MENU
logo
icon-search

QTOO armatur til brus & kar

QTOO laver dansk designet badeværelses armatur i tidløst design. Deres armatur er lavet i rustfri stål af høj kvalitet, som er langt det bedste og bæredygtige materiale til sundt og rent drikkevand. De gør det muligt at få en spaoplevelse hver gang man bruge sit badeværelse...

Om QTOO

QTOO laver dansk designet badeværelses armatur i tidløst design. Deres armatur er lavet i rustfri stål af høj kvalitet, som er langt det bedste og bæredygtige materiale til sundt og rent drikkevand. De gør det muligt at få en spaoplevelse hver gang man bruge sit badeværelse. Så her finder du alt hvad et moderne og stilrent badeværelse har brug for.

QTOO armatur til brus & kar

QTOO brusesæt er et flot dansk design fra Hans Thyge og Co. Hans Thyge og Co studiet har stor knowhow og erfaring med forskellige materialer og produktionsmetoder. De har modtaget flere priser gennem årene på den internationale designscene. De har udover armatur til badekar og brus, designet håndvaskarmatur både til montering i vask og i væg, som er lige så stilrent som deres brusesystemer, armatur. bundventiler med og uden push up og tilbehør som kroge, papirholder og toiletbørste. De har også tænkt på køkkenet, har derfor også køkkenvandhaner. Det er alt i rustfri stål, som enten er mat børste eller blankpoleret. Ud over den rustfri stål overflade, er i overfladerne børstet eller mat messing, børstet eller mat kobber, børstet eller mat charcoal og mat sort. QTOO brus findes i flere forskellige løsninger. Du kan vælge ud fra hvilket behov du har. Det helt enkle med en hovedbruser og et åbne lukke greb, gør dit bad utrolig enkel, og rengøringsvenlig. Vælger du et sæt med hoved og håndbruser, får du en følelse af luksus hver gang du går i bad. QTOO termostat løsninger er for dig som, ønsker at kunne nyde badet, uden temperaturen ændrer sig, når der bruges vand andre steder i huset. Du vælger selv dine løsninger, men uanset hvad du vælger, får du et kvalitetsprodukt fra QTOO.

QTOO brusesystemer til indbygning i farver

QTOO brusesystemer i farver leveres i komplette bruseløsninger til indbygning. De har flotte og enkle hovedbruser som har en diameter på hele 300 mm. I bruse sættet fra QTOO får du også en håndbruser og bruseslange i bedste kvalitet. Der medfølger indbygningsdel med lækagesikring, greb, slangeudtag og rosetter. Denne løsning er til dig som vil have QTOO indbygningssæt i de flotte overflader som, matsort pulverlakeret, blank eller børstet messing, blank eller børstet kobber eller Charcoal også i enten blank eller børstet PVD-overflade. PVD behandlede overflader er op til 3 gange stærkere end en kromoverflade, hvilket gør at den er meget egnet til badeværelset, pga. dens rengøringsvenlige overflade. QTOO bruser passer perfekt med deres håndvaksarmatur, kararmatur og tilbehør der gør hele badeværelset får harmoni og moderne indretningen.

QTOO brusesystemer til indbygning i rustfri stål

QTOO gør det muligt selv at sammensætte sin bruseløsning, så man får opfyldt både stil og behov. Her kan der laves lige den kombination du ønsker, om det er en håndbruser med et åbne/lukke greb, en hovedbruser fra loft eller væg med en enkelt greb, den komplette løsning med hovedbruser, håndbruser, termostat og omskifter greb. Du vælger selv om din hovedbruser skal være Ø20 cm eller Ø30 cm, om du vil have vandet til hovedbruser fra loftet via en loftarm der findes i længderne 100-400 mm eller fra et udtag i væggen som findes i længderne 300 eller 400 mm. Dette gør at du har frihed til at vælge lige det som passer til dine ønsker og dit brusested. Om du vælger termostat eller ej, er helt op til dig. Termostaten gør temperaturen holder sig på samme temperatur under hele badet. Dvs. det ikke bliver koldt når der åbnes for vandet andre steder, eller modsat koldt når der lukkes. QTOO bruser er produceret i rustfri stål som er et 100% genanvendeligt materiale. Produkterne her en ekstraordinær lang levetid og forbliver smukke med et minimum af vedligeholdelse. Der er færre tungmetaller i rustfri stål sammenlignet med forkromet messing som normal bruges til fremstilling af armaturer. Det giver et udtryk af kvalitet og luksus, samtidig er der behageligt at betjene. Det findes i enten mat børstet eller poleret rustfri stål, så du kan finde lige det som passer i stilen.

QTOO indbygningsarmaturer til kar

QTOO har indbygningsarmatur til badekar. Kararmaturerne er i et flot dansk design, som gør at det passer til de fleste badekar. QTOO komplette sæt består af, indbygningsdel og lægkagesikring, en 190 mm tud, i et enkelt og stilrent design. En håndbruser som passer i stilen, og greb som er lette at betjene, da pinden vender nedad. De findes i QTOOs forskellige PVD behandlede overflader, som messing, kobber eller Charcoal enten som mat børstet eller blank poleret.

Du kan også selv sammensætte dit badekar armatur, efter dit behov eller ønske. I det flotte holdbare rustfri stål, har du mulighed for selv at designe dit badekararmatur. Du kan vælge mellem flere forskellige tude i forskellige længder, med eller uden termostat. QTOO rustfristål findes i både den mat børstede og den blank polerede overflade.

QTOO kararmaturer kan kombineres efter individuelle ønsker.  Om badekarret har integreret vandpåfyldning eller fyldes med vand fra en tud, vil du kunne finde en løsning, som passer lige netop til dit badekar. Det kan være til brus eller badekar, med eller uden termostat. Fordelen ved termostaten er at temperaturen holder og ikke bliver varmere eller koldere end den temperatur du har stillet den til. Dermed udgås skoldning. Der skal anvendes greb og tude til indbygningsdelen, de findes i alle QTOO flotte farver og enkle design.

QTOO garanti

På QTOO armaturer er der udvidet garanti. Der ydes 20 års drypgaranti, på dryp fra tuden eller ved grebet. Kartouchen fremsendes uden beregning, ved reklamation i garantiperioden. Garantiforbehold: fejl og defekter opstået ved forkert eller manglende vedligehold, omfattes ikke af garantien. Fejl og defekter opstået ved fejlmontering, urenheder i vandet og andre udefra kommende omstændigheder dækkes ikke af garantien. Frostskader er ikke omfattet af garantien, garantien dækker ikke arbejdsløn. Der ydes 5 års garanti på farvepålægning.

Med QTOO’s store sortiment af bruser og karamatur, har du rig mulighed for at finde lige det som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien brus her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til QTOO indbygningsarmatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af QTOOs sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder