MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Badeværelsestilbehør/Kroge, knagerækker & håndklædeholdere

Kroge, knagerækker & håndklædeholdere

 Her på siden finder du mange forskellige kroge samt knagerækker i forskellige overflader og forskellige udformninger. Vi har alt fra krom til sort og messing og du finder på siden kroge og knagerækker fra mange forskellige producenter som fx. Cassøe, Grohe, Hefe House of Br...

 Her på siden finder du mange forskellige kroge samt knagerækker i forskellige overflader og forskellige udformninger. Vi har alt fra krom til sort og messing og du finder på siden kroge og knagerækker fra mange forskellige producenter som fx. Cassøe, Grohe, Hefe House of Brands og mange flere. Uanset størrelsen på dit badeværelse, tilbyder vi et udvalg af kroge, knager og håndklædestænger, der passer til dine behov.  Du kan finde forskellige løsninger til opbevaring af håndklæder, uanset om det er til gæstehåndklæder eller store badehåndklæder, alle i samme stil.

Har vi ikke lige den håndbruser du står og mangler eller i den farve du lige står og mangler så kontakt kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk, vi er altid behjælpelige med at finde lige netop det du står og mangler.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder