MENU
logo
icon-search

Emendo tilbehør til sauna

Hos VVSPlaneten forhandler vi tilbehør til saunaen. Så er du på udkig efter tilbehør til din sauna i høj kvalitet, smukt design og ikke mindst gode priser, som alle kan være med på, så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores sortiment. Hele sortimentet er med ti...

Emendo tilbehør til sauna

Hos VVSPlaneten forhandler vi tilbehør til saunaen. Så er du på udkig efter tilbehør til din sauna i høj kvalitet, smukt design og ikke mindst gode priser, som alle kan være med på, så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores sortiment. Hele sortimentet er med til at fremme saunaoplevelsen ved hjælp af en masse lækkert tilbehør fra Emendo som kan bruges både før, under og efter sauna turen.

Du finder to forskellige saunaspande fra Emendo den ene er et stilfuldt sæt bestående af en saunaspand og øse i mørkt træ. Indeni spanden har den et plastik vandbassin, så man skåner træet. Den anden saunaspand er bestående af en saunaspand og øse i brunt træ. Indeni spanden har den et plastik vandbassin, så man skåner træet. Disse saunaspande er til dig der ønsker en ægte og autentisk saunaoplevelse. Disse saunasæt er perfekte til dig som har et hjemme-sauna, hvor det skal være nemt at øse vand på de varme saunasten.

I Emendos sortiment finder du også tre forskellige badebørster som er perfekte til og sætte blodcirkulationen i gang og vaske huden mere i dybden. Alle tre badebørster er med skaft, så det er nemmere at nå om på ryggen og rense huden. Den første badebørste fra Emendo er i sort træ - helt stilrent og enkelt. Den anden er en sort badebørste i træ med en tørvesæbe (180 g), tørvesæben hjælper med at gøre huden glat og bevarer sin fugt og fjerner urenheder samt fedt fra huden. Den sidste er en badebørste i lyst træ, hvor der medfølger en tjæresæbe (100 g), den ægte tjære i sæben renser blidt huden.

Emendo forhandler også en kvist af birk og eukalyptus. Kvisten lavet af birk og eukalyptus gør din saunasession til en afslappende og mere forfriskende oplevelse. Blide klask på huden med kvisten er en gennemprøvet måde at forbedre blodcirkulationen på. Kvisten skaber også en unik aroma og gør dampproceduren endnu mere behagelig. Kvisten er lavet af naturlig birk og eukalyptus grene. Eukalyptusbladende indeholder æteriske olier, som er med til og opfriske saunaduften. Kvisten har en længde på ca. 50 cm.

Du finder også en nakkestøtte af lyst træ, hvor du har mulighed for at støtte dit hoved eller nakke og slappe 100% mere af under din saunasession. Dertil kan man også få en saunapude, som også støtter dit hoved, nakke eller ryg og gør det endnu mere behageligt at slappe af i den varme saunaatmosfære. Stoffet i saunapuden er en blanding af højkvalitets hør (60%) og bomuld (40%), med et ikke brændbart fyld. Puden kan maskinvaskes og tørrer hurtigt, selv når den bruges ofte. Puden kan også skaffes hjem i en firkantet model.  

Du finder også bænkhåndklæder og sædebetræk i Emendos tilbehør sortiment. Sauna bænkehåndklæder måler 50 x 150 cm og beskytter saunabænkene, så de er behagelige at sidde på. Placer blot håndklædet i lodret position bag din ryg eller læg det vandret langs bænken. Linnedtekstiler er meget sugende og smudsafvisende, de tåler både slid og hyppigt vask. De naturlige saunatekstiler er fremstillet af 70% genbrugsmateriale (60% genanvendt hør, 10% genbrugsbomuld), det resterende 30% bomuld.

Sædebetrækket måler 40 x 50 cm og er behagelige at bruge på de varme saunabænke. Linnedtekstilet er meget sugende og smudsafvisende, de tåler både slid og hyppigt vask.

Saunasædebetræk er behagelige at bruge på de varme saunabænke. Linnedtekstiler er meget sugende og smudsafvisende, de tåler også slid og hyppig vask. De naturlige saunatekstiler er fremstillet af 70% genbrugsmateriale (60% genanvendt hør, 10% genbrugsbomuld), det resterende 30% bomuld.

Emendo har også fremstillet en ryg skrubber, så man ved hjælp af håndtagene i enderne nemt kan vaske hele ryggen uden besvær. Den ru overflade er fremstillet af hørfrotté.

Dampmåler finder du også i Emendos sortiment, de har både fremstillet en i træ og stål. Emendos dampmåler er lavet af fisk varmebehandler asp. Det varmebehandlede træ er særligt velegnet til fugtige rum. Takket være behandlingen bevarer træet dens form og rådner ikke. De smukke farvenuancer, som den har fået i varmen, kan beskyttes ved at oliere måleren. Stål dampmåleren er lavet at rustfri stål og er en smuk detalje til den moderne såvel som til den traditionelle sauna.

Rengøring af sauna

Saunaen skal jævnligt rengøres både før og efter brug. Dertil har Emendo udviklet et vaskemiddel til saunaen. Emendo sauna vaskemiddel kommer i en flaske på 500 ml, den er lavet af miljøvenlige ingredienser. Det er et effektivt og økonomisk valg. Vaskemidlet indeholder 100% ægte æterisk olie af eukalyptus, som naturligt renser overflader og efterlader en frisk duft af eukalyptus. Dette vaskemiddel er velegnet til forskellige former for rengøring til (sauna) bænke, gulve, håndvaske, kar, hele badeværelse mm.

Hvis du er på udkig efter andet til saunaen eller nogle nye wellnessprodukter, så tjek da lige resten af Emendos sortiment ud lige her.

Har du spørgsmål til Emendo tilbehør til sauna, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder