FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

QTOO køkkenarmatur (1)

FILTER

Valgt sortering:

Valgte filtre:

Nulstil

Ingen filtre er valgt

Viser 1 ud af 1 produkter

Om QTOO

QTOO kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udnytte brandets evne til at opnå fuldstændig samhørighed inden for arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d lines præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik. Det stilsikre nordiske design er kombineret med lidt mere rå tendenser i både materialevalg og designmæssige detaljer. Det skaber et fuldendt billede, fornemmelsen af kvaliteten, lang levetid og raffineret stil på badeværelset. Produkterne er dækket af en 20 års garanti, hvilket også underbygger kvaliteten der arbejdes med. Nye metalliske nuancer Den innovative PVD-teknik anvendes på rustfrit stål, og resulterer i en farvepålægning af ekstremt høj kvalitet og holdbarhed, der kan modstå de fugtige forhold og rengøringsmidler forbundet med badeværelsesrum. Et unikt kendetegn ved PVD er, at man igennem farvepålægningen kan se stålets polerede eller børstede overflade. Så for QTOO kollektionen bevares d line’s børstede signatur-finish nedenunder PVD-behandlingen. På den måde forbliver håndværket i forgrunden. Og når PVD-farven påføres på polerede overflader, skifter produktet udtryk fra mat til en mere karakterfuld, højglans udgave. Som et resultat af denne nye mulighed, er QTOO kollektionens udvalg af bad- og armaturprodukter nu tilgængelige i kobber, charcoal og messing - både som børstet og poleret finish.

QTOO køkkenarmatur

QTOO Dansk designede køkkenvandhaner er stilrene og enkle. QTOO er fremstillet i rustfri stål, som giver ekstraordinært rent drikkevand med færre tungmetaller, dette gør også at det er blyfrit og allergivenligt. Det er utrolig nemt at holde rent, og overfladen kan ikke slides af. Dette er praktisk i køkkenet hvor der nemt kommer sprøjt fra vask og madlavning. QTOO yder 10 års garanti på deres kvalitetsprodukter. QTOO fremstiller køkken armaturerne i enten mat børstet eller blankpoleret rustfri stål. Der findes en løs pind (greb) der er 90 mm, som nemt kan skiftes og gøre det nemmere at betjene armaturer med en hånd.

QTOO køkkenarmatur i farver

QTOO har også fremstillet køkkenhanerne i deres nye flotte farver i mat børstet, poleret messing, mat børstet kobber, poleret kobber, mat børstet Charcoal, poleret charcol som leveres i PVD behandlede overflader der er op til 3 gange stærkere end en krom overflade, hvilket gør at den er meget egnet til køkkenvasken, pga. dens rengøringsvenlige overflade. Så har i et moderne køkken, kan i få QTOO vandhaner i forskellige farver, der passer til jeres stil og farver i køkkenet. Hvis det passer bedre i stilen, har de også det matsorte pulverlakerede køkkenarmatur, som passer supergodt til et sort/hvidt køkken.

QTOO Curva serien

Køkkenvandhanen med svingtud, hvor tuden samtidig er meget høj, gør det er nemt at få en stor gryde eller spand under udløbet. Til det lavt placerede greb, findes der ekstra tilbehør, nemlig et greb i en længde på 90 mm, som gør det nemt at betjene armaturet, hvis man har svage finger af feks. gigt eller ligende. Det findes i deres populære rustfristål enten i mat børstet eller blankpoleret.

QTOO har flere flotte og enkle køkkenarmatur, så du finder helt sikkert et som passer både til din stil og dit køkken.

QTOO vedligeholdelse

Vedligehold af rustfrit stål Rustfrit stål er velkendt for følgende to egenskaber; lave vedligeholdelses-krav og modstandsdygtighed overfor korrosion. Modstandsdygtigheden overfor korrosion skyldes en tynd, slidstærk hinde af passiv, men stabil chromoxid. Denne hinde er inaktiv, usynlig, ekstremt vedhæftende og reparerer sig selv, så stålet beskyttes bedst muligt. Skulle hinden blive beskadiget eller fjernet, gendannes den automatisk, forudsat at atmosfærens ilt uhindret kan reagere med stålets kromindhold. Det er derfor nødvendigt at sikre regelmæssig rengøring. Rengøringsteknik: Man starter med at vaske overfladen af med sæbevand eller et mildt rengøringsmiddel. Herefter skal man altid huske at skylle af med rent koldt vand. Endeligt slutter man med at tørre/polere overfladen med en blød, tør klud. Misfarvning: Såfremt der opstår pletter på overfladen, skyldes disse ikke det rustfrie stål, men derimod urenheder i vandet, luften eller rengøringsmidler, som ikke er blevet fjernet grundigt nok fra overfladen. Hvis der forekommer misfarvning eller pletter, kan disse fjernes med et polermiddel til rustfrit stål. Også her afslutter man med at skylle grundigt med rent koldt vand, hvorefter overfladen tørres/poleres med en blød, tør klud. Afkalkning: Det er vigtigt at luftblanderen afkalkes ofte, så der ikke på noget tidspunkt opbygges kalkaflejringer omkring tudens udløb. Hyppighed afhænger af vandets hårdhed, da kalkindholdet i vandet varierer meget efter geografisk område. Garanti For armaturer – udvidet garanti. Der ydes 20 års drypgaranti, på dryp fra tuden eller ved grebet. Kartouche fremsendes uden beregning, ved reklamation i garantiperioden. Garantiforbehold: Fejl og defekter opstået ved forkert eller manglende vedligehold, omfattes ikke af garantien. Fejl og defekter opstået ved fejlmontering, urenheder i vandet og andre udefra kommende omstændigheder, dækkes ikke af garantien. Frostskader er ikke omfattet af garantien. Garantien dækker ikke arbejdsløn. Der ydes 5 års garanti på farvelægningen.

QTOO øvrige

QTOO har i mange år samarbejdet med det anerkendte danske designstudie Hans Thyge & Co. Hans Thyge og Co studiet har stor knowhow og erfaring med forskellige materialer og produktionsmetoder. De har modtaget flere priser gennem årene på den internationale designscene. De har udover køkkenarmatur designet håndvaskarmatur både til montering i vask og i væg, som er lige så stilrent som deres køkken armatur. For at fuldføre armatur i boligen, har det designet komplette bruse systemer, hvor du individuelt kan bestemme bruse hoved størrelse, om brus skal komme fra loft eller væg, bundventiler med og uden push up og tilbehør som kroge, papirholder og toiletbørste. Det er alt i rustfri stål, som enten er mat børste eller blankpoleret. Ud over den rustfri stål overflade, er i overfladerne messing, kobber, charcoal og matsort.

Med QTOO’s store sortiment af køkken armatur, har du rig mulighed for at finde lige det som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategori køkkenarmaturer her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til QTOO køkkenarmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Cassøes sortiment ud lige her.