MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Toiletter/Gulvstående toiletter

Gulvstående toiletter

Alle i Danmark kender et gulvstående toilet, men ikke mange ved der findes utrolig mange forskellige varianter og mærker. De mange varianter gør der altid kan findes et til jeres behov. Om det skal være med S-lås (afløb i gulv) eller P-lås (afløb i væg). Ønskes højden mere ...

Gulvstående toiletter

Alle i Danmark kender et gulvstående toilet, men ikke mange ved der findes utrolig mange forskellige varianter og mærker. De mange varianter gør der altid kan findes et til jeres behov. Om det skal være med S-lås (afløb i gulv) eller P-lås (afløb i væg). Ønskes højden mere end de ca. 42 cm, findes de helt op til 46 cm, til overkanten af skålen, dette gør det nemmere at bruge hvis man f.eks. har dårlig ryg. Skal det bruges på et børnebadeværelse, findes der specielle børnemodeller, der er tilpasset de små børn. Er er ikke meget plads foran toilettet, kan der købes en kort model, der kun er ca. 60 cm dybden. De nye er alle rengøringsvenlige på flere måder. Nogle har lukket S-lås, der gør der ikke er ”hul” under skålen ved afløbet, og derfor ikke samler så meget støv. Glasuren er blevet bedre, eller det har fået flere brændinger, som gør porcelænet mere rengørings venlig og dermed sætter kalk og aflejringer sig ikke så godt fast. De åbne skyllerand, gør der ikke er kanter nede i skålen, og derfor nemt kan tørres af. De flest har i dag dobbelt cisterne dvs. de har en inder cisterne af plast og en yder af porcelæn, dette gør det ikke er en samling mellem låg og cisterne til at samle støv, og der kommer heller ikke kondens på cisternen. Ønsker man en løsning hvor cisterne og skål er monteret helt ind til væggen, skal man have et BTW – back to wall, her må der så ikke være sokkel kant eller anden forhindring bag toilettet.

De mange forskellige mærker gør der findes et gulvstående toilet der passer til alle badeværelse uanset stilarter og behov. På VVSplaneten finder du alle de kendte fabrikanter som: Ifø, Duravit, Gustavsberg, Laufen og Catalano. Også her finder i mulighed for rengørings venlig glasur fra de forskellige fabrikanter, enkelte har også en antibakteriel glasur som er specialet god i dagintuitioner og andre offentlige steder, alt dette gør det er nemmere at renholde jeres nye toilet, så det holder sig pænt i mange år. Flere af fabrikanterne har samarbejde med kendte designer som Knus Holscher, Hee Welling og Philippe Starck. De er alle fabrikeret på topmoderne fabrikker i bl.a. Sverige, Tyskland og Italien. De forskellige mærker har forskellige trykknapper i toppen af cisternen, nogle er runde andre mere kantede og de er i forskellige farver som hvid, mat krom og krom. Når man vælger et gulvstående toilet, skal der også vælges et toiletsæde. De findes i samme serier og fra samme fabrikanter, og skal passe perfekt. De findes med softclose – der gør toiletlåg og sæde lukker langsomt. Flere er med Quickrelease, der gør toiletsædet kan løftes af uden brug af værktøj, og dermed lettes rengøringen. Ønsker man ikke et toiletsæde fra fabrikanten eller ønskes der et sæde i en anden farve, som mat hvid eller mat sort, kan der næsten altid findes et som passer fra Danske Pressalit.

Fandt du ikke det du søgte, så tjek resten af vores sortiment af toiletter ud på hjemmesiden. 

Har du spørgsmål til gulvstående toiletter, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder