FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 59 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

QTOO køkkenarmatur (10)

FILTER

QTOO køkkenarmatur

QTOO Dansk designede køkkenvandhaner er stilrene og enkle. QTOO er fremstillet i rustfri stål, som giver ekstraordinært rent drikkevand med færre tungmetaller, dette gør også at det er blyfrit og allergivenligt. Det er utrolig nemt at holde rent, og overfladen kan ikke slides af. Dette er praktisk i køkkenet hvor der nemt kommer sprøjt fra vask og madlavning. QTOO yder 10 års garanti på deres kvalitetsprodukter. QTOO fremstiller køkken armaturerne i enten mat børstet eller blankpoleret rustfri stål. Der findes en løs pind (greb) der er 90 mm, som nemt kan skiftes og gøre det nemmere at betjene armaturer med en hånd.

QTOO har også fremstillet køkkenhanerne i deres nye flotte farver i messing, kobber eller Charcoal som leveres i enten blank eller børstet PVD overflade. Den PVD behandlede overflade er op til 3 gange stærkere end en krom overflade, hvilket gør at den er meget egnet til køkkenvasken, pga. dens rengøringsvenlige overflade.

QTOO Curva serien, har en meget høj tud, som gør det er nemt at få en stor gryde eller spand under udløbet. Til det lavt placerede greb, findes der ekstra tilbehør, nemlig et greb i en længde på 90 mm, som gør det nemt at betjene armaturet med en hånd. Det findes i deres populære rustfristål enten i mat børstet eller blankpoleret. Hvis det passer bedre i stilen, har de også det matsorte pulverlakerede, som passer super godt til et sort/hvid køkken.

QTOO har flere flotte og enkle køkkenarmatur, så du finder helt sikkert et som passer både til din stil og dit køkken.

Har du spørgsmål til QTOO køkkenarmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.