enkelte og minimalistiske design. De findes i flere forskellige design serier lige fra det klassiske to grebsarmatur med en varm og en kold hane og til det moderne hjem med en brusetermostat der har en indbygget sikring mod skoldning samt mulighed for separat at indstille temperaturen og vandmængden.

Brusearmaturerne kan både fås til montage på væggen, til indbygning og som armatur der både kan bruges til håndvask og bruser. Brusesættet fra Børma fås enten med en topbruser eller alene som en kombination med både top og håndbruser. Igen er dette i et enkelt og minimalistisk design, som er nemt at holde rent og pænt i hverdagen. Ligesom brusearmaturerne kan brusesættene også fås til enten montering uden på eller til indbygning i væggen.

Hvis du har et badekar eller er ude efter et nyt kararmatur, kan du selvfølgelig også få et flot Børma karbatteri i sammen designserie som deres øvrige blandingsbatterier til badeværelset. Karbatterierne kan både fås med tud alene eller med svingtud så det også kan bruges til f.eks. håndvasken og med tilhørende bruseslange og håndbruser. Der er mange muligheder og rengøringsvenligheden og den nemme betjening er som altid i fokus, når man snakker om Børma.

Børma tilbehør

For at fuldføre designet på badeværelset, tilbyder Børma badeværelsestilbehør i det samme enkelte design som deres armaturer og brusesystemer. Så hvis du drømmer om at skabe et stilrent wellness rum i dit badeværelse, så kan du både få toiletrulleholder, toiletbørste, knager, sæbedispenser og spejlholdere i sammen minimalistiske design som Børmas øvrige produkter.

En lille detalje er at du kan købe løse børstehoveder til toiletbørsten, så du slipper for at skifte hele toiletbørsten ud hver gang børstehovedet er slidt.

Køb Børma hos VVSPlaneten.dk

Vi tilbyder et stort sortiment af Børmas produkter til badeværelset. Børma passer ind i de fleste hjem lige fra det traditionelle til det moderne hjem, grundet deres meget enkelt og stilrene designs. Vi har altid gode priser og hurtigt levering på Børmas produkter.

Har du spørgsmål til Børmas produkter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder