MENU
logo
icon-search

Emendo gaveæsker

Emendo er en finsk virksomhed, som har stort fokus på sauna- og wellnessprodukter som er med til at fremme velvære og afslapning. De har en stor viden indenfor de råvarer de bruger i produktionen og har omhyggeligt kvalitetskontrol og naturlige muligheder, hvilket er nogle ...

Emendo

Emendo er en finsk virksomhed, som har stort fokus på sauna- og wellnessprodukter som er med til at fremme velvære og afslapning. De har en stor viden indenfor de råvarer de bruger i produktionen og har omhyggeligt kvalitetskontrol og naturlige muligheder, hvilket er nogle vigtige faktorer for Emendo. Det finske brand har udviklet en række produkter til brug i saunaen, kolde bade og pleje til kroppen og ansigtet m.m. Der produkter er økologiske og er med til at give velvære og balance i den travle hverdag. Deres ingredienser i produkter er så vidt muligt bestående af 100% ægte æteriske olier. De udforsker konstant nye muligheder for at bruge flere fornyelige, genbrugelige og genanvendelige råvarer og materialer. Hvis du elsker at forkæle dig selv eller en du holder af, så læs videre og få en større viden indenfor Emendos luksuriøse produkter.

Emendo gaveæsker

Emendo har et stort udvalg af gaveæsker, som indeholder en lang række produkter, som alle er med til at fremme velvære og afslapningen i hverdagen. Gaveæskerne er perfekte til ham eller hende som går meget op i selvforkælelse.  

Saunadufte 4 x 10 ml – Gaveæsken indeholder 4 x 10 ml saunadufte i varianterne eukalyptus, birk, røget sauna og tjære. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnens varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Fodpleje sæt – Emendos fodplejesæt indeholder en forfriskende fodbalsam (100 ml), pimpsten og krystaller til et forfriskende fodbad (270 g). Forkæl dig selv med Emendos wellness kropsplejeprodukter. Disse luksuriøse, sikre og brugervenlige selvplejeprodukter er velegnede til den daglige brug eller til specielle stunder med forkælelse. Alle produkterne i dette sæt kan skaffes hjem separat, hvis dette ønskes.

Saunadufte 3 x 10 ml inkl. sort vægreol i træ – Trævægreolen indeholder 3 x 10 ml saunadufte i varianterne Sisu, tall og salmiak. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Anvendelsesmetode: Tilsæt 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnens varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Sauna nature gaveæske (himalaya) – Emendos sauna nature gaveæske (himalaya) er bestående af en badesvamp i snor, en himalaya saltsten (240 g) og 2 x 10 ml sauna olie i varianterne eukalyptus og røget. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnes varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Sauna time gaveæske (eucamenthol) – Emendos sauna time gaveæske (eucamenthol) indeholder en badesvamp i snor, en himalaya salt sæbe og en 10 ml sauna duft i varianten eucamenthol. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnes varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Indulgence gaveæske (4030) – Denne gaveæske er bestående af en himalaya salt sæbe, som er med til at pleje din hud naturligt. Salten renser og desinficerer og dens mineraler nærer huden og bevarer hudens fugtbalance. Salten er stærkt rensende og der er ikke behov for andre badeprodukter. Sættet indeholder også en 1o ml saunaduft i varianten jul, som er fremstillet af 100% æteriske olier af appelsin, stjerneanis, kanel, nelliker og kardemomme. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnens varme sten, nyd derefter din velduftende og beroligende sauna. Til sidst medfølger der også en badesvamp i snor.

Indulgence gaveæske (3980) – Denne gaveæske indeholder en cremet ler maske til alle hudtyper, som renser huden og fremmer fjernelsen af slagger og reducerer let poterne, mens en cremet base tilføjer fugtgivende egenskaber til masken. En himalaya fodsalt som er god til trætte og hævede fødder. Den kan også bruges til hele kroppen. Der medfølger også en badesvamp i snor.

Indulgence gaveæske (3978) – Denne gaveæske er bestående af en himalaya salt sæbe, som plejer din hud naturligt. Salten renser og desinficerer og dens mineraler nærer huden og bevarer dens fugtbalance. Salt er stærkt rensende og der er ikke behov for andre badeprodukter. Den indeholder også en nærende fodbalsam til den daglige fodpleje. Fodbalsammen indeholder himalaya salt. Saltens mineraler nærer huden og bevarer dens fugtbalance. Du skal blot påføre den på ren hud efter brug af Emendos fod salt. Der medfølger også en badesvamp i snor.

Sauna nature gaveæske (tjære) – Denne gaveæske indeholder en badesvamp, en tjære sæbe i snor og 2 x 10 ml sauna olie i varianterne eukalyptus og røget. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnes varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Sauna time gaveæske (tjære) – Denne gaveæske er bestående af en badesvamp i snor, en tjære sæbe i snor (180g) og 2 x 10 ml sauna olie i varianterne salmiak og røget urt. Saunaduftende fra Emendo indeholder 100% æteriske olier og naturlig tjære. Du skal blot tilsætte 2-6 dråber saunaduft til en skefuld vand og kast det hen over saunaovnes varme sten og nyd derefter din velduftende og stemningsfulde sauna.

Jule gaveæske – Denne jule gaveæske indeholder en himalaya saltsæbe, som er med til at pleje huden naturligt. Salten renser og desinficerer og dens mineraler nærer huden og bevarer dens fugtbalance. Salt er stærkt rensende og derfor er der ikke behov for andre badeprodukter. Der medfølger også en badesvamp i snor samt en 10 ml sauna olie i varianten julestemning - peber.


Har du spørgsmål til Emendo gaveæsker, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til saunaen eller nogle nye wellnessprodukter, så tjek da lige resten af Emendos sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder