E-MÆRKET

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

icon-search
icon-search
E-MÆRKET

FRAGT KUN 49 KR. & 1-3 DAGES LEVERING

MENU
icon-search
icon-search

Duravit møbler (1)

Hos Duravit kan du finde lige det bad møbel der passer til dit badeværelse eller gæstetoilet. Her er vaskeskab, højskabe, sideskabe, bordplader, komplette badmøbler, spejle og spejlskabe. Alle møbler er special produceret til vådrum og kan derfor holde til luftfugtigheden på et badeværelse, de yder 5 års garanti på badmøblerne, spejle og vaske. De findes i et utal af farver og ægte træ finer. Et ...

FILTER

Valgt sortering:

Valgte filtre:

Nulstil

Ingen filtre er valgt

Duravit L-Cube vaskeskab Compact 620x391mm. Hvid højglans, passer til vask 234263
Duravit L-Cube vaskeskab Compact 620x391mm. Hvid højglans, passer til vask 234263

7,280,-

Få på lager

Leveret på 1-3 dage til din adresse

Viser 1 ud af 1 produkter

Duravit møbler

Hos Duravit kan du finde lige det bad møbel der passer til dit badeværelse eller gæstetoilet. Her er vaskeskab, højskabe, sideskabe, bordplader, komplette badmøbler, spejle og spejlskabe. Alle møbler er special produceret til vådrum og kan derfor holde til luftfugtigheden på et badeværelse, de yder 5 års garanti på badmøblerne, spejle og vaske. De findes i et utal af farver og ægte træ finer. Et stort udvalg af møbelkombinationer og overflader sikrer man får individuelle løsninger. Vaske skabene kan kombineres med en møbelvask, i porcelæn som passer perfekt til det valgte skab, og giver en vask som er nem at vedligeholde. Ønsker men et mere moderne look, kan der vælges en bordplade, enten frithængende på bæringer eller monteret på et vaskeskab og derpå montere en bowler vask, under limet vask eller nedfældningsvask, der er kun fantasien der sætter grænser. De fleste vaske skabe fra Duravit er med skuffer, dette gør det er nemt at komme til under vaske, og med deres indretning i skufferne, kan der holdes ordren på alt fra håndklæder til makeup. Ønskes et lettere udtryk, kan man vælge at få en skuffe i stedet for 2 skuffer i vaskeskabet under vasken.

Duravit ekstra skabe

Duravit har et utal af muligheder for opbevaring på badeværelset eller gæstetoilettet. Ønskes der mere opbevaring end i vaskeskabet, kan der købes højskabe. De findes i standardmål, men har man et ønske om noget helt specielt, fremstiller de højskaber på de mål man ønsker. Her findes også højskabe til at stille på gulvet eller hænge på væggen, med glaslåge og en finish der gør den kan anvendes i hele boligen. Syntes man højskab er for massive på badeværelset, har de halvhøje skabe som findes i flere forskellige breder, højder og dybder også her kan de leveres på mål efter ønske. Vælger man et stativ med vask i stedet for vaskeskab, får men en let og elegant løsning, og har mulighed for at vælge et højskab til opbevaring et andet sted i rummet.

Duravit spejle og spejlskabe

Når man vælger et møbel fra Duravit kan man altid finde en spejlløsning som passer. De har mange løsninger i deres spejle og spejlskabe. Spejlene findes i runde, firkantede, kantede med runde hjørner. De fleste har lys integreret i spejlet, de findes i 3 versioner: GOD – som har tænd og sluk på ekstern kontakt, BEDRE – der er udstyret med sensor kontakt til tænd/slut funktion i spejlet og BEDST -kombinere sensor kontakt til tænd/slut funktion, integreret LED-dimmerfunktion, antidug og møbelbelysning. Her vælger du selv hvad du har behov for. Vælger man et spejlskab, får man både et spejl med låger, der gør man kan se sig selv bagfra, masser af plads bag spejl lågerne til opbevaring af tandbørsten, hårlakken og andet højt, samtidig er det supernemt at komme til når det skal bruges. Også spejl skabene har GOD, BEDRE og BEDST kategori.

Med Duravit store sortiment af møbler, har du rig mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse eller gæstetoilet, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien badeværelsesmøbler her på VVSPlaneten.dk. 

Har du spørgsmål til Duravit møbler, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Duravit sortiment ud lige her.