MENU
logo
icon-search

Duravit badekar

Fra Duravit har i alle muligheder for at finde et badekar der passer til lige jeres baderum. De har alt lige fra det enkle indmuringskar, til det fritstående med luksuriøse detaljer, både i firkantede, sekskantede, ovale og runde. Mange af Duravits badekar er af samme desig...

Duravit badekar

Fra Duravit har i alle muligheder for at finde et badekar der passer til lige jeres baderum. De har alt lige fra det enkle indmuringskar, til det fritstående med luksuriøse detaljer, både i firkantede, sekskantede, ovale og runde. Mange af Duravits badekar er af samme designer som deres porcelæn, dette gør der er en rød tråd fra vask til badekar, og det harmonerer perfekt designmæssigt. Hos Duravit er der næste ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, når man ønsker afslapning og wellness i dagligdagen.

Duravit badekar til indmuring

Badekar til indmuring fra Duravit, kan monteres på flere måder. Det kan indmures med fliser, oftest op af en væg eller i et hjørne. For at lette indmuringen kan der købes en styroformkasse. Badekarret nedsænkes i kassen, og man kan herefter montere fliser direkte på styroformkassen. Ved anvendelse af styroformkasse skal der ikke monteres ben på badekarret og det isolere så vandet ikke bliver så hurtig koldt. Ønsker man ikke indmuring kan der købes gavl og sidefronter, der gør der er mulighed for at flytte det. Har man ønske om et badekar til 2 personer, kunne muligheden være et Paiova badekar, dette er bredere i den ene ende, og bliver smallere i den anden. Karrene er fremstillet af et innovativt materiale DuraSolid og passer perfekt med design håndvaskene, der er ligegyldigt om der vælges et fritstående, indbygnings, back-to-wall eller hjørnebadekar, får du de samme flotte linjer som vasken. Som ekstra tilbehør kan der købes nakkestøtter, led lys, eller hynder til indmuringskarrene. Købes der hynder kan de bruges som bænk, pusleplads, eller til at gemme noget væk i karet. Hynder og nakkestøtter kan leveres i hvid eller antrasit grå, afhængig af hvilket badekar der vælges.

Duravit fritstående badekar

Duravit fremstiller også fritstående kar, til dem som ønsker en placering midt i rummet. Her skal man være opmærksom på det fylder mere end et indmuringskar, og derfor kræver mere plads. Et fritstående badekar kan placeres hvor i rummet man ønsker, blot skal der laves afløb og fritstående armatur, der hvor karet skal placeres. Duravit badekar i specielt design kan være Cape Cod, som er designet af Philippe Starck. Dette kar har sømløst panel, dvs. det er helstøbt og har ingen samlinger, dette gør det utrolig flot og elegant samt nemt at renholde.

Duravit Shower + Bath

Duravit har næsten alle karløsninger, i flotte og stilrene produkter. Shower+bath er en løsning til dem der ikke har plads til både badekar og brusehjørne. Det er løsningen hvor badekar og brus er samlet i en enhed. Det er et badekar med en dør og en bruse afskærmning. Døren er 100% tæt når den er lukket, som sikkerhed kan døren ikke åbnes når afløbet er lukket, så vandet bliver inde i karet. Hertil skal der bruges bruse / kararmatur til montering i væg, da der ikke kan bores i karkanten. Glas afskærmningen er 8 mm hærdet glas med delvis keramiktryk eller helt i spejl.

Med Duravit store sortiment af badekar, har du rig mulighed for at finde et som passer til dit badeværelse, hvis ikke du fandt hvad du søgte så prøv at se under kategorien badekar her på VVSPlaneten.dk. 

Har du spørgsmål til Duravits badekar, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter andet til badeværelset, så tjek da lige resten af Duravit sortiment ud lige her.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder