FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU

Geberit skabe (1)

FILTER

Valgt sortering:

Valgte filtre:

Nulstil

Ingen filtre er valgt

Viser 1 ud af 1 produkter

Geberit skabe

Når du skal vælge højskabe, sideskabe, underskabe eller vaske skabe til dit badeværelse eller gæstetoilet, har du mulighed for at vælge lige det som passer til jeres nye bad eller gæstetoilet. Geberit har et utal af design, farver, størrelser og materialer i forskellige serier der kan kombineres med deres vaske og toiletter. Vælger du Geberit skabe til dit badeværelse, får du møbler i en høj kvalitet. Badeværelses møbler bliver udsat for fugt hver dag, modsat møbler andre steder i boligen. Derfor må du ikke gå på kompromis når du vælger bad skabe. Her skal du vælge møbler fremstillet i fugtresistent materiale, så du ikke får problemer med låger og sider der med tiden bobler op. Geberits produkter er perfekt balance mellem elegant og tidløs design og enestående funktionalitet, der er produceret med holdbare kvalitets materialer.

Geberit Renova plan

Ønsker du en badeværelsesrenovering, er Renova Plan et perfekt valg. Det er en komplet serie, i moderne kantet design. Underskabet er trukket lidt tilbage i forhold til vasken, dette giver møblet et strømlinet og let udseende. De integrerede profilgreb understreger de tydelige linjer. Serien har et stort udvalg af badeværelsesmøbler, og kan let kombineres med resten af Renova plan serien, blandt andet de mange muligheder med vaske i forskellige størrelser, der kan opfylde ethvert krav. Placering af armatur og afløb, er der mulighed for at få det som man ønsker. De findes i farverne højglans hvid eller lava mat og overflader i nøddetræ eller lyst nøddetræ.

Geberit spejle og spejlskabe

Geberit har et omfattende udvalg af spejle med blødt og behageligt lys. I Geberit Option badeværelsesserien er der tre muligheder: Option Basic som er den enkel med de grundlæggende funktioner.  Option med ekstra funktioner og Premium modellerne Option Plus med maksimal komfort, vælg efter dit behov. Når man vælger et spejl, kan det passe til alle møbelserier. Spejle giver en større rumfornemmelse, og derfor vigtig i små badeværelser. Vælg gerne flere ikke kun til over vasken men også som påklædningsspejl. Har man brug for ekstra skabsplads er spejlskabet løsningen. Her finder du plads til alt det du bruger dagligt, det kan feks. være deodoranter, hårprodukter, tandbørster eller andet der er rart at gemme væk i stedet for det står på vasken. Spejl skabene er med integreret lys, elstik, og findes til både frembygning og indbygning. Du finder dem i mange størrelser, så du kan finde lige det der passer til dit badmøbel.

Geberit har mange muligheder for valg af badmøbler, i forskellige stilarter, størrelser, farver og kombinationer. Her kan frit vælges mellem serierne: Citterio, Xeno2, myDay, Acanto, Icon, Smyle, Variform og Renova der findes i både Plan, Compact og Comfort. Så at vælge badeværelsesmøbel er intet problem med Geberits mange badeværelsesserier, der har design og farver til enhver bolig og et udvalg at små underskab og badeværelsesmøbler med god opbevaringsplads til små badeværelser.

Har du spørgsmål til Geberit skab, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset så tjek da lige resten af Geberits sortiment ud lige her.