MENU
logo
icon-search

Oras brus & badekar

Oras er finsk og blev grundlagt tilbage i 1945. Oras fokusere på produkter i høj kvalitet, med brugervenlige og tekniske løsninger, det giver besparelser på både vand og energi. Eks. introducerede de i 1990erne, de første berøringsfri armaturer. Oras udvalg af vandhaner til...

Oras brus og badekar

Oras er finsk og blev grundlagt tilbage i 1945. Oras fokusere på produkter i høj kvalitet, med brugervenlige og tekniske løsninger, det giver besparelser på både vand og energi. Eks. introducerede de i 1990erne, de første berøringsfri armaturer. Oras udvalg af vandhaner til brus og badekar, har mange valgmuligheder, de findes i forskellige design og med forskellige funktioner. Uanset om det er et-grebs blandingsbatteri eller termostat i brus, armatur til badekar monteret på væg, i karkant eller til fritstående badekar. Sammensæt selv efter dine behov og ønsker det brus du finder mest behageligt, hele komplette bruse systemer med luksus eller den mere enkle kombination af en termostat og et brusesæt. Du finder nemt en løsning der passer til dine ønsker og stilen på dit badeværelse.

Oras brusesystemer

Oras udvikler konstant deres produkter for at give en perfekt oplevelse, når du skal tage brusebad. Oras har et bredt udvalg af kvalitets og miljøvenlige bruseløsninger. De er udviklet med bæredygtighed og hensynet til mange generationer frem. Oras bruserne har et udvalg af moderne funktioner, som temperaturstyring (termostat) og wellnessprogrammer, for at give dig den bedste afslapning og komfort i brusebadet. Vælg selv om det skal være de komplette brusesystemer med både hovedbruser, termostat, håndbruser og bruseslange. De findes i forskellige stilarter med enten runde eller firkantede hovedbruser. Deres serier som Nova, Cubista, Optima, Esteta eller Esteta Wellfit, findes i forskellige overflader som krom, matsort eller en kombination af krom/hvid eller forkromet/grå. Oras Esteta Wellfit brusesystem har alle funktioner til det perfekte brus, med funktionere varmt- og koldt vands kropsbehandling, med betjening af et greb. Der kan vælges mellem 3 programmer, Recover, Relax og Reload, der giver specifikke intervaller af varme og kolde vandstråler fra din håndbruser. Du kan lave dine favoritbruseindstillinger via Oras Appen. Ønskes et knapt så avanceret brus, kan det evt. være Oras Nova Rainshower, der er enkelt og klassik, med en hovedbruser på 20 cm, og håndbruser på 9,5 cm. Begge bruser har silikonedysser, der gør det nemt at holde dem fri for kalk. Termostaten til Nova Rainshower har både skoldningssikring og temperatur regulering, samt vand regulering med Ecoflow.

Oras brusesæt

Brusesæt fra Oras findes i forskellige serier som Optima, Natura, Hydractiva og Apollo. Til den økonomiske vil Natura brusesæt være optimal, da der kan spares op til 50 % vand, ved blot et enkelt tryk på øko-knappen i midten af bruserne. I sættet får du håndbruser, væg og sæbeholder samt brusestang med fleksible installationshuller. Håndbruseren kan enten placeres i en holder på brusestangen, eller en holder monteret på væggen. De fleste har også en shampoo hylde monteret på brusestangen eller til montering på væggen. Alle Oras bruser er monteret med silikonedysser, der gør de er nemme at rengøre for kalk.

Oras brusarmatur

Fra Oras kan der vælges et-grebs armatur eller termostat. Et-grebs er som en vandhane, hvor du åbner for koldt og varmt i et greb. Vælges der termostat, vil vandet altid have den temperatur den er stillet på selv om der tages vand et andet sted i boligen. Hos Oras findes der termostater i serierne Esteta, Cubista, Optima og Nova. Alle armaturerne findes i forkromet dog findes Oras Nova Eco også i mat sort. De kan frit sammensættes med lige det brusesæt man har behov for. Ønskes der indbygnings armatur, har de også dette. Her kan der frit vælges mellem deres mange hovedbruser, håndbruser eller i kombination med et brusesæt. Husk der altid skal bruges et indbygningsmodul.

Oras kar- brusearmatur

Oras har kar armatur til ethvert behov. Om det er termostat eller et-grebs til montering på væg, til montering i karkant eller som fritstående har de løsningen til lige dit badeværelse. Ønskes der en designer løsning har de IL Bagno Alessi one by Oras som gulvstående eller til montering i badekar kanten både med tud og håndbruser. Alle kararmaturerne har studs til montering af bruseslange og håndbruser, så der altid kan skylles, enten sig selv eller badekarret efter endt karbad. De er alle med fast kar tud, dvs. at omskifter mellem tud og håndbruser enten gøres med en trækfunktion eller det er integreret i mængdereguleringsgrebet.

Oras er med til at gøre dit badeværelse personligt, og til en oplevelse af velvære og wellness, samtidig får du ved køb at Oras armatur til badkar eller brus, både sikkerhed og bæredygtighed i dit badeværelse. Vælger man Oras i hele badeværelset får man en ro og harmoni, og det mest moderne mht. brug af Oras appen hvor du kan skræddersy amatur indstilling og programmer.

Har du spørgsmål til Oras brus og kar armatur, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til hjemmet, så tjek da lige resten af Oras sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder