MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Badeværelsesmøbler/Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler

Hos VVSplaneten finder du flotte baderumsmøbler i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Du kan blandt andet få møbelsæt, reoler, højskabe og håndvaske med skab til badeværelset. Du kan vælge mellem skabe med låger eller skuffer. Du finder også flot tilbehør ti...

Badeværelsesmøbler

Hos VVSplaneten finder du flotte baderumsmøbler i mange forskellige størrelser, farver og materialer.

Du kan blandt andet få møbelsæt, reoler, højskabe og håndvaske med skab til badeværelset.

Du kan vælge mellem skabe med låger eller skuffer. Du finder også flot tilbehør til baderums møblerne.

Du kan også se udvalgte badeværelsesmøbler i vores showroom i Herning.

Højskabe

Hos VVSplaneten finder du en udvalg af forskellige højskabe. Vi har mangle forskellige størrelse og farver som sort og hvid. Vi tilbyder højskabe fra leverandøre som Cassøe. Ifö, Laufen og milobad. Vi har også modeller der kan dreje og modeller for fronten er et spejl hvilket er særlig praktisk hvis du ønsker et stort spejl med mulighed for god opbevaring i et lille rum. 

Underskabe

Hos VVSplaneten, har vi et udvalg af forskellige typer underskabe. Du finder her modeller i forskellige størrelser og farver. vi forhandler mærkerne Cassøe, Duravit, Ifö og Laufen. Har vi ikke lige det underskab de står og mangler så kontakt kundeservice på 42571110 eller info@vvsplaneten.dk vi er altid behjælpelig med at finde det du lige står og mangler.

Møbelsæt & pakker

Er du på udkig efter det lækkert møbelsæt er du kommet til det rigtige sted. Hos VVSplaneten har vi et lækkert udvalg af forskellige møbelsæt. Vi har alt fra møbelsæt i klassisk hvid til de mere moderne farver som sort og grå. Desuden forhandler vi bl.a. et lækkert design aluminiums bord fra spanske Bathco, til dig der gerne vil have noget naboen ikke har.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder