MENU
logo
icon-search
Forside/Mærker/B/Bathco

Bathco

Bathco har sit ophav i den nordlige del af Spanien, nærmere bestemt i Santander, og med mere end 40 år bag sig, står de stærkt indenfor design, kvalitet og innovation. Hos VVSPlaneten er vi forhandler af det eksklusive mærke Bathco. Ved at vælge et produkt fra Bathco, kan d...

Bathco

Bathco har sit ophav i den nordlige del af Spanien, nærmere bestemt i Santander, og med mere end 40 år bag sig, står de stærkt indenfor design, kvalitet og innovation.

Hos VVSPlaneten er vi forhandler af det eksklusive mærke Bathco. Ved at vælge et produkt fra Bathco, kan du derfor få et unikt og enestående udtryk på dit badeværelse. Vores sortiment indebærer en række unikke vaske, toiletter, håndvaskarmatur samt tilbehør bl.a. bundventiler.

Vaskene fra Bathco findes i en række forskellige overflader bl.a. træ, porcelæn, sten, metal mm. Vaskene er til placering på bordplade eller montering på væg, så der er rig mulighed for at finde en vask som, passer lige nøjagtig ind i dit badeværelse. Vaskene fra Bathco er håndmalet hvilket betyder at de vil variere i overflade og udseende, dette er med til at gøre designet unikt og mere eksklusivt, da vi er en af det eneste som forhandler Bathco i Danmark.

Har du spørgsmål til Bathco, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder