MENU
logo
icon-search

Duravit håndvaske

Duravit håndvaske er fremstillet i den bedste tysk kvalitet.  De har flere kendte designer som samarbejdspartnere. Deres mange valgmuligheder i håndvaske, gør der altid vil være en der kan opfylde jeres behov. De har bowler vasken som skal monteres på en bordplade, det kan ...

Duravit vaske

Duravit håndvaske er fremstillet i den bedste tysk kvalitet.  De har flere kendte designer som samarbejdspartnere. Deres mange valgmuligheder i håndvaske, gør der altid vil være en der kan opfylde jeres behov. De har bowler vasken som skal monteres på en bordplade, det kan være i træ, glas, natur sten eller et møbel du syntes passer til rummet. Ved brug af bowler vasken skal man have armatur i enten væggen eller i bordpladen, enkelt har plads til håndvask armatur i håndvasken. Ønsker man ikke vasken monteret oven på bordpladen, kan der vælges en nedfældning eller underlimet vask. Den nedfældede lægges ned i bordpladen, og der bliver en kant over bordpladen. Den underlimede monteres neden under bordpladen og bliver plan med bordpladen og gør det nemmere at holde rent.  De har både store os små, runde eller firkantede vaske til vægmontering. Der er flere muligheder for montering af håndvaskearmaturet, det kan være i vaske til enten 1 – 2 eller 3 hanehuller, eller helt uden hanehul, hvor man så placere armaturet i væggen over vasken. Ønsker man en vask med skab under, har de mange muligheder. De har møbelvaske der passer på alle deres skabe, og i mange forskellige serie. Her er også mulighed for helt små badmiljøer til de helt store med 2 vaske i samme bordplade. De mange forskellige designer gør der altid er en der passer på jeres badeværelse eller gæstetoilet.

Duravit vaske har valgmuligheder

Om Duravit vaskene er vægmonteret eller bordmonteret, så er der mulighed for Wondergliss. Wondergliss er en belægning der er brændt ind i produkterne, dette gør at kalk og aflejringer ikke sætter sig så godt fast, og der ikke er behov for skrappe rengøringsmidler. Rengøring bliver nemmere og produkterne holder sig pæne i mange år.

Duravit vaskene kan leveres med eller uden overløb. Er det med hanehul kan vandet, hvis bundventil er lukket og vandhanen åben, løbe ud af overløbet. Er det uden overløb vil vandet løbe over kanten af vasken og ud på gulvet.

Duravit vaskene har flere muligheder for anvendelse af håndvask armatur. Hvis man ønsker armaturet monteret i vægge, kan der bestilles vaske uden hanehul, dette gør det lettere at tørre vaske af og giver mere afsætningsplads på vasken.

Vælger man et armatur med tud og 2 greb, kræver det 3 hanehuller, dette kan Duravit også. Det der sælges mest, er dog med et hanehul, men i bestemmer selv jeres løsning.

Duravit designer

Duravit har et samarbejde med en del kendte designer. Philippe Starck har designet flere af deres mest poulærer serier, Starck 1 var den første, derefter designede Philippe Starck, Starck 2 og senere Starck 3 serien. Me by Starck serien er en minimalistisk og nyere serie der passer ind i ethvert badeværelse. Senest er White Tulip også designet af Phillipe Starck, kommet med i deres store program. Den danske designer Cecilie Manz har designet den flotte og moderen serie LUV. Udover de kendte designer, har de eget design studie, hvor det udvikler flotte og moderne serie, der kan passe ind på et hvert ønske bad.

Med Duravit store sortiment af vaske, har du rig mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien håndvaske her på VVSPlaneten.dk

Har du spørgsmål til Duravits håndvaske, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Duravit sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder